Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Benim de oyle muhtemelen canim. Artacagni sanmiyorum. Ins bi an once adet olurum. Karnim sis sis kaldi zaten. Hem vucudum mahvoldu hem psikolojim. Ust uste kotu seyler oluyo hep zaten.
Tekrar bir kan ver bakalım belli olur..Yükselme var mi yokmu..Inşallah hamilesindir pozitif düşünmeye çaldı biliyorum çok zor ama hayatta çok daha kötü şeyler var inan..Hamile kalabiliyorsun çok şükür yine kalirsin...

Bu defa da zaten 100 de bir down lu bebek olma ihtimali tasiyorum. Dusuk yaptigim bebekte downluydu. Tup bebek mi denesem diyorum.

Bu defa da zaten 100 de bir down lu bebek olma ihtimali tasiyorum. Dusuk yaptigim bebekte downluydu. Tup bebek mi denesem diyorum.
Benim ablama da doktorlar 50 de 1 down sendromlu bebeğin dedi. Amniyosentez yaptırdı, zor bir süreçten geçti. Hiçbir şey çıkmadı. Kizı çok sağlıklı. İnşallah sizin de bebeğiniz sağlıklı olur. Rabbim sağlıklı evlatlar versin..

Bu kadar karamsar olma ama yaa Ihtimal tıbbi olarak yüksek gibi görünebilir aslında ama o kadar değil..Bir kere oldu diye bidaha olacak diye bişey yok.Olmayacak inşallah.Hep öyle dua et ve Allaha güven korkma.Benim sahsi fikrim Allah korusun bidaha sorunlu bir gebelik yasarsan tup bebek yaptir teknoloji cok ilerledi en sağlıklı hasta olmayan spermi secip yapıyorlar.Ama önce olumlu düşün bir adet dönemini geçir ve tekrar normal yoldan dene derim ben, tabiki karar senin...

Kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız acaba ben 12+5 günlük bebeğimi kaybettim bugün yeniden folic asit e başladım martta regl gördükten sonra korunmayı bırakmak istiyorumda
Benim basima çok nadir gelen birşey geldi.Bir sene içinde 9 ay aralıklarla iki boş gebelik geçirdim.Ikiside aynı haftalarda gelişimi durdu..Öncesinde bir sağlıklı doğumun olduğu için bir suru iyi doktora gittim doktorlar bunun sadece kötü şansolduğunu söyledi.Ikinci kurtajim 6 ay önce oldu.Yani kurtajdan 4 ay sonra hamile kaldım..Iki kez cok zor gunler gecirdim.Ama şükür her karanlik gecenin sonunda güneşli bir sabah vardir.Hicbir karanlik baki degildir.Allahim isteyen herkese nasip etsin..Size de insallah..Çok geçmişler olsun...

Haklsin aslinda. Oyle yapicam sanirim. Simdi daha iyiyim zaten. Cok saol fikirlernle destek oldun. :) vitamin kullanmaya basladm bugun. Kendimi toplicam .

bende gecen ay dusuk yaptim

Bhcg adetle beraber sıfırlanır

Hayir bisey dememisti ama 32 gun oldu hala adet olmadim ben ya. Normal de 25-26 gunde bir adet olurdm ben. Normal mi acaba dusukten sonra boyle gec olmasi .

Hayir bisey dememisti ama 32 gun oldu hala adet olmadim ben ya. Normal de 25-26 gunde bir adet olurdm ben. Normal mi acaba dusukten sonra boyle gec olmasi .
Endişe yapma canım kurtajdan sonra adet eskisi gibi olmuyor..Benimki 30 gündür normalde..Iki kurtajimda ilk adetlerim 42 gün sonra oldu..Normal yani.

Kan verdim bugun ama sonuc ancak carsamba cikicakmis. sonuca gore carsamba tekrar dan vericem . Bakalim hayirlisi olsun ya. Yoksa da bisey uzulmek yok :)
ben giremiyorum birhafatdır hayırlısı inşallah sonuçnasıl bebiş geliyor mu yoksa demek hayırlızamanı bekliyor üzülmek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…