Düşük yapmam lazım lütfen yardım edin

kesh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
477
4
İstenmeyen gebelik diye adlandırmak istemiyorum o bana allah ın bir lütfu farkındayım ama keşke doğurma şansım olabilseydi. Bugün doktora gittim ve 4 haftalık hamile olduğumu söyledi. Benim düşük yapmam lazım neler yapabilirim lütfen bilgilendirin yine doktora da gidicem düşük yapmak istediğimi söylicem ama ne der bilmiyorum kürtaja daha 1 hafta varmış ve kürtaj istemiyorum.. arkadaşlar ne yapabilirim yardımcı olun :KK43:

ne durumda oldugunu bilmiyorum ama ne durumda olursan ol allah onu sana kısmet ettiyse bir sebebi vardır....bence iyi düşün bu konuda kimse sana yardımcı olmaz burdan... benim saglık olarak bebeğimi dogurmamam gerekiyordu behçet hastasıyım hangi doktora gittiysem tepki ile karşılaştım..3 haftalıkken hamile oldugumu ögrendiğim halde ..ve 3.üncü gebeliğim beklediğim bir gebelik olmadıgı halde ...vazgeçmedim yaşaması ve saglıklı olması için çabaliyorum ...ve uğraşıyorum...bence az çok allah inancın varsa bunu yapma hem ahiretini hem bu dünyanı yakıyorsunnn..

Bu ikinci oluyor ilkini kürtajla aldırdım doğurma gibi bi şansım asla yok durumlar karısık dısardan gorundugu gibi degil hic bisey :KK43:

Düşük yapmak istemen neden kürtaj ol. Kürtajı bekletmeleri de hiç mantıklı değil.

İçeride parça kalma ihtimali var ama her koşulda kürtaj olmak durumunda kalabilirsin.

Ertesi gün hapı kullanmama rağmen gebe kalmışım

Kusura bakmayin ertesi gun hapi korunma yontemi degildir tipki geri cekilmenin korunma yontemi olmadığı gibi. Madem karisik durumlariniz var bebek hic bi sekilde dusunmuyorsunuz ciddi bir korunma yontemi secebilirdiniz. Boylelikle karninizdaki minicik cana illegal yollardan kiymak icin cozum care aramazdiniz.

Kusura bakmayin ertesi gun hapi korunma yontemi degildir tipki geri cekilmenin korunma yontemi olmadığı gibi. Madem karisik durumlariniz var bebek hic bi sekilde dusunmuyorsunuz ciddi bir korunma yontemi secebilirdiniz. Boylelikle karninizdaki minicik cana illegal yollardan kiymak icin cozum care aramazdiniz.

Sagol sen demesen ben bilmicektim napıcagımı bu nedir ya işiniz gücünüz oturdugunuz yerden eleştirmek başka bişi bildiginiz yok sizin

Sagol sen demesen ben bilmicektim napıcagımı bu nedir ya işiniz gücünüz oturdugunuz yerden eleştirmek başka bişi bildiginiz yok sizin
merhaba ben elestırı yapmıycam kararınızı vermıssınız bu sızın hayatınız ama sana soyle bısey soylıyım ben hamıle oldugumu ogrendım gelısmemıs evde dusuk yaptım kendılıgınden knamam oldu ve dusuk yaptım ama cok zordu o nlaar ınsan olmek ıstıyor evde dusuk yaptım ama bayıldım acıl hastaneye gıttık dusuk yapmama ragmen kurtaja ldılar ıcerde az da olsa parca kalıyor temızlemeden bırakmıyorlar bana canlı canlı kurtaj yaptılar acıya daynamadım bayılmısım

böyle çözum bulmassın senın ıcın cok tehlıkelı olabılır mutlaka hastaneye gitmen gerekır ılac alman gerekır kendılıgınden boyle bısey yapmaya calısırsan bı daha cocuk sahıbı olamayabılırsın

Ayrıca topa tutulmakta ne demek? Burada insan gibi öneri istiyoruz her denileni yapacak degilim de caresiz bi insan neler yapabilir bilir misiniz?

Sanada insan gibi soru soruldu.
Caresiz oldugun şimdimi aklina geldi?
Bide gevrek gevrek "ben kurunmayi biliyorum" yazmişsin.

Bir insan nasil istemeden ve gercekden caresizken iki kere hamile kalir aklim almiyo.

Maydonoz suyu ic...veya bol bol ye. Eski insanlar düsük yapar derler.

Muhtemelen bilmiyorsun ne yapacağını ki ikinci kez aynı duruma düsmüssün. Kürtaja karsı değilim herkesin kendi bileceği bir durumdur. Ben keyfi kürtaja karsıyım. Sen iki dakikalık zevkin için önlem alma sonra bi de burda ki insanlara saldır...

Muhtemelen bilmiyorsun ne yapacağını ki ikinci kez aynı duruma düsmüssün. Kürtaja karsı değilim herkesin kendi bileceği bir durumdur. Ben keyfi kürtaja karsıyım. Sen iki dakikalık zevkin için önlem alma sonra bi de burda ki insanlara saldır...

Bu ne çirkin cevaptır kimse bilmeden konusmasın kınıyorum sizi.

İstenmeyen gebelik diye adlandırmak istemiyorum o bana allah ın bir lütfu farkındayım ama keşke doğurma şansım olabilseydi. Bugün doktora gittim ve 4 haftalık hamile olduğumu söyledi. Benim düşük yapmam lazım neler yapabilirim lütfen bilgilendirin yine doktora da gidicem düşük yapmak istediğimi söylicem ama ne der bilmiyorum kürtaja daha 1 hafta varmış ve kürtaj istemiyorum.. arkadaşlar ne yapabilirim yardımcı olun :KK43:
Oldu daha neler . Gerçekten yardımmı bekliyorsun . Kim senin günahına ortak olur . Ister doğur ister doğurma . Şunuda söyliyim . Ben düşük yapmıştım evliyken . Ama isteyerek değil . Allah nasip etmedi .

Yardımı dokunmayacaklar cevap yazmasın bu konuya.. boş konuşmayın bu ne ya herkesin bi özeli var anlatmak zorunda mıyım da böle kafanıza göre eleştiriyosunuz

X