Bilmiyorum ne yapmam gerekiyor ilk gebeliğim zaten deneyimsizimGüzelim sen doktoru ne dinliyorsun. Beni eve gönderirlerdi 1 saat sonra tekrar giderdim, sonra yatış yaparlardı
Sen evde nasıl uyuycaksın, hastane insanı rahatlatıyor inan bana. Acı çekme canım benim, durma benceGüzelim sen doktoru ne dinliyorsun. Beni eve gönderirlerdi 1 saat sonra tekrar giderdim, sonra yatış yaparlardı
Farkındayım o yüzden bunları yaşamış bir ablan olarak söylüyorumBilmiyorum ne yapmam gerekiyor ilk gebeliğim zaten deneyimsizim
Ağrım yok sorun da orda hiç ağrım yok kan var ağrı yok 5 dakikada bir hafif bir karın ağrısı vurup geçiyo o kadar . Zaten özel hastane canı çıksın yemin ediyorum devlet daha iyidirSen evde nasıl uyuycaksın, hastane insanı rahatlatıyor inan bana. Acı çekme canım benim, durma bence
Ağrıdan ölünce anca o zaman giderim, öyle düşünenlerden olma.Ağrım yok sorun da orda hiç ağrım yok kan var ağrı yok 5 dakikada bir hafif bir karın ağrısı vurup geçiyo o kadar . Zaten özel hastane canı çıksın yemin ediyorum devlet daha iyidir
Sen bilirsinSabahı bekliycem gerçekten aşırı kanamam yok pıhtı atıyorum sadecezaten bu gün başladı
Ben ikinci aya girmiştim .Bende hafif vardı ağrı. Bi damla kan geldi okuldan geldikten sonra. Hemen doktora gittim kalbi durmuş dedi. Diğer gün de kürtaja alındım canım. Bir gün içinde pek bi kanamam olmadı ilaçla hastanede yapıldı kanama. Özelde oldum ben ama çok zorlu geçmişti.Kaçıncı haftadaydınız belirtiniz oldumu ben adet olucak gibi ağrı çekiyorum ve çektikçe kan damlıyor damla şeklnde
Allah sabır versin kaç haftalik hamileydinKızlar kahverengi olarak dün gece başlayan akıntım bu gün bir avuç kahveye dönük kırmızı şekle dönüştü ve şu an durdu doktora gittim kalp atışı alamadı yaşayan varmı bunu
Allah sabır versin kaç haftalik hamileydin8
aynısını yaşadım Pazartesi kürtaja giricemBen ikinci aya girmiştim .Bende hafif vardı ağrı. Bi damla kan geldi okuldan geldikten sonra. Hemen doktora gittim kalbi durmuş dedi. Diğer gün de kürtaja alındım canım. Bir gün içinde pek bi kanamam olmadı ilaçla hastanede yapıldı kanama. Özelde oldum ben ama çok zorlu geçmişti.
Çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum8 di ama gelişmemişti öldü maalesef
aynısını yaşadım Pazartesi kürtaja giricem
Amin inşallah sonrasında neler yaşadın tekrar gebe kalabildin mi ben çok tedirginim kalıcı bişey olucak diye vakumlu kürtaj olucamÇok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorumbenim de hem ilkti hem 8. haftada kürtaj oldum. Allah bir daha yaşatmasın bu üzücü durumu ..
Geçmiş olsun canım, ama ben seni bu kadar bekletmelerine çok sinirleniyorum. Hangi şehirdesin? Hamile kalmada bi sorun olmaz canım allahın izniyle. Ben ne zaman istesem hamile kalabildim. Yaşın küçük sanırım daha. Tekrar Allah sabır versinAmin inşallah sonrasında neler yaşadın tekrar gebe kalabildin mi ben çok tedirginim kalıcı bişey olucak diye vakumlu kürtaj olucam
Canım bana ilk ay korun dedi. Yani bi defa adet ol ondan sonra çocuk düşün dedi doktor. Bazilari üç aya kadar korunabiliyor rahim kendini toplasın diye. Benim adet de yakın bu ay da yok sankiAmin inşallah sonrasında neler yaşadın tekrar gebe kalabildin mi ben çok tedirginim kalıcı bişey olucak diye vakumlu kürtaj olucam
Canım bana ilk ay korun dedi. Yani bi defa adet ol ondan sonra çocuk düşün dedi doktor. Bazilari üç aya kadar korunabiliyor rahim kendini toplasın diye. Benim adet de yakın bu ay da yok sanki7 Ekim de kürtaj
Daha 7 aylık evliyiz 25 yaşındayım . İstanbul’da da oturuyoruz emsey hospital diye Bi hastane . Bilmiyorum gerçekten insan kabullenemiyor bi türlüGeçmiş olsun canım, ama ben seni bu kadar bekletmelerine çok sinirleniyorum. Hangi şehirdesin? Hamile kalmada bi sorun olmaz canım allahın izniyle. Ben ne zaman istesem hamile kalabildim. Yaşın küçük sanırım daha. Tekrar Allah sabır versin
Bende o tarihte adet olmuştum tam bilmiyorum akıbetim ne olur . En az beş hafta sonra geliyormuş diğer adet . Adet görmezsen doktora git söyle rahimde yapışma da olabiliyormuş kürtaj sonrasıCanım bana ilk ay korun dedi. Yani bi defa adet ol ondan sonra çocuk düşün dedi doktor. Bazilari üç aya kadar korunabiliyor rahim kendini toplasın diye. Benim adet de yakın bu ay da yok sanki7 Ekim de kürtaj olmuştum.
Ben 32. Gün adet oldum ilk başta. Zaten kürtajdan sonra kontrole gittim bi hafta sonra tekrar baktı bi sıkıntı yok dedi. Şimdi ikinci adetim geldi Allah herkesin gönlüne göre versin.. senin kürtajı da neden bu kadar uzatmislar. Umarım sana zarar vermez .Bende o tarihte adet olmuştum tam bilmiyorum akıbetim ne olur . En az beş hafta sonra geliyormuş diğer adet . Adet görmezsen doktora git söyle rahimde yapışma da olabiliyormuş kürtaj sonrası
Bence 6 ay bekle en az ben o hatayı yaptım 3 ay mi ne bekledim ama toparlanamamışım meğer. Kayıp yaşadım erkenden tekrarTam benim
Daha 7 aylık evliyiz 25 yaşındayım . İstanbul’da da oturuyoruz emsey hospital diye Bi hastane . Bilmiyorum gerçekten insan kabullenemiyor bi türlü
Daha çok yeni, hiç korkma ve stres yapma. Ama düşük sebebini araştırabiliyorsan araştır, belki bi nedeni vardır. Bazı doktorlar ilk düşükte araştırmıyorlar ama biz deneme tahtası değiliz. O acıyı biz yaşıyoruzTam benim
Daha 7 aylık evliyiz 25 yaşındayım . İstanbul’da da oturuyoruz emsey hospital diye Bi hastane . Bilmiyorum gerçekten insan kabullenemiyor bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?