- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #22.041
İnşallah canım. Ben o kadar korkuyorum ki. Benimki düşmüyor kürtajla alıyorlar.rabbim bir daha yaşatmasın bizim de hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun. Sen hangi şehirdesin.Tskr gülüm Allah sanada sabir versin canım sende zor bir sinavdan geciyosun Allah hayirlisini nasip etsin canım inşallah bu gecirdigimiz kötü günleri unuturacak melekler nasip etsin gülüm
Ben Almanyada yasiyorum gülüm kendini korkutma canım meleklerimizin yiyecek ekmeyi varsa kismetimizde onlari kucagimiza almak varsa dünyaya gelecekler canım Allah bizede nasip edecetir buna inan icini ferah tut Canım Allah iziniyle bugunleri atlatacagiz inşallahİnşallah canım. Ben o kadar korkuyorum ki. Benimki düşmüyor kürtajla alıyorlar.rabbim bir daha yaşatmasın bizim de hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun. Sen hangi şehirdesin.
İnşallah Rabbim yardımcımız olsunBen Almanyada yasiyorum gülüm kendini korkutma canım meleklerimizin yiyecek ekmeyi varsa kismetimizde onlari kucagimiza almak varsa dünyaya gelecekler canım Allah bizede nasip edecetir buna inan icini ferah tut Canım Allah iziniyle bugunleri atlatacagiz inşallah
Merhaba canım Allah razı olsun. Ortak acılar insanları birleştiriyor. Ben Facebook kullanmıyorum canım. Ben de sizleri N NarreeeemmGuzel arkadaslarım yasadıklarımız cok kotu birsey biliyorum ama Rabbimin taktiri boyle miş oyüzden yapacak birsey yok tek şey dua etmek Canlarim.... ıcın izi ve moralinizi ferah tutun cunku sizin sağlığınız herseyden önemli A aybeniz27 N Narreeeemm öpüyorum sizi ....facebook kullanıyorsanız ekleşelim ben sizleri tanımadan cok Sevdim :)
Tatlım moralini bozmak istemem ama o senin gecirmiş oldugun gebeligin değerleri olabilir yinede umudunu kaybetme Rabbim ol dedikten sonra neden olmasın hayırlı haberlerini bekliyorum canımMrb hanımlar ben kimyasal gebelik gecirdim 25 ekimde kanamam bitti 5 kasimda da kan testi yaptrdim 9 kusur ckti bugunde karnmda sancm vardi braz bi tekrar varmi die supelendim idrar testi silik cizgi ckti daha sifirlanmamis midir tekrardan mi hamileyim bilemedim
kanamam 21 ekim basladi ayni gun kan testi yaptrdm 8.16 ckti 26 ekim arasi oldu kanamam bitti sonra ben 31 ekimde kan testi yaptrdm kanamadan sonra 69 ckti sonra 2 kasimda 30 cikti 5 kasimda yaptrdm 9 kusur ckti simdiye sifirlanmasi gerekio bugn 2 3 tane idrar testi yaptim silik cizgi ckti hepsinde var gibi
Bende ole dusundum cnm ilkte ama diom ki sifirlandi coktan degerler hic bembeyaz olmasi gerekmez miTatlım moralini bozmak istemem ama o senin gecirmiş oldugun gebeligin değerleri olabilir yinede umudunu kaybetme Rabbim ol dedikten sonra neden olmasın hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Gebelik hormonları düşükten sonra 30-40 günde vücuttan atılıyor. Yani adet olana kadar bhcg vücudunda. Adetle birlikte sıfırlanıyor.Mrb hanımlar ben kimyasal gebelik gecirdim 25 ekimde kanamam bitti 5 kasimda da kan testi yaptrdim 9 kusur ckti bugunde karnmda sancm vardi braz bi tekrar varmi die supelendim idrar testi silik cizgi ckti daha sifirlanmamis midir tekrardan mi hamileyim bilemedim
kanamam 21 ekim basladi ayni gun kan testi yaptrdm 8.16 ckti 26 ekim arasi oldu kanamam bitti sonra ben 31 ekimde kan testi yaptrdm kanamadan sonra 69 ckti sonra 2 kasimda 30 cikti 5 kasimda yaptrdm 9 kusur ckti simdiye sifirlanmasi gerekio bugn 2 3 tane idrar testi yaptim silik cizgi ckti hepsinde var gibi
O yuzden idrarda ckio hala tsk ederim canm bilmiordum ben kanda sifirlaninca idrarda da sifirlanior saniodum umut belki die cok saolGebelik hormonları düşükten sonra 30-40 günde vücuttan atılıyor. Yani adet olana kadar bhcg vücudunda. Adetle birlikte sıfırlanıyor.
Rabbim hayırlısını sağlıklısını en yakın zamanda verir inşallah hepimizeO yuzden idrarda ckio hala tsk ederim canm bilmiordum ben kanda sifirlaninca idrarda da sifirlanior saniodum umut belki die cok saol
Amin ins. Canm Allah'ım herkesin gönlüne düşeni versinnRabbim hayırlısını sağlıklısını en yakın zamanda verir inşallah hepimize
Geçmiş olsun, Allah bir daha böyle bir şey yaşatmaz inşallah. Ben de iki kez bebeğimi kaybettim. 2 hafta önce kalp atışı zayıfladı 9 haftalıktı sonra atmadı ve kürtajla aldılar. Ben de çok korkuyorum, tekrar yaşamak istemiyorum. Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.Arkadaşlar bende 9 kasımda 14 + 3 bebegimi normal dogum gibi saniyla ve tüm olarak düsük yaptım enfeksiyon dan olmuş wbc bir an 47 olmuş ve doktorum hiçbirşey yapmadi oysaki kalbi atıyordu enfeksiyon rahmi etkileme boyutundaymis bi hafta önce herşey yolundaydı çok cok uzgunum bi oğlum var onda böyle şeyler yasamamistm doktor bana göstermedi ama herşeyi belliymis kız çocuğuymus çoook uzgunum tekrar bebeğim olur mu olursa yine düşer mi
İnşallah gönlüne göre olur29 eylülde on haftalık bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 30 ekimde regl oldum. Dün doktora gittim, çatlamak üzere bir yumurtam olduğunu söyledi, hamile kalır mıyım ki acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?