Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

:CüvCüv: BEKLEME LİSTEMİZ :CüvCüv:
1-yasemin66...............20 ekim KALAN SÜRE 2 ay hihoyyyt
2-fantastika.................korunma süresi bitti bayram :teytey:
3-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram :teytey:
4-kanarya...................korunma süresi bitti bayram :teytey:
5-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayram:teytey:
6-esterya.................korunma süresi beklemedehihoyyyt
7-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay hihoyyyt
8-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 2 buçuk ay hihoyyyt
9-belenay.................korunma süresi bitti bayram :teytey:
10-sibela....................korunma süresi bitti bayram :teytey:
11-eceyas.................korunma süresi bitti bayram :teytey:
12-the-best-55...........korunma süresi bitti bayram :teytey:
13-özgekrd................korunma süresi bitti bayram :teytey:
14-seçil-ipek..............korunma süresi bitti bayram :teytey:
15-kobra....................korunma süresi bitti bayram :teytey:
16-volına....................korunma süresi bitti bayram:teytey:

:CüvCüv: HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:

1-sabına...................hihoyyytHAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:
2-biperi....................hihoyyytHAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

kızlar bişi sorucam ben düşükten sonra folikplus içiyorum günde 1 tane alıyorum yeterlimidir? birde sizde kullanıyormusunuz?

ececim folicten günde 3 tane alıyorum ben dr öyle demişti ..
zaten kutusunun üstünde 3 tablet 400 mcg yazıyor ve günlük gerekli dozda o kadarmış canım

ben yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım. düşükten sonra kist oluştu. doğumkontrol hapı kullandım. pazartesi tekrar doktora gidicem. folik asite başlamayı düşünüyorum. ve bebekte düşünüyorum. kızlar sizin bu listeye yazdığınız ne oluyo beni de ekleyin..

geçmiş olsun canım hepimiz yaşadık benzer şeyleri allah tekrar göstermesinn

buharlı pişiricilerin çok methını duydum ama almak kısmet olmadı tefal de vardı sanırsam ve pahalı bişeydı.. ama cok yararlı dır bence öle bahsedıyolardı zaten besınlerın gıda degerını öldurmuyomus.. sebze falan yaptıgında özellıkle brokoliiii

daha önce folibolda içtim 2 kutu sizce hangisi daha iyidir? folibol mu folicplus mu?

güzelim ben bu hamilelik düşündüğüm , hamile kaldığım ve kürtaj olduğum dönemlerde toplam 2 prof, 1 doç ve 2 operatöre gittim hehehe (amma abartmışım hepsinin fikrini almak istedim heralde :)) hepside bana folic verdi günde 3 tane
bide ben galibe bu sitedeydi tam hatırlayamıyorum ama folbiolle ilgili pek iyi şeyler okumadım

bende öyle duydum pericim ve bn sebze çok severim.. almak istiyorum ama alıpta bi kenara attığımız elektrikli aletlerden biri olmasın istiyorum kullanan birilerinden nasıl kullanıldığını ve verim alıp alamadıklarını öğrenmeden almak istemiyorum

Selam arkadaşlar,

Sohbete tam ortasından gireyim. Ben buharlı pişirici aldım seneler evvel, Tefal marka. 2-3 kullanıp sonra birilerine verdim. Belki modeller gelişmiştir ama hem çok yer kaplıyordu, hem de o kadar geç pişiriyordu ki. Onun yerinde düdüklü tencerelerle birlikte gelen sepetler inanın daha kullanışlı ve neticede onlar da buharla ve de daha kısa sürede pişirdiklerinden aynı işi görüyorlar. Siz bilirsiniz elbette, alacak olanlar şimdiden güle güle kullansın.

teşekkür ederim heradacım iyi oldu bu bilgiyi verdiğin madem düdüklüde aynı işlevi görüyo...
tabi benim düdüklü kullanmayı öğrenmem gerek :)) korkuyorum biraz ama :))

kızlarrr biraz önce dışarı çıktım.. böyle bir sıcak olamaz allahım sanki ateş yanmış bizde etrafındayız.. yarabbim dışarda çalışanlara yardım etsin

kızlar bişi sorucam ben düşükten sonra folikplus içiyorum günde 1 tane alıyorum yeterlimidir? birde sizde kullanıyormusunuz?

Canım hamilelik öncesi 3 ay ve hamileliğin ilk 3 ayı içmek gerekiyor,bende kullanıyorum ama günde 2 tane sabah akşam,dr.um hamileyken 3 adet ve hepsini tek seferde iç demişti,küretajdan sonra 2 tane yeterli dedi,şişkinlik yapmaması içinde sabah akşam iç dedi.Kullanmaya devam et bence.

teşekkür ederim heradacım iyi oldu bu bilgiyi verdiğin madem düdüklüde aynı işlevi görüyo...
tabi benim düdüklü kullanmayı öğrenmem gerek :)) korkuyorum biraz ama :))

bende ilk başlarda korkuyordum kullanmaya şimdi acaip alıştım.benimkisi tefalin dijitalli modelinden.kullanmadan önce baya araştırdım şimdiye kadar hiç patlamamış ve içinde hava varsa kesinlikle kapağı açamıyorsun.tafsiye ederim çok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…