- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
- Konu Sahibi tugbamurat
- #13.641
ooo yasemınn nıce seneler eşine..inşallah daha uzunyıllar hep bırlıkte kutlayın doğumgunlerınızı...
teşekkür ederim canım benim....inşallah hepimiz için geçerli olsun duan...öpüldün :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo yasemınn nıce seneler eşine..inşallah daha uzunyıllar hep bırlıkte kutlayın doğumgunlerınızı...
canım mutlu yıllar eşine yeni yaşında baba olmanın mutluluğunu tadsın inşallah kız sende anne olursun çaktırmadan hekaydirigubbakcemile3canım benim bir ystıkta kocayın inşallah böyle güzel günleri ömür bou beraber kutlayına.s.kızlar buğün aşkımın doğum günü :))
günaydınn pericim kız avatarına bayıldım çok tatlı benim keyfim iyi şükür sen nasılsın bakalım demir paşa nasıllar afiyetteler inşallahbuyrunnnnnnnnnaynen öle kıslar artık kımse olmuyor burada gelıyorum bakıyorum kımse yok yazıyorum cıkıyorum birarada olamıyoruz farklı zamanlarda gelıp gıdıyoruz hep.hey gidi günler heyyyyy
nasılsın yasemıncım, belenaycım keyıfler nasıl bakalım.
ben iyiyim periciğim...gün sayıyorum canım ...şuan yumurtlama günümdeyim :)) bir dahaki ay bu zamanlar çok çalışmamız gerekecek...çok az kaldı :)) sen nasılsın demirimiz nasıl ...
canım mutlu yıllar eşine yeni yaşında baba olmanın mutluluğunu tadsın inşallah kız sende anne olursun çaktırmadan hekaydirigubbakcemile3canım benim bir ystıkta kocayın inşallah böyle güzel günleri ömür bou beraber kutlayına.s.
günaydınn pericim kız avatarına bayıldım çok tatlı benim keyfim iyi şükür sen nasılsın bakalım demir paşa nasıllar afiyetteler inşallahbuyrunnnnnnnnn
yasemın ben senı face eklemısmıyım
canım mutlu yıllar eşine yeni yaşında baba olmanın mutluluğunu tadsın inşallah kız sende anne olursun çaktırmadan hekaydirigubbakcemile3canım benim bir ystıkta kocayın inşallah böyle güzel günleri ömür bou beraber kutlayına.s.
günaydınn pericim kız avatarına bayıldım çok tatlı benim keyfim iyi şükür sen nasılsın bakalım demir paşa nasıllar afiyetteler inşallahbuyrunnnnnnnnn
periciğim inşallah güzel haberlerle geleceksin ultrasondan dualarım sizinle...
pericim hiç merak ete bu güne kadar herşey nasıl yolunda gittiyse bundan sonrada öle olucak ve sen inga sesleriyle hamielik serüvenine son vereceksin inşallh
hosgeldın busemcım tatilinin guzel gecmesıne sevındım hadı bakalım sıra çalısmalarda bukadar mola yeter :)
hoş geldin busecim tatil yaramış maşallah eh artık başlarsın çalışmalara bu kadar tembellik yeter dimi:))
herkeze günaydınlar ben geldim canlarım nasılsınız bakalım ben iyiyim anama babamı gördüm özlem giderdim geldim bomba gibiyim çalışmalarada bomba gibi başladık inş bu ay böle gider
sizler nasılsınız görüşmeyeli canlarım özledim valla sizleri.