Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Aynen canım bende yeni üye oldum ama ayni olayi yasayip bir kac arkadasla dertlesip danismak iyi geldi hepimiz bir sekilde meleklerimizi kaybetikten sonra acaba sorusuyla karsi karsiya kaldik malesef.ama inanki dertlestikce ferahlasiyor insan Allah hayirlisini nasip etsin canim

İnş hepmze nasip olr evlat sahıbı olmak

Kurtajdan 10 gun snr hersey normal dedi ama 2 donem gecti iste senin nasil olmusti kac ay oldu neden kaybetmistm gecmisi okuyamiyrm cok uzun forum
Canım ben haziran 3 te örendm hamile oldmu kan degerlerm güzl gidiodu bes gün snrasnda agrılarm basladı sagımda agır sancılar sonra alttan muayene ile dış gebelık oldugu ortaya vıktı allahtn gec kalmadım kemoterapi iğnesi ile yok edildi ustune 3ay gecti bu ay denedik dr dene güzel yumurtalarn var dedi ıkıgündw bi ilşki tvsiye eyti bakalm nolck adetme ıkı gun var bazı deişiklikler var ne blm enteresn bısıyı canm cekmesi muzu ekşi peynir gibi koklamak vee gazz halsizlik blmiorm yani cok susamak heyecnalandm bende bekliorm

Kızlar bırde benım vucut ısımda artma var ay bu kdr belırtı inş bos cıkmazzzzzzzz yarın test alcam somdı eve dönüyoruz kalkcam kahvaltımı yapcam direk test almaya

Kızlar nerdesnzzz muhabbet edelm ck heyecanlymmmmm
Canım içimden hamilesin geçiyor ama çok kötüyüm kürtajdan 1 hafta sonra grip oldum tam geçti derken dünden beri yorgan döşek yatıyorum ter atıyorum durmadan birde yoğun kanamam devam ediyor iyice halsiz düştüm yazmaya bile halim yok dua et canim herseyin hayırlısı olsun bizim içinde dua et benimde dualarım bebeklerini kaybeden tüm annelere inşallah hamilesindir sağlıklı hayırlı hamilelikler bebişler bizlerin olsun

Amin cnm ederm tbı sni ck ıı ablıorm korku endişe agrı sızıı daha ne duygular bırarada ama ınss geride kalck bu günler yavrunu kcana aldıın gunleri görürsn görürüz inş bakalm ztn olunlu yada olmsuz sizlerle paylasacagm hersyi

Cok gecmis olsun canım

Neden kimse yok bu mide bulantısı ekşime gibimi ıkı gündür ekşime var midemde geebe olan arkdslar bana bilgi verirmisinz bgn rregl günümdü olmadım yarn aksam test alcamm ıns olmazsam

Kızlarrrr bugün adetmin ilk günü idi belirti yok olmadm test yaptm smdı negatif erkenmi yaptım yani of belirsizlik cok zor

Kızlarrrr bugün adetmin ilk günü idi belirti yok olmadm test yaptm smdı negatif erkenmi yaptım yani of belirsizlik cok zor
Canım bazi testler hamilelik olmasina Rahmen negatif gostere bilir bence bir iki gün sonra kan tahlili yaptir daha da Emin olmani saglar en azinda hayirlisi olur inshallah karamsar olma belkide testi Erken yapmissindir.

İşte bugun daha adetimin birinci günü netten baktm adet 4 5 gün gecikince daha ii olr test yapmak diolar heyecandan ölcem mmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…