Gebeliğe Hazırlık Düşük yapıyorum lütfen yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.014
364
123
geçen hafta hamile olduğumu öğrendim iki gün sağ kasığımda şiddetli Ağrı oldu bir kerede kanamam pazar günü hastaneye gittim düşük yapıyosun dedi duramadım dün tekrar gittim o da aynı şeyi söyledi sıfırlanana kadar beklicez dedi resmi attım bu durumu yaşayan varmı nasıl düşürücem nasıl oluyor

Eklentiler

• 00389858-4571-44BC-82B3-A6403EF51555.png
    00389858-4571-44BC-82B3-A6403EF51555.png
    112,9 KB · Görüntüleme: 136
geçen hafta hamile olduğumu öğrendim iki gün sağ kasığımda şiddetli Ağrı oldu bir kerede kanamam pazar günü hastaneye gittim düşük yapıyosun dedi duramadım dün tekrar gittim o da aynı şeyi söyledi sıfırlanana kadar beklicez dedi resmi attım bu durumu yaşayan varmı nasıl düşürücem nasıl oluyor
adet olur gibi biraz daha yoğun kanamayla süreç sonlanır canım geçmiş olsun..beta değerine baktır düşüşe geçecek zaten..çok sancın olursa parol alabilirsin demişti doktor bana

Allah yardımcınız olsun kimseye yaşatmasın bu olayı sanırım kimyasal olmuş belki test yapmasaydınız gecikmeli adet oluyor sanacaktınız 1-2 güne değer düşer adet olursunuz geçmiş olsun

Allah yardımcınız olsun kimseye yaşatmasın bu olayı sanırım kimyasal olmuş belki test yapmasaydınız gecikmeli adet oluyor sanacaktınız 1-2 güne değer düşer adet olursunuz geçmiş olsun
Değer komple düştükten sonra mı adet olucam

Bende suanda yasıyorum
İlk deger 237 bi hafta sonra kanamayla birlikte düşük basladı 131 cıktı dört gün sonra 17ye inmişti
Yaklasık bir hafta yogun kanamam oldu
Bugun tekrar kan verdim 0 ı görmem lazım

Bende suanda yasıyorum
İlk deger 237 bi hafta sonra kanamayla birlikte düşük basladı 131 cıktı dört gün sonra 17ye inmişti
Yaklasık bir hafta yogun kanamam oldu
Bugun tekrar kan verdim 0 ı görmem lazım
Benim bir kere şiddetli kanamam oldu o zaman mı düşük oldu acaba şuan hiçbir şeyim yok

Yok hiç et parçası düşmedi
Dedigim gibi uzman değilim yasadıgımdan yola cıkıyorum ama bende bıcak kesigi gibi agrılar oldu bir hafta yogun kanamam oldu normalde regl de 3 gün max sürer
Ara ara pıhtılar attım 5+4tü benimki
Kimyasal gebelik diye gecti adı
0 ı görmen lazım iki günde bir hcg degerini ölctür düşmesi lazım düzenli olarak

Dedigim gibi uzman değilim yasadıgımdan yola cıkıyorum ama bende bıcak kesigi gibi agrılar oldu bir hafta yogun kanamam oldu normalde regl de 3 gün max sürer
Ara ara pıhtılar attım 5+4tü benimki
Kimyasal gebelik diye gecti adı
0 ı görmen lazım iki günde bir hcg degerini ölctür düşmesi lazım düzenli olarak
Benimki kaç haftalıktı onu bile bilmiyorum bildiğim tek şey düşük yaptığım doktorlar öyle diyip eve gönderiyor

Back