- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.621
Canim seni anlıyorum çok zor bi süreç bi sorum olacak dusugu kaç aylık ken yaptın bide kurtaj oldun muMerhaba, ben de aranıza bugün katıldım. 14 aydır evliyim. Çocuğumun olmasını çok istiyorum. Hiç korunmadım. 6. ayda hamile oldum. O kadar çok sevindim ki dünyalar benim olmuştu. ama sevincim 1 hafta sürdü. Bir hafta sonra kese bozuldu hcg düzenli artmamaya başladı. Ve bebeğim beni terk etti. Onu benden kopardılar. 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. Psikolojim bozuldu artık. Her saniyem bebek özlemiyle geçiyor. Kafayı yemek üzereyim.
Canim seni anlıyorum çok zor bi süreç bi sorum olacak dusugu kaç aylık ken yaptın bide kurtaj oldun mu[/QUOTE
Kürtaj yaptılar, 6 haftalıktı canım
Kürtajdan sonra 2 ay korundum. 7 ay geçmesine rağmen hamile kalamadımKizlar kurtajdan ne kadar sonra korunmayi biraktiniz ne zaman hamile kaldiniz bilgilendirirseniz cok sevinirim
6 haftalıktı kürtaj yaptılar
Pardon canım görmedim 6 haftalık demişsin daha çok kucukmus yaa ama parça mi kaldı içinde çünkü düşükten sonra içinde parça kaldiysa sorun çıkıyo söyle kalan parça tüp lerin ağzını tikiyomus spermler Rahime ulasamiyormus oyüzden bi kadın doğuma gidip iyice bi ultrason dan geçmen gerekiyo gulum
Cnm sizz snrasında dr a gitmiomsunuz yaaa böle seler acabalarla olrmu hersyi brbrnize sormaın bu basıt bısı deiş kürtaj olan insan sürekli muayenesni tam temızlenene kdr olur kan testlernide sürekli yaptırır bu hamılemıyım sizce demeue benzemez
Canim psikolojik olabilir fazla takma kafana inşallah tez zamanda olur en olmadık aşılama yaparsın üzme kendiniHer ay doktora gidiyorum kontrollere. Parça yok hatta geçen ay rahim filmi çektirdim temiz çıktı. Bir sorun yok diyorlar.
Amin gulum bu arada anteplimisin yoksa yasin mi 27Her ay bir umutla beklemekten bıktım. Allahım isteyen herkese anneliği nasip etsin.
Antepliyim canımAmin gulum bu arada anteplimisin yoksa yasin mi 27
Canım sabırlı ol eşinde kntrle gittmi peki
Hakkaten kızlar yaşlarınız kaç
Sizlerin de mi düşük oldu? Çocuğun var mı hiç, nerelisiniz?33 yaşındayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?