Gebeliğe Hazırlık Düşük Yapanlar Bakabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cntt

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
69
89
288
Herkese merhaba, düşükten 4 gün sonra beta hcg değeri 134 iken üzerinden 10 gün geçti beta hcg 15 çıktı. Bu değer ne kadar sürede sıfırlanıyor? Sizlerde ne zaman sıfırlandı ?

Öncelikle geçmiş olsun canım 15 e kadar düştüyse en fazla 3-4 gün içinde sıfırlanır benim öyle olmuştu
Herkese merhaba, düşükten 4 gün sonra beta hcg değeri 134 iken üzerinden 10 gün geçti beta hcg 15 çıktı. Bu değer ne kadar sürede sıfırlanıyor? Sizlerde ne zaman sıfırlandı ?

benim 1600 den 1100 e sonra 375 e sonra 35 e sonra 3 e düştü canım
ne çok kan vermişim

Düşmeye başladıktan sonra hiç yaptırmadım 3 ay mola

bu arada benim bir ay sürdü senin normal canım

Öncelikle geçmiş olsun canım 15 e kadar düştüyse en fazla 3-4 gün içinde sıfırlanır benim öyle olmuştu

Sağol canım sana da geçmiş olsun. İnşallah daha fazla sıkıntı yaşamadan şu süreci atlamak istiyorum. Doktor sıfırlanması lazım deyince ilk gebelik ve düşük olup sonuç böyle çıkınca haliyle panikledim.

Düşmeye başladıktan sonra hiç yaptırmadım 3 ay mola
Değer sıfırlanana kadar test yaptırmam gerektiği söylendi. İlk gebelik sonrası düşük olunca haliyle ne söylenirse sorgusuz yapıyorum. Sizde neden 3 ay ?

Sağol canım ben şuan ikinci düşüğü yaşıyorum gerçi düşük sayılmıyormuş bu kimyasal gebelik oluyor kese gözükmediği için sanırım senin de öyle ilkinde çok kötü olmuştum ama bunda biraz daha iyiyim hiç panikleme kendi kendine atıyor vücut kanamayla inşallah sonrasında sağlıklı gebelikler geçiririz

İnşallah canım. Bende kese görülmüştü ondan bir hafta sonra düşük yaşadım . Düşükten ne kadar sonra hamile kaldın ? Ben erken düşük yaşamama rağmen 3 ay bekleyeceğim.

Değer sıfırlanana kadar test yaptırmam gerektiği söylendi. İlk gebelik sonrası düşük olunca haliyle ne söylenirse sorgusuz yapıyorum. Sizde neden 3 ay ?

Değere bir daha bakılmadı
Düşükten sonra kontrollere devam ettim
Her adetten sonra
2 ay sonra yani 3 .adetten sonra transfer olacak bakalım canım
Doktor duruma göre yönlendiriyor
Vücut ne zaman hazırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…