Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım kendiliginden gebelik solandigi icin kürdaja gerek olmadigi icin doktorlar bile düsükten saymadiklari icin korunmayada gerek bulmuyorlar bende kimyalsal gebelik yasadim sükür iki ay sonra tekrar hamileyim
Yok tatlım doktor 4 ay ggebe kalma kırk günde cinsellik yasak dedi sok oldum biz zaten bir buçuk aylık evliyiz diyemedim azarladi beni pis kadın beklemesem bugün denesek çok cnm acirmi korkuttu beni birazda

Yok tatlım doktor 4 ay ggebe kalma kırk günde cinsellik yasak dedi sok oldum biz zaten bir buçuk aylık evliyiz diyemedim azarladi beni pis kadın beklemesem bugün denesek çok cnm acirmi korkuttu beni birazda
Canım bir kürtaj olmamissin ki korunmanin sebebini anlamadim ama kanaman gectiginde iliski yasaya bilirsin hatta cabuk hamile kalirsin demisti doktorum ve aynen öylede oldu bir regl gördükten sonra ikinci reglim olmadan hamile kaldim.kendini korkutmana gerek yok eyer hamile kalmak istiyorsan folik asit te tavsiye ederim :)

Bi sorun olmaz canim.
Benim arkadasim kürtajdan 4 gün sonra cinsel iliskiye girmis esi sabirsiz oldugi icin..
Abartmamak sartiyla oluyormus demis dr ona.
Hemen hamile kalmak istiyorsanda hap falan kullanma sakin daha uzub sürebilir

Çok teşekkür ederim istiyorum ama altı ay sonra kendimi toplayayim hemde evliliğin tadını cikartayim :)

Bi sorun olmaz canim.
Benim arkadasim kürtajdan 4 gün sonra cinsel iliskiye girmis esi sabirsiz oldugi icin..
Abartmamak sartiyla oluyormus demis dr ona.
Hemen hamile kalmak istiyorsanda hap falan kullanma sakin daha uzub sürebilir
Yok cnm hap kullanmiycam şimdi bugün kanama biteli 4 gün oldu ondan önce de ön gün beraber olmadık iyileşmiştir diye dusunuyorum yarın bi deneyelim

Slm kizlar bügün hayatimin en kötü gününü yasiyorum melegim Beni Gene terk eti üc ay önce yasadigim kimyalsal gebeligi bugünde yasiyorum malesef Allah kimseye yasatmasin Gene hüsran Gene hüsran

Slm kizlar bügün hayatimin en kötü gününü yasiyorum melegim Beni Gene terk eti üc ay önce yasadigim kimyalsal gebeligi bugünde yasiyorum malesef Allah kimseye yasatmasin Gene hüsran Gene hüsran
canım benim ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun üzülme lütfen senin elinde olan bişey değil bu hakkımızda hayırlısı

canım benim ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun üzülme lütfen senin elinde olan bişey değil bu hakkımızda hayırlısı
Tskr ederim gülüm Allah tan dillegim bebis icin yaptigimiz dualarin birgün Kabul olmasi Allah kimsenin kucagini bos birakmasin Allah hepimize hayirlisini nasip etsin inşallah canım

Tskr ederim gülüm neden böyle oluyor bilmiyorum keske doktorlar bir sebep bulabilseler canım bu kadar yanmaz iki seferdir sevincim kursagimda kalıyor canım Allah büyüktür canimdan can gidiyor melegim var deyip daha varligini hisedemeden Beni terk ediyor pisikoloji olarak yoruldum gülüm Allah kimseye yasatmasin canım cok zor

Canım çok üzüldüm, Allah sabrını artırsın. Ben de 2 bebeğimi kaybettim biliyorsun, seni çok iyi anlıyorum. Allah'ın dediği olur ne diyelim. Dua etmekten sabretmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Tskr ederim gülüm iki defa sevincimiz kursagimizda kaldi Allah kimseye yasatmasin canım Cok zor ve sabir gerektiren bir sinavdan geciyoruz gülüm inşallah bizden giden meleklerimiz bize geri gelecekler buna inaniyorum hayirlisi deyip sabrederek dualarimizi eksilmeyecez gülüm

Çok zor bir acı, bu son olur inşallah. Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Tez zamanda bize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Operasyon geçirdin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…