- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.021
kızlar bişi sorucam ben düşükten sonra folikplus içiyorum günde 1 tane alıyorum yeterlimidir? birde sizde kullanıyormusunuz?
kızlar ben yazamıyorum bugün sadece okuyorum darılmayın emı..kolumu kaldıracak halim yok.. bi halden anlayan olsada benı eve göndersee duacısı olucamm
ben yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım. düşükten sonra kist oluştu. doğumkontrol hapı kullandım. pazartesi tekrar doktora gidicem. folik asite başlamayı düşünüyorum. ve bebekte düşünüyorum. kızlar sizin bu listeye yazdığınız ne oluyo beni de ekleyin..
daha önce folibolda içtim 2 kutu sizce hangisi daha iyidir? folibol mu folicplus mu?
buharlı pişiricilerin çok methını duydum ama almak kısmet olmadı tefal de vardı sanırsam ve pahalı bişeydı.. ama cok yararlı dır bence öle bahsedıyolardı zaten besınlerın gıda degerını öldurmuyomus.. sebze falan yaptıgında özellıkle brokoliiii
kızlar bişi sorucam ben düşükten sonra folikplus içiyorum günde 1 tane alıyorum yeterlimidir? Birde sizde kullanıyormusunuz?
Selam arkadaşlar,
Sohbete tam ortasından gireyim. Ben buharlı pişirici aldım seneler evvel, Tefal marka. 2-3 kullanıp sonra birilerine verdim. Belki modeller gelişmiştir ama hem çok yer kaplıyordu, hem de o kadar geç pişiriyordu ki. Onun yerinde düdüklü tencerelerle birlikte gelen sepetler inanın daha kullanışlı ve neticede onlar da buharla ve de daha kısa sürede pişirdiklerinden aynı işi görüyorlar. Siz bilirsiniz elbette, alacak olanlar şimdiden güle güle kullansın.
daha önce folibolda içtim 2 kutu sizce hangisi daha iyidir? folibol mu folicplus mu?
kızlar bişi sorucam ben düşükten sonra folikplus içiyorum günde 1 tane alıyorum yeterlimidir? birde sizde kullanıyormusunuz?
teşekkür ederim heradacım iyi oldu bu bilgiyi verdiğin madem düdüklüde aynı işlevi görüyo...
tabi benim düdüklü kullanmayı öğrenmem gerek :)) korkuyorum biraz ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?