Gebeliğe Hazırlık Düşük yapıyorum lütfen yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki kaç haftalıktı onu bile bilmiyorum bildiğim tek şey düşük yaptığım doktorlar öyle diyip eve gönderiyor
En son adet tarihinin basladıgı günden düşük yaptıgın güne kadar gecen süre kac hafalık oldugunu gösteriyor
Doktor bana takipte kal değerin 0 olması lazım dedi gecen hafta bugun 17 ye düşmüştü bugun bi daha yaptırdım bakalım insallah düşmüştür

En son adet tarihinin basladıgı günden düşük yaptıgın güne kadar gecen süre kac hafalık oldugunu gösteriyor
Doktor bana takipte kal değerin 0 olması lazım dedi gecen hafta bugun 17 ye düşmüştü bugun bi daha yaptırdım bakalım insallah düşmüştür
Benimde resim attığım gibi işte en az bir hafta daha sürer herhalde düşmesi

Bu sürede sırt üstü yatmama gerek varmı ya herkes yat diyor ama giden gitti zaten
Niye yatasın yahu
Sporumuda yaptım konserede gittim topukluda giydim hic oturmadım neredeyse
Giden gitti dedigin gibi saglıklı değilmiş demekki olması gereken buymus
Ama takipte kal işte değerini

İnşallah kürtajlık birşey olmaz çünkü korkuyorum
Bende ağustos ayında düşük yaptım malesef 6 haftalıktı. Bende sizin gibi hiç kürtaj istemiyordum ama ultrasonda baktığında düşmesi gereken parçalar görüyordu doktorum ve onları kendin düşürmezsen kürtaja gerek olur demişti. Ama sağolsun ben hemen kürtaj diyen doktorlardan değilim demişti. Bir ilaç verdi bana ve 5 gün o ilacı kullandım kalan parçaları da düşürmüştüm sayesinde ve lürtaja gerek olmadan sonlandı. Yalnız bu ilacın satışı yasaklanmış sadece hastanelerde doktorlar yazabiliyor hastaneden alıyorsun sayıyla veriyor doktor. İyi bir doktor bulup bu ilacı istersen kürtaja gerek kalmaz inş. Benim kese büyğmüş ve bebek görünmüştü senin daha o kadar bile olmamış belli ki

Bende ağustos ayında düşük yaptım malesef 6 haftalıktı. Bende sizin gibi hiç kürtaj istemiyordum ama ultrasonda baktığında düşmesi gereken parçalar görüyordu doktorum ve onları kendin düşürmezsen kürtaja gerek olur demişti. Ama sağolsun ben hemen kürtaj diyen doktorlardan değilim demişti. Bir ilaç verdi bana ve 5 gün o ilacı kullandım kalan parçaları da düşürmüştüm sayesinde ve lürtaja gerek olmadan sonlandı. Yalnız bu ilacın satışı yasaklanmış sadece hastanelerde doktorlar yazabiliyor hastaneden alıyorsun sayıyla veriyor doktor. İyi bir doktor bulup bu ilacı istersen kürtaja gerek kalmaz inş. Benim kese büyğmüş ve bebek görünmüştü senin daha o kadar bile olmamış belli ki
Evet kesem görünmedi benim inşallah en kolay yolla sonlanır

geçen hafta hamile olduğumu öğrendim iki gün sağ kasığımda şiddetli Ağrı oldu bir kerede kanamam pazar günü hastaneye gittim düşük yapıyosun dedi duramadım dün tekrar gittim o da aynı şeyi söyledi sıfırlanana kadar beklicez dedi resmi attım bu durumu yaşayan varmı nasıl düşürücem nasıl oluyor

Aynı durumu ben de yaşıyorum değerim bir gün içinde 2300 den 300 e düştü. Çok şiddetli sancı ve kanamam oldu halen de devam ediyor. Allah kimseye yaşatmasın.

Aynı durumu ben de yaşıyorum değerim bir gün içinde 2300 den 300 e düştü. Çok şiddetli sancı ve kanamam oldu halen de devam ediyor. Allah kimseye yaşatmasın.
Amin kötü bir durum benimkinde kanama ve ağrı yok adetle atacakmışım kan değerim düşüyor

Nasıl kurtuldunuz keseniz görünmüş müydü kanamayla mı attınız
Kesem görünmedi ultrasonda zaten 5 haftada görünmezmiş alttanda kontrol etmemişti
Bıcak kesigi gibi agrılar cektim bir hafta yogun kanamam oldu ki reglken ne agrı duyarım ne böyle kanamam olur
Pıhtılar geldi cokca
Herkeste böylemi oluyor bilmiyorum ama salı 237ydi aynı hafta cuma 137 ye düştü degerim
Dört gün sonra salı 17ye düştü bir hafta sonrada bugun işte 1.5 olmus cok sükür bitti

Back