• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dusuk yapmama sebep olur mu

lalmiana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
62
4
36
34
Amasya
Arkadaslar merhaba henuz netlesmesede hamilelik olasigim var ve ben profesyonel voleybolcuyum. Haftanin en az 4 gunu antremanlara gidiyorum ve bu ilk haftalarda da olsa dusuk yapmaya neden olabilir mi sonucta kosuyor dusuyor ve atliyorum cogu zaman. Ben tecrubesizim bu konularda ve ortada kesin de bisey olmayinca tereddutte kaldim ya bi can varsa icimde diye. Yardimlarinizi bekliyorum 😌😌😚

Son düzenleme:
Canım özellikle hamileliğin ilk 3 ayı çok önemli yani ilk 3 ayda dikkat etmen lazım esnememen, zıplamaman lazım bu da spor hayatını etkileyebilir. İçinde can var sonuçta bunu riske atma derim ;)

arkadaşa katılıyorum 3 ay çok önemli çünkü o daha tutunma aşamasında olduğu için düşük yapma olasılığın fazla öyle bi şüphen varsa test yap ozaman kan testi batına nekadar var bilmiyorum ama yakınsa kanda çıkabilir sonuçta için rahat eder

arkadaşa katılıyorum 3 ay çok önemli çünkü o daha tutunma aşamasında olduğu için düşük yapma olasılığın fazla öyle bi şüphen varsa test yap ozaman kan testi batına nekadar var bilmiyorum ama yakınsa kanda çıkabilir sonuçta için rahat eder

Kan testi olamiyorum canim henuz ama normal eczane testinde 1 defa yapmistim yani negatif cikti ve ilk bi kac gun psikolojik midir bilinmez midem de geceleri hafif bulanti olunca bende o psikolojiye girdim adetimede Yaklasik 1 hafta var sanirim durum negatif cikicak ama iste umut ediyo insan birazda olsa

Back