- 8 Nisan 2018
- 1.014
- 364
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
-
adet olur gibi biraz daha yoğun kanamayla süreç sonlanır canım geçmiş olsun..beta değerine baktır düşüşe geçecek zaten..çok sancın olursa parol alabilirsin demişti doktor banageçen hafta hamile olduğumu öğrendim iki gün sağ kasığımda şiddetli Ağrı oldu bir kerede kanamam pazar günü hastaneye gittim düşük yapıyosun dedi duramadım dün tekrar gittim o da aynı şeyi söyledi sıfırlanana kadar beklicez dedi resmi attım bu durumu yaşayan varmı nasıl düşürücem nasıl oluyor
Yani kendi kendine düşecek demiadet olur gibi biraz daha yoğun kanamayla süreç sonlanır canım geçmiş olsun..beta değerine baktır düşüşe geçecek zaten..çok sancın olursa parol alabilirsin demişti doktor bana
Değer komple düştükten sonra mı adet olucamAllah yardımcınız olsun kimseye yaşatmasın bu olayı sanırım kimyasal olmuş belki test yapmasaydınız gecikmeli adet oluyor sanacaktınız 1-2 güne değer düşer adet olursunuz geçmiş olsun
Ben kürtaj olduktan sonra değerim 40 çıktığı gün adet oldum canım belki seninki adetle düşer bilemiyorumDeğer komple düştükten sonra mı adet olucam
Benim bir kere şiddetli kanamam oldu o zaman mı düşük oldu acaba şuan hiçbir şeyim yokBende suanda yasıyorum
İlk deger 237 bi hafta sonra kanamayla birlikte düşük basladı 131 cıktı dört gün sonra 17ye inmişti
Yaklasık bir hafta yogun kanamam oldu
Bugun tekrar kan verdim 0 ı görmem lazım
İnşallah kürtajlık birşey olmaz çünkü korkuyorumBen kürtaj olduktan sonra değerim 40 çıktığı gün adet oldum canım belki seninki adetle düşer bilemiyorum
Benimki bir hafta sürmüş kiminin bir ay sürüyormusBenim bir kere şiddetli kanamam oldu o zaman mı düşük oldu acaba şuan hiçbir şeyim yok
Yok hiç et parçası düşmediBenimki bir hafta sürmüş kiminin bir ay sürüyormus
Bünye meselesi kanamayla rahim duvarımıdır nedir pıhtı gibi bişey attınmı
Sizde öyle mi oldu kimyasalda adetle atılıyomuş zatenKimyasal düşük canim kendi kendine adetle gidecek
Normal kanamayla mı düşecek o zamanÇok geçmiş olsun değer düşmeye başlamış kendi kendine düşer.
Dedigim gibi uzman değilim yasadıgımdan yola cıkıyorum ama bende bıcak kesigi gibi agrılar oldu bir hafta yogun kanamam oldu normalde regl de 3 gün max sürerYok hiç et parçası düşmedi
olmazsın adetle gider benim bebeğim büyüktü 2 ayın içindeydiİnşallah kürtajlık birşey olmaz çünkü korkuyorum
Benimki kaç haftalıktı onu bile bilmiyorum bildiğim tek şey düşük yaptığım doktorlar öyle diyip eve gönderiyorDedigim gibi uzman değilim yasadıgımdan yola cıkıyorum ama bende bıcak kesigi gibi agrılar oldu bir hafta yogun kanamam oldu normalde regl de 3 gün max sürer
Ara ara pıhtılar attım 5+4tü benimki
Kimyasal gebelik diye gecti adı
0 ı görmen lazım iki günde bir hcg degerini ölctür düşmesi lazım düzenli olarak
İnşallah ya Perşembe tekrar gidicem geçmiş olsun sizedeolmazsın adetle gider benim bebeğim büyüktü 2 ayın içindeydi
Evet benim normal adetten fazla olmustu kanamam.Normal kanamayla mı düşecek o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?