- 3 Ocak 2009
- 2.988
- 10
- 44
kızlar merhaba nasılsınız ben size bi şey sormak istiyorum ben geçen ay düşük yaptım bebek daha çok ufaktı tutunamadı düştü. doktor ufakken bu şekilde olabilir dedi düşükten önce kan tahlili yaptırmıştım ordakş değerlere baktı hani kan demir falan filan olur ya onlar . hepsi normal çıkmış sadece mantar var. doktor bana hiç bi ilaç vermedi ve araştırmadı da . bu arada kendiliğinden düşürmüşüm adet dibi yani. kürtaj olmadım. sizde doktorun araştırması gereklimiydi bu ilk bebek başka tahliller yapması neden olduğunu araştırması gerekiyormuydu yoksa bebek daha oluşmadan düştüğü için ve ilk olduğu için olabilir mi . çok detaylı muayne etti yumurtalıklarım bebek yatağı herşey çok iyi dedi . düşükten eser yokmuş iyiymişim yani.
bir soru daha sormak istiyorum kendiliğinden düşük yaptıktan sonra adetiniz ne zaman başladı ve normal mi geldi ben normalde 28 günde bir olurdum şimdi benim bunum 39 uncu günüm ve bir kaç gündür pembe akıntı ve kahverengi leke geliyor ağrım falan da yok hamilelik belirtileri yok idrar testi negatif çıktı olsa çıkardı epey 8 gün geçtikten sonra yaptım böyle düşünüyorum. tabi adet tarihim düşündüğüm gibiyse. gerçi bu ay hamile olacağımı düşünmüyorum zaten kanama çok uzun sürdü ve ağrı da oldu çok az ilişkiye girdik . yumurtlama dönemi de şaşmıştır.sizin adetiniz düzgün olmuşmuydu doktora gitmeyi şu an erken istemiyorum çünkü geçen sefer doktor bir sürü fazladan verilmemesi gereken ilaçlar vermiş gittiğime pişman oldum fikirlerinize ihtiyacım var sağolun
bir soru daha sormak istiyorum kendiliğinden düşük yaptıktan sonra adetiniz ne zaman başladı ve normal mi geldi ben normalde 28 günde bir olurdum şimdi benim bunum 39 uncu günüm ve bir kaç gündür pembe akıntı ve kahverengi leke geliyor ağrım falan da yok hamilelik belirtileri yok idrar testi negatif çıktı olsa çıkardı epey 8 gün geçtikten sonra yaptım böyle düşünüyorum. tabi adet tarihim düşündüğüm gibiyse. gerçi bu ay hamile olacağımı düşünmüyorum zaten kanama çok uzun sürdü ve ağrı da oldu çok az ilişkiye girdik . yumurtlama dönemi de şaşmıştır.sizin adetiniz düzgün olmuşmuydu doktora gitmeyi şu an erken istemiyorum çünkü geçen sefer doktor bir sürü fazladan verilmemesi gereken ilaçlar vermiş gittiğime pişman oldum fikirlerinize ihtiyacım var sağolun