Gebeliğe Hazırlık Düşük yapıyorum lütfen yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesem görünmedi ultrasonda zaten 5 haftada görünmezmiş alttanda kontrol etmemişti
Bıcak kesigi gibi agrılar cektim bir hafta yogun kanamam oldu ki reglken ne agrı duyarım ne böyle kanamam olur
Pıhtılar geldi cokca
Herkeste böylemi oluyor bilmiyorum ama salı 237ydi aynı hafta cuma 137 ye düştü degerim
Dört gün sonra salı 17ye düştü bir hafta sonrada bugun işte 1.5 olmus cok sükür bitti
Sizinki değerle beraber düşmüş atmışsınız öylece adetiniz daha gelmemişti öyle mi

Herkes kanamayla düşük yapıyor benim değerim düşüyor ama kanamam yok nasıl olacak ya korkuyorum
Korkma yahu herkesin vucudu aynı değil ben burda bir ayda düşüreni okudum benim bi haftda temizlendi belki bir günde bitirende vardır herkes farklı
İki dört günde bir kan degerini ölctür düzenli düşüyor olması lazım
5in altına düşünce kurtulmuş olacaksın

Benim 10 gun sürmustu kanamam.zaten kanama baslayinca hcg baktirmistim 9 a düsmüstu sonrada baktirmadim zaten.

Korkma yahu herkesin vucudu aynı değil ben burda bir ayda düşüreni okudum benim bi haftda temizlendi belki bir günde bitirende vardır herkes farklı
İki dört günde bir kan degerini ölctür düzenli düşüyor olması lazım
5in altına düşünce kurtulmuş olacaksın
İnşallah ya stres altındayım resmen dün kanda 184 çıktı perşemde randevu aldım bakalım inşallah kürtaj demez

Back