• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıyorum

krdln88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
37
19
3
36
Allah rızası için bilenler bilgisi olanlar yazsn bana ne yapaym ben bebeğim 6 haftalk hamileyim kanamam sancm çok var 8 gün oldu bebeğim hala düşmedi yaşarmı sizce 1 hafta geriden geldiği için kalp atışıda yok ne yapicam oyle çaresizmki :(

Allah rızası için bilenler bilgisi olanlar yazsn bana ne yapaym ben bebeğim 6 haftalk hamileyim kanamam sancm çok var 8 gün oldu bebeğim hala düşmedi yaşarmı sizce 1 hafta geriden geldiği için kalp atışıda yok ne yapicam oyle çaresizmki :KK43:
bilmiyorum şuan durumunuz ne bebek duruyor mu ama üzülmeyin lütfen bende yaşadım aynı durumu geçiyor .Sadece düşüğün nedenini öğrenin o size bir sonraki gebelikte yardımcı olur :(

Allah rızası için bilenler bilgisi olanlar yazsn bana ne yapaym ben bebeğim 6 haftalk hamileyim kanamam sancm çok var 8 gün oldu bebeğim hala düşmedi yaşarmı sizce 1 hafta geriden geldiği için kalp atışıda yok ne yapicam oyle çaresizmki :KK43:
Geçmiş olsun. Ultrason ile baktırdın mı? Ben de düşük oldum ama kürtaj ile alındı.

Kanamaniz kirmizi renge donustuyse yakinda duser. Cok gecmis olsun.

Back