- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.581
Canım stres yapma olrsn inş ama dr unlada görüşmeye git tnbi en son ne zmn gittn kontroleKizlar kurtaj olduktan snr ikinci adetim korunmadm ama olmadi 2 aydr bnzer durumda olan varmi?tekrar hormonlarima falan mi baktrsam ?fikri olan varmi
Bişi olmadı ya olmazsa cok alıstırdı paikolojm kendni bu ay bakın buraya bes gün oldu üye olalı iyikide olmsm dertleşioruzz binbirtürlü sey yasayan ınsanlar var amaa bana dediler asla olmaaa kafan bulanır ben ynede kendmi tutamadm inş hep iyi gelir burası banaNe olduki canım?
Aynen canım bende yeni üye oldum ama ayni olayi yasayip bir kac arkadasla dertlesip danismak iyi geldi hepimiz bir sekilde meleklerimizi kaybetikten sonra acaba sorusuyla karsi karsiya kaldik malesef.ama inanki dertlestikce ferahlasiyor insan Allah hayirlisini nasip etsin canimBişi olmadı ya olmazsa cok alıstırdı paikolojm kendni bu ay bakın buraya bes gün oldu üye olalı iyikide olmsm dertleşioruzz binbirtürlü sey yasayan ınsanlar var amaa bana dediler asla olmaaa kafan bulanır ben ynede kendmi tutamadm inş hep iyi gelir burası bana
İnş hepmze nasip olr evlat sahıbı olmakAynen canım bende yeni üye oldum ama ayni olayi yasayip bir kac arkadasla dertlesip danismak iyi geldi hepimiz bir sekilde meleklerimizi kaybetikten sonra acaba sorusuyla karsi karsiya kaldik malesef.ama inanki dertlestikce ferahlasiyor insan Allah hayirlisini nasip etsin canim
Kurtajdan 10 gun snr hersey normal dedi ama 2 donem gecti iste senin nasil olmusti kac ay oldu neden kaybetmistm gecmisi okuyamiyrm cok uzun forumCanım stres yapma olrsn inş ama dr unlada görüşmeye git tnbi en son ne zmn gittn kontrole
Canım ben haziran 3 te örendm hamile oldmu kan degerlerm güzl gidiodu bes gün snrasnda agrılarm basladı sagımda agır sancılar sonra alttan muayene ile dış gebelık oldugu ortaya vıktı allahtn gec kalmadım kemoterapi iğnesi ile yok edildi ustune 3ay gecti bu ay denedik dr dene güzel yumurtalarn var dedi ıkıgündw bi ilşki tvsiye eyti bakalm nolck adetme ıkı gun var bazı deişiklikler var ne blm enteresn bısıyı canm cekmesi muzu ekşi peynir gibi koklamak vee gazz halsizlik blmiorm yani cok susamak heyecnalandm bende bekliormKurtajdan 10 gun snr hersey normal dedi ama 2 donem gecti iste senin nasil olmusti kac ay oldu neden kaybetmistm gecmisi okuyamiyrm cok uzun forum
Canım içimden hamilesin geçiyor ama çok kötüyüm kürtajdan 1 hafta sonra grip oldum tam geçti derken dünden beri yorgan döşek yatıyorum ter atıyorum durmadan birde yoğun kanamam devam ediyor iyice halsiz düştüm yazmaya bile halim yok dua et canim herseyin hayırlısı olsun bizim içinde dua et benimde dualarım bebeklerini kaybeden tüm annelere inşallah hamilesindir sağlıklı hayırlı hamilelikler bebişler bizlerin olsunKızlar nerdesnzzz muhabbet edelm ck heyecanlymmmmm
Amin cnm ederm tbı sni ck ıı ablıorm korku endişe agrı sızıı daha ne duygular bırarada ama ınss geride kalck bu günler yavrunu kcana aldıın gunleri görürsn görürüz inş bakalm ztn olunlu yada olmsuz sizlerle paylasacagm hersyiCanım içimden hamilesin geçiyor ama çok kötüyüm kürtajdan 1 hafta sonra grip oldum tam geçti derken dünden beri yorgan döşek yatıyorum ter atıyorum durmadan birde yoğun kanamam devam ediyor iyice halsiz düştüm yazmaya bile halim yok dua et canim herseyin hayırlısı olsun bizim içinde dua et benimde dualarım bebeklerini kaybeden tüm annelere inşallah hamilesindir sağlıklı hayırlı hamilelikler bebişler bizlerin olsun
Haydi hayirlisi haberini bekleriz inshallahKızlar nerdesnzzz muhabbet edelm ck heyecanlymmmmm
Cok gecmis olsun canımCanım içimden hamilesin geçiyor ama çok kötüyüm kürtajdan 1 hafta sonra grip oldum tam geçti derken dünden beri yorgan döşek yatıyorum ter atıyorum durmadan birde yoğun kanamam devam ediyor iyice halsiz düştüm yazmaya bile halim yok dua et canim herseyin hayırlısı olsun bizim içinde dua et benimde dualarım bebeklerini kaybeden tüm annelere inşallah hamilesindir sağlıklı hayırlı hamilelikler bebişler bizlerin olsun
Cok teşekkür ederim 40 gün oldu kürtaj olalı 35 gündür soğuk algınlığı grip ne zaman geçecek bilmiyorum sizdede böyle sorunlar oldumu özellikle ilk adet nasıldıCok gecmis olsun canım
Canım bazi testler hamilelik olmasina Rahmen negatif gostere bilir bence bir iki gün sonra kan tahlili yaptir daha da Emin olmani saglar en azinda hayirlisi olur inshallah karamsar olma belkide testi Erken yapmissindir.Kızlarrrr bugün adetmin ilk günü idi belirti yok olmadm test yaptm smdı negatif erkenmi yaptım yani of belirsizlik cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?