Düşük yapıyorum ama kanamam yok

Kksl05

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
7
4
6
25
Merhaba hanımlar geçen salı günü adet gecikmemden şüphelenip hastanede kan bermiştim beta hcg 200 küsür bişey çıkmıştı çok küçük ultrasyonda gözükmez haftaya gel dediler bende dün bi heyecanla gittim beta hcg seviyem 200 ünde altına düşmüş doktor düşük yaptığımı söyledi dış gebelikte olabilir dedi çarşamba günü ameliyatla yani kürtajla rahmini temizliycem sonra tekrar beta hcgene bakıcaz değerin sıfırlanmazsa dış gebeliktir ilaç tedavisi uyguliycaz filan dedi
Ama bende çevremden duyduğum kadarıyla düşkte ve dış gebelikte hep kanama oluyormuş benim ne bir kanamam var ne de ağrım sancım var kendimi çok iyi hissediyorum bu durumu yaşayan varmı şimdiden teşekkürederim

Kimyasal gebelikte olabilir adetle atabilirsin bunu. Lütfen baska doktor müracat et ve kan testini yenilet hazi doktolar kurtajdan gelece paraya minnet edebiliyorlar yengemin doktoru gibi guya yengemde de yoktu ama suanda 4 yasinda yigenim var degerin dusuyorsa kimyasal gebeliktir arastir bak yasayan cok burda..

Düşüp yükselenlerde vardı bilemiyorum yanlis yonlendirmiyim ama kürtaja gitmeni gerektirecek sagliksal bir durumun yok kurtaj riskli bir islem rahim icin su asamada adet gunun yakin mi? Adeti bekle ve doktora git canim beni haberdar et cok uzuldum.

Kimyasal gebelikte olabilir adetle atabilirsin bunu. Lütfen baska doktor müracat et ve kan testini yenilet hazi doktolar kurtajdan gelece paraya minnet edebiliyorlar yengemin doktoru gibi guya yengemde de yoktu ama suanda 4 yasinda yigenim var degerin dusuyorsa kimyasal gebeliktir arastir bak yasayan cok burda..
Teşekkürederim araştırıcam hemen

Merhaba hanımlar geçen salı günü adet gecikmemden şüphelenip hastanede kan bermiştim beta hcg 200 küsür bişey çıkmıştı çok küçük ultrasyonda gözükmez haftaya gel dediler bende dün bi heyecanla gittim beta hcg seviyem 200 ünde altına düşmüş doktor düşük yaptığımı söyledi dış gebelikte olabilir dedi çarşamba günü ameliyatla yani kürtajla rahmini temizliycem sonra tekrar beta hcgene bakıcaz değerin sıfırlanmazsa dış gebeliktir ilaç tedavisi uyguliycaz filan dedi
Ama bende çevremden duyduğum kadarıyla düşkte ve dış gebelikte hep kanama oluyormuş benim ne bir kanamam var ne de ağrım sancım var kendimi çok iyi hissediyorum bu durumu yaşayan varmı şimdiden teşekkürederim
200 beta ile kurtaja mi alinir. Kimyasal gebelikse adetle gider dis gebelikse zaten betayi takip etmek lazim ultrasonla vs takip gerekir ne o hemen kurtaj desemki 5-6-7 haftalik bi gebelik var tamam anliycam kurtaji baska doktora git mutlaka

ıyı de bhcg kaca kadar cıktı ındı bılınmıyo kı? kese goruncek sevıyey geldı mı yooo.. kese gordu mu gormedı cunku kucuk bıseydır o daha... ki dıs gebelıkten suphelenmıs . goremedıgı seyı nasıl kurtajla almaya kalkcak bıdaha olcuturursun dusuyorsa kendılıgınden atılıcak adet gıbı. yok artıyo dusuyosa dıs gebelık suphesıyle kontrol edılırsın. hıc gorunmeyen keseye kurtaj oneren gormedım lutfen baska doktoraa gıt.

dusuk gunu zaten bırden kanamayla agrı baslıyo. daha tam buyumedıgı ıcın kımyasal gebelık olarak degerlendırılıp dusuk sayılmıycak. sadece adet goruyomussun gbı ama bıraz daha yogun ve agrılısını yasıycaksın. ınsallah dıs degıldır.

Dış gebelik yaşayan biri olarak ;
benim ilk betam 200 küsürdü.2 gün sonra artmadı.diğer 2 gün sonra tekrar yükseldi.düzenli olarak düşüş varsa kimyasal gebeliktir.ama bir düşüp bi yükseliyorsa dış gebeliktir.benim gebeliğim bir iğneyle sonlandırıldı.o iğnenin 6.günü kanamam başladı ve embriyoyu attı vücut.
kürtaj olmak için çok erken konuşmuş doktor bence farklı bi doktora git .
geçmiş olsun

Merhaba geçmiş olsun değerinizi takip etmeniz lazım 2 günde bir, eğer düşerse kimyasaldır zaten.

Yok düşmez az az artmaya başlar; bir düşer bir artarsa dış gebelik olduğu düşünülür onda da bir iğne ile düşer çoğunlukla. Keseyi tüpte vs Görmeden dış gebelik teşhisi konulamıyormuş aslında ama dengesiz ilerlemesi büyük şüphe

illa gerekirse tabiiki kürtaj da olunur tabii, sağlık bu herkes de farklı ilerliyor ama düşük değerlerde risk de düşük beklemenin çoğunlukla bir zararı olmuyor ve vücut adet gibi atıyor. Önemli olan sıkı takip. İnşallah kolayca atlatırsınız😊

Rabbim dileyen hepimize sağlıklı evlatlar versin

Dış gebelik yaşayan biri olarak ;
benim ilk betam 200 küsürdü.2 gün sonra artmadı.diğer 2 gün sonra tekrar yükseldi.düzenli olarak düşüş varsa kimyasal gebeliktir.ama bir düşüp bi yükseliyorsa dış gebeliktir.benim gebeliğim bir iğneyle sonlandırıldı.o iğnenin 6.günü kanamam başladı ve embriyoyu attı vücut.
kürtaj olmak için çok erken konuşmuş doktor bence farklı bi doktora git .
geçmiş olsun
Dış gebeyken ağrınız sancınız veya kanamanız oluyormuydu ?
Benim sancım kanamam yok dedim o zamn dış gebelik değildir dedi doktor illa kanama olmak zarundamı yani????

Benim sancım kanamam yok dedim o zamn dış gebelik değildir dedi doktor illa kanama olmak zarundamı yani???? Benim betamda bi 200ün altına iniyo bi üstüne çıkıyo

Benim sancım kanamam yok dedim o zamn dış gebelik değildir dedi doktor illa kanama olmak zarundamı yani????
ben tedaviyle hamile kaldım.o yüzden erken farkettik.dediğim gibi hiçbir belirtisini yaşamadım.ilaçları bıraktım ve iğne yapıldı düşsün diye.kanamam ondan sonra başladı.illa kanama olması gerekmiyor yani.çok riskli bi durum korkutmak istemem ama başka bi doktora gidin

Kürtajlık durum yok kabul etmeyin başka doktora gidin tek doz metotreksat iğne ile düşer değer

Merhaba geçmiş olsun değerinizi takip etmeniz lazım 2 günde bir, eğer düşerse kimyasaldır zaten.

Yok düşmez az az artmaya başlar; bir düşer bir artarsa dış gebelik olduğu düşünülür onda da bir iğne ile düşer çoğunlukla. Keseyi tüpte vs Görmeden dış gebelik teşhisi konulamıyormuş aslında ama dengesiz ilerlemesi büyük şüphe

illa gerekirse tabiiki kürtaj da olunur tabii, sağlık bu herkes de farklı ilerliyor ama düşük değerlerde risk de düşük beklemenin çoğunlukla bir zararı olmuyor ve vücut adet gibi atıyor. Önemli olan sıkı takip. İnşallah kolayca atlatırsınız😊

Rabbim dileyen hepimize sağlıklı evlatlar versin
Yorumuzun için teşekkürederim 🤗
Dış gebelik ilerleyince bazen tüpü bile ameliyatla alıyolarmış öyle şeyler gelince aklıma çok korkuyorum allahım herkese kolaylık versin çok zor bugün başka doktora gittim oda anlayamadı ne olduğunu napıcamı şaşırdım.

Dış gebelik ilerleyince bazen tüpü bile ameliyatla alıyolarmış öyle şeyler gelince aklıma çok korkuyorum allahım herkese kolaylık versin çok zor bugün başka doktora gittim oda anlayamadı ne olduğunu napıcamı şaşırdım.

Neden anlayamadı çok garip bir durumunuz yok beta dusuyosa kimyasaldir ve kanamanın şuan olmasa da baslicaktir. Doktorun anlamaması enteresan

Mrk ettim şuanki durumunuz ne?

Back