• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük yapanlar bakabilirmi lütfen

Bence 6 ay bekle en az ben o hatayı yaptım 3 ay mi ne bekledim ama toparlanamamışım meğer. Kayıp yaşadım erkenden tekrar
Çok geçmiş olsun sana da canım. Bana bir ay bekle demişti sadece. Hatta bir arkadaşım var aynı benim gibi düşük yaptı . Doktoru kanaman biterse başla demiş ben şok oldum. Daha rahim bile toparlanmamistir.

Ben 32. Gün adet oldum ilk başta. Zaten kürtajdan sonra kontrole gittim bi hafta sonra tekrar baktı bi sıkıntı yok dedi. Şimdi ikinci adetim geldi Allah herkesin gönlüne göre versin.. senin kürtajı da neden bu kadar uzatmislar. Umarım sana zarar vermez .
Yarın alıcak işte öldüm öldüm dirildim . Gaz toplandı karnımda sabahlara kadar ağlıyorum yatamıyorum

Bence 6 ay bekle en az ben o hatayı yaptım 3 ay mi ne bekledim ama toparlanamamışım meğer. Kayıp yaşadım erkenden tekrar
Ben artık yaparmıyım bilmiyorum böyle bi vakadan sonra çok zor bi daha aynı acıyı yaşama korkusu beni mahvediyor

Çok geçmiş olsun
Pek bilgim yok ama bikaç gündür takip ediyodum yazılarını nasıl sonuclancak durum nedir diye
Nasip değilmiş üzülme, zaten yaşın çok gençmiş daha
Uzun zamanda olmamış denemeye baslayalı
İşlemden sonra biraz kendine izin ver hem vücudunn toparlansın hem sen kafa olarak kendini toplarsın, sonra yine denersin
Hayırlısıyla yine alırız gebelik haberlerini senden

Ben artık yaparmıyım bilmiyorum böyle bi vakadan sonra çok zor bi daha aynı acıyı yaşama korkusu beni mahvediyor
Daha yaşın çok küçük. Şu an acıyla böyle düşünüyorsun, İnan bana Rabbim bizlere öyle güç veriyorki 11. Ci düşükten sonra 12 çiyi kucağına almış arkadaşım var

Yarın alıcak işte öldüm öldüm dirildim . Gaz toplandı karnımda sabahlara kadar ağlıyorum yata

Yarın alıcak işte öldüm öldüm dirildim . Gaz toplandı karnımda sabahlara kadar ağlıyorum yatamıyorum
Seni tee cuma gün eve göndermeleri hataydı. Bunları yaşayacağını biz normal vatandaş olarak biliyoruz onlar nasıl eve yollarlar. Senin ilk gebeliğin olduğu için onlar ne derse onu yapıyorsun artık anlıyorum. İnşallah sana zarar vermemiştir.

Seni tee cuma gün eve göndermeleri hataydı. Bunları yaşayacağını biz normal vatandaş olarak biliyoruz onlar nasıl eve yollarlar. Senin ilk gebeliğin olduğu için onlar ne derse onu yapıyorsun artık anlıyorum. İnşallah sana zarar vermemiştir.
İşte akıl oldu herşey perişan oldum güya da özel hastane . Cidden özellerde insanlara yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar . Şu an acımı yaşıyorum başka bişey yok içimde ölmüş bir bebek var ve psikolojik olarak bittim yani

Daha çok yeni, hiç korkma ve stres yapma. Ama düşük sebebini araştırabiliyorsan araştır, belki bi nedeni vardır. Bazı doktorlar ilk düşükte araştırmıyorlar ama biz deneme tahtası değiliz. O acıyı biz yaşıyoruz
Sormadan asla bişey söylemeyen bi kadın doktorum gerçekten bezen duvardan duvara vurasım geliyo onu . Asla iyi yada kötü bişey söylemiyor net olmuyor konuyu yaydıkça yayıyor sinir oldum .

Çok geçmiş olsun
Pek bilgim yok ama bikaç gündür takip ediyodum yazılarını nasıl sonuclancak durum nedir diye
Nasip değilmiş üzülme, zaten yaşın çok gençmiş daha
Uzun zamanda olmamış denemeye baslayalı
İşlemden sonra biraz kendine izin ver hem vücudunn toparlansın hem sen kafa olarak kendini toplarsın, sonra yine denersin
Hayırlısıyla yine alırız gebelik haberlerini senden
Yok gerçekten bi daha denemek için büyük cesaret lazım . Ben cidden çok kötü oldum doktorların saçmalığı ve önemsemeyişi de beni bitirdi zaten . Hayırlısı diyelim Allah nasip etmedi

İşte akıl oldu herşey perişan oldum güya da özel hastane . Cidden özellerde insanlara yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar . Şu an acımı yaşıyorum başka bişey yok içimde ölmüş bir bebek var ve psikolojik olarak bittim yani
Diycek bişey bulamıyorum canım artık 😔 sadece yaşadıkça öğreneceksin. Psikolojini o kadar iyi anlıyorumki. Ben her kürtaja gittiğimde ölmek istedim. Ama Allah sabır veriyor ve geçiyor

Yok gerçekten bi daha denemek için büyük cesaret lazım . Ben cidden çok kötü oldum doktorların saçmalığı ve önemsemeyişi de beni bitirdi zaten . Hayırlısı diyelim Allah nasip etmedi
Aynen doktor anlamındada talihsizlik yasamıssınız onada çok üzüldüm
Gerçekten bu süreçte iyi bi doktora denk gelmek büyük sans

Kendim bi daha yasiyor kadar oldum. Çok üzgünüm Rabbim yardımcın olsun. Kürtajdan sonra yazar mısın sağlık durumunu 💕
Bu konuyu açtığınızı görünce çok üzüldüm hamilelik haberinizi görmüştüm inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz en hayırlı zamanda hayalleriniz gelir moralinizi yüksek tutun sizin için dua ediceğim 🤲🏻🤲🏻
Bu konuyu açtığınızı görünce çok üzüldüm hamilelik haberinizi görmüştüm inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz en hayırlı zamanda hayalleriniz gelir moralinizi yüksek tutun sizin için dua ediceğim 🤲🏻🤲🏻
allah kimseye yaşatmasın Allah razı olsun sağolun sanırım uzun bir süre kendimi dinlerim

Nasılsın canım?
İyiyim teşekkür ederim bu gün sabah keseydi sanırım o tarz bişey düşürdüm (mandalina büyüklüğünde)ağrılarım yok denecek kadar az kanama devam ediyor içimde parça kaldımı diye yarın için randevu aldım hastaneye gidicem

Back
X