lora bende sohbet bolumlerinin hicbiri gorunmuyooooooooooooo
kan cicegim ohbet odalari diye bir bolum var oraya tikla cnm olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lora bende sohbet bolumlerinin hicbiri gorunmuyooooooooooooo
kızlar sizde düşükten sonraki ilk adet bitince beyaz ekıntı devam ettimi adet biteli 5 gün oldu ama hala akıntı devam ediyor ama yanma veya kaşıntı yok böyle olunca enfeksiyon oluyormuş da[/QUOT
esingulcum bende oyle bisey olmamisti tatlim bilemiyorum inanki
kızlar sizde düşükten sonraki ilk adet bitince beyaz ekıntı devam ettimi adet biteli 5 gün oldu ama hala akıntı devam ediyor ama yanma veya kaşıntı yok böyle olunca enfeksiyon oluyormuş da
Slm kizlar naber??bende bazi belirtiler var yazayim dedim ne diyeceksiniz.Aksamdan beri kaisklarim batiyo,ara ara sanci girip cikiyo,beyaz akinti var ama az,gogüslerim karincalaniyo ve irilesti.midem bulaniyo ve bugun adet olmam gerekiyodu hala bisey yok.aama yine de kendimi kaptirmak istemiyorum sonra yikilmaktansa dimi?yorumlarinizi bekliyorum canlarim hoscakalin
Arkadaşlar Ben Iyice ümitsizliğe Kapildim Benimde 2.düşüğümü Geçeli 2 Ay Oldu Hormon-kan Pihtilaşmasi Testlerim Normal Ayrica Histereskopide Yapildi Rahimdede Problem Yok Niye Düşük Oluyor 3.düşerse Diye Artik çok Korkuyorum üzülüyorum Daha Ne Yapmam Gerekiyorki...
barbbaby canim test yapmama gerek kalmadi meger o kasik batmalarim adetimdenmis bugun sabah adet oldum neyapiyim hayirlisi olsun cok uzulmedim zaten ben kurtajdan sonra bu 2.adetim oldu kaldi bir ay hayirlisi bakalim.Allah hepimize butun arkadaslara birgun anne olup cocugumuzu kucagimiza almayi nasip etsin tek dilegim bu hoscakalin kizlar