Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sabinacım çok teşekkür ederim tatlımm sende çok güzel bi hanımsın

busemcim ben yine gö-re-mi-yo-rummm ffffffffffffffffffffff

alla alla neden göremiyosun kiii,acaba senin pc den kaynaklı bişey mii,baksana bende resim yüklemek istedim olmadı,
neyse stres yapmaa olmazsa profiline koysun ordan bakarsın.

sabinacığım seni görmüştüm daha önce daha doğrusu güzelliğini....ne güzel zayıf bir hatunsun...eşinlede çok yakışmışsınız...bir maşallahta size ....

ooo kızlar selam nasılsınız sabina bebiş nasıl :)

resimler yüklenmiş bende bakayım

benimde resimlerim var ama özel albüm

busem bende göremedim seni yaa görmek istiyorum
yasemin sende çok şekersin canım maşallah
ekledim canım
alla alla neden göremiyosun kiii,acaba senin pc den kaynaklı bişey mii,baksana bende resim yüklemek istedim olmadı,
neyse stres yapmaa olmazsa profiline koysun ordan bakarsın.
canım profilimekleyem sende ordan bak bakalım enrikam yaa pc de sorun var sanırım
buseeeeeeeeeeeeeeem...harikasın tatlım ya...maşşallah .....çok güzelsin canım....
ayakkabılarında güzel :)))

sağol gülüm sende ölesin valla zemuszemus

busemmmm çoookk tatlısın ya 41 kere maşallah

Allahım yüzündeki o muzip gülümsemeyi hiç soldurmasın inşallah durun bende yükleyeceğim :)

busemcim profiline eklesen olurmu belki ordan görürüm sabinanıkileri gördüm
bu arada sabinacım çok hoş ve seksi bi hatunun yaanniiiiii
kızlar esteryayı gördüm ben çok güzel bi kadın kocaman yeşil gözleri var fit bi vucudu var yani böyle tam bi kadın işte
nurhayat busem veeeeeeeee tuğbayı görmedim ben çok istiyorum görmeyi
özgecim yani biz göremicekmiyiz senin fotolarını şimdi

busemmmm çoookk tatlısın ya 41 kere maşallah

Allahım yüzündeki o muzip gülümsemeyi hiç soldurmasın inşallah durun bende yükleyeceğim :)
sağol tatlım evet muzip bi gülümseme canım:jeyyar:

oke tatlım şimdi ekliyorum osaman

demek öyle ha esteryam...bizde görmek istiyoruz yaaa....

kızlar resimlerimi yaptığını yorumlara çok teşekkür ediyorum,ama hepinizde pırıl pırıl ışıl ışılsınız ne güzel
galiba bu ortak ışıltı bizi buraya topladı(bu arada yine kendimede iltifat ettim)

özgeciğim ne kadar hoş bir yüzün var....bir maşallahta sana..bu gün maşallahçı başı oldum bende...aman nazar değmesin topiğimizin hatunlarınada ne yapayım :)))

aklıma ne geldi biliyomusunuz canlarım...inşallah bir gün aynı böyle bebeklerimizin resimlerini koyup onlar hakkında yorum yapacağımız....:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…