Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Hıc umudum yok yalan değil cnkü iyice kafam karıstı testler yok dio ck istiorm olsun amaa duygularm karmakarısık kızlar :

Hıc umudum yok yalan değil cnkü iyice kafam karıstı testler yok dio ck istiorm olsun amaa duygularm karmakarısık kızlar :
Bende ayni durumdayim ya bugun Sabah Test yaptim nagatif ama Gelen giden yok belim cok agriyor kasiklarima igne batmasi gibi ince ince batmalar oluyor bende anlamadim ya kan icin bekliyecem daha insallah senden guzel haber aliriz gülüm:)

Kızlar kanda 0,18 cıktı yok anlamadm ben h sonuda beklicem olmzsam hasta artk p tesi tekrar baktırıcam kanıma birde muayene olrm napim

Tekrar olmaz duye korkuyorum Allahımizin bileceği is insallah atlaticaz ..
Bende aynı senin durumundayım olmaz diye korkuyorum neden bilmiyorum bu korku girdi içime Belki ayni seyi iki kez ust uste yaşadığım için olabilir eşim öyle söylüyor Bu onumuzki bir ay geçsin bakalım herşey nasip.Allahim sana da guc kuvvet metanet versin kendi acimi biraktim sana üzüldüm Ama hepsi geçecek ben inanıyorum ve Allaha güveniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…