- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.541
Canım cok gecmiş olsun kac yasındasın ilk mi buMerhaba bayanlar
Ben de bir türlü toparlanamadım
Ben de 2 aylık bebeğimi kaybettim
Bunu söylemek bile nasıl Zor
Bayram zehir oldu bana
Teşekkür ederim canım ben 31 yaşındayımCanım cok gecmiş olsun kac yasındasın ilk mi bu
Hayat devam ediyor Allah hersyn hayırlısını nasip ediyor bizlere öle düşünelm acı cekmeyelmm takdir bu ve saglıklıyız hersymz tam hamdolsun Rabbim herkese saglık versın. Evet canım ben 4 ay önce gebe olduumu örendim 26 yasındayım vee dış gebelik gecirdim. Erken farketmiş olmamız ilacla yok etmemizi sagladı kürtaja gerek kalmadı tüp alınmasına gerek kalmadı.. Derken uc ay korunduk sımdı bu ay 4.ay dr hersy ii görünüor deneyn dedi bizde denedk smdi adetime 4 gün var ama ben bı hafta öncesnden sancı cekmeye basladm genelde böle olmam acaba varmıdır die heveslerdeyim hayırlısı bakalm bekliorm 6 ay deneyecegiz 6 ay olmazsa hsg yani rahm filmi cekicek dr um inş gerek kalmaz bunlara hepmz kcamıza alırız bebeklermiziTeşekkür ederim canım ben 31 yaşındayım
İlk bebeğim olacaktı
Evlendiğimiz zaman eşimle ikimizinde işle ilgili bayağ sıkıntılarımız vardı
Korunduk mecburen
Şimdi de böyle oldu hayırlısı diyorum ama içim acıyo çok
Sen nasılsın canım senin de mi kaybın oldu
Canim büyük geçmiş olsun çok zor anlıyorum semi çünkü bende Arefe gunu düşük yaptim 3 günüm çok zor geçti ama derdi veren dermaninida verir diye dusunuyorum umarım tez zamanda bizimde bebisimiz olur kafana takma psikolojin bozulur dua et ve bekleMerhaba bayanlar
Bayram zehir oldu bana
Gecmis olsun canım ya ilk bebegi bu sekilde kaybetmek cok zor ama kendiliginden gitiyse daha hastalanmadan hamile kalan arkadaslar da var inshallah bizde onlardan oluruz kendini uzme hayirlisi buymus benimde ilk olacakti iki sene hic korunmadigim Halde.Merhaba bayanlar
Bayram zehir oldu bana
Haydi hayirlisi guzel bir haber verirsin inshallah stres yapmadan bekle hata bir iki gunun kalirsa kan tahlili yap sana stres yapma diyorum ama Beni bile heyecan sardi ayyy inshallah olur canim ya:)Hayat devam ediyor Allah hersyn hayırlısını nasip ediyor bizlere öle düşünelm acı cekmeyelmm takdir bu ve saglıklıyız hersymz tam hamdolsun Rabbim herkese saglık versın. Evet canım ben 4 ay önce gebe olduumu örendim 26 yasındayım vee dış gebelik gecirdim. Erken farketmiş olmamız ilacla yok etmemizi sagladı kürtaja gerek kalmadı tüp alınmasına gerek kalmadı.. Derken uc ay korunduk sımdı bu ay 4.ay dr hersy ii görünüor deneyn dedi bizde denedk smdi adetime 4 gün var ama ben bı hafta öncesnden sancı cekmeye basladm genelde böle olmam acaba varmıdır die heveslerdeyim hayırlısı bakalm bekliorm 6 ay deneyecegiz 6 ay olmazsa hsg yani rahm filmi cekicek dr um inş gerek kalmaz bunlara hepmz kcamıza alırız bebeklermizi
İnşallah bizlerde birgün anneliği tadarız kızlar hayırlısıı olumlu yada olumsuz yazacagım mutlaka ❣Haydi hayirlisi guzel bir haber verirsin inshallah stres yapmadan bekle hata bir iki gunun kalirsa kan tahlili yap sana stres yapma diyorum ama Beni bile heyecan sardi ayyy inshallah olur canim ya:)
Saol canim,Allah her şeyin hayırlısını versin diyorum artık bendeHayat devam ediyor Allah hersyn hayırlısını nasip ediyor bizlere öle düşünelm acı cekmeyelmm takdir bu ve saglıklıyız hersymz tam hamdolsun Rabbim herkese saglık versın. Evet canım ben 4 ay önce gebe olduumu örendim 26 yasındayım vee dış gebelik gecirdim. Erken farketmiş olmamız ilacla yok etmemizi sagladı kürtaja gerek kalmadı tüp alınmasına gerek kalmadı.. Derken uc ay korunduk sımdı bu ay 4.ay dr hersy ii görünüor deneyn dedi bizde denedk smdi adetime 4 gün var ama ben bı hafta öncesnden sancı cekmeye basladm genelde böle olmam acaba varmıdır die heveslerdeyim hayırlısı bakalm bekliorm 6 ay deneyecegiz 6 ay olmazsa hsg yani rahm filmi cekicek dr um inş gerek kalmaz bunlara hepmz kcamıza alırız bebeklermizi
Dış gebelık daha zor bliomusun inan buna cnku sag tüpteydı benm neler cektm butun agrı orda bacagıma vurdu bacagım kopcak sandım ve öle et parcası dusunce düşer gibi bişi yok onda vucut eritiyor ve uc ay korunma veriolar benm bu 4.ay denemeye basladım işte inş cnm ya ck istiom asırı derecede hep aklmda kısmetse güzel haber alayım diorm bugunda belimde agrı basladı o adet sancısı tipindekiler azaldı bakalm nolcakSaol canim,Allah her şeyin hayırlısını versin diyorum artık bende
Ben dış gebelik geçirmedim canım ya
O yüzden korunmam gerekecek.Yarın kontrölüm var doktora soracağım her şeyi.Ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce sancı çektim 4 gün boyunca öyle bir kıvrandım ki anlatamam
İnşallah hamilesindir, güzel haberini alırız :)
Rose acaba bi test yapsan çıkar belki kız valla bende Heyecan yaptım valla :)Dış gebelık daha zor bliomusun inan buna cnku sag tüpteydı benm neler cektm butun agrı orda bacagıma vurdu bacagım kopcak sandım ve öle et parcası dusunce düşer gibi bişi yok onda vucut eritiyor ve uc ay korunma veriolar benm bu 4.ay denemeye basladım işte inş cnm ya ck istiom asırı derecede hep aklmda kısmetse güzel haber alayım diorm bugunda belimde agrı basladı o adet sancısı tipindekiler azaldı bakalm nolcak
Teşekkür ederim cnm , benim kendiliğinden düşmedi canım gelişimi durdu, 9 haftaya kadar bekledim nerdeyse bir sürü doktora da gittimGecmis olsun canım ya ilk bebegi bu sekilde kaybetmek cok zor ama kendiliginden gitiyse daha hastalanmadan hamile kalan arkadaslar da var inshallah bizde onlardan oluruz kendini uzme hayirlisi buymus benimde ilk olacakti iki sene hic korunmadigim Halde.
Sana da çok geçmiş olsun canımCanim büyük geçmiş olsun çok zor anlıyorum semi çünkü bende Arefe gunu düşük yaptim 3 günüm çok zor geçti ama derdi veren dermaninida verir diye dusunuyorum umarım tez zamanda bizimde bebisimiz olur kafana takma psikolojin bozulur dua et ve bekle
Ben suan tatildeyim ama yani eve gidince yapacagım zaten cumartesi dönüyoruz benm p tesi yada salı regl zamanım ama inşş olmamda bebiş haberi alrm saglıkla kızlar bende ck heyecanlıym yaa uc gündür canım oralet istedi bliomsnzz ben en son cocukken ıcmıstm onu resmde gördm aldım yani hemen yaptm aklımdanda cıkmadı enteresan sekılde ama tabi aşerme ıcın erken bi zaman ona yormamda yanlıs olabılır ay ne blm yaa ıyıkı evde değilm cok kafam dolardı burda daha ıım kalabalıgızz relax peki sende durumlar neydi kızlar k bakmaın ben yeniyim ya burda karıstırıyorum hepRose acaba bi test yapsan çıkar belki kız valla bende Heyecan yaptım valla :)
Ben suan tatildeyim ama yani eve gidince yapacagım zaten cumartesi dönüyoruz benm p tesi yada salı regl zamanım ama inşş olmamda bebiş haberi alrm saglıkla kızlar bende ck heyecanlıym yaa uc gündür canım oralet istedi bliomsnzz ben en son cocukken ıcmıstm onu resmde gördm aldım yani hemen yaptm aklımdanda cıkmadı enteresan sekılde ama tabi aşerme ıcın erken bi zaman ona yormamda yanlıs olabılır ay ne blm yaa ıyıkı evde değilm cok kafam dolardı burda daha ıım kalabalıgızz relax
AsermeaserBen suan tatildeyim ama yani eve gidince yapacagım zaten cumartesi dönüyoruz benm p tesi yada salı regl zamanım ama inşş olmamda bebiş haberi alrm saglıkla kızlar bende ck heyecanlıym yaa uc gündür canım oralet istedi bliomsnzz ben en son cocukken ıcmıstm onu resmde gördm aldım yani hemen yaptm aklımdanda cıkmadı enteresan sekılde ama tabi aşerme ıcın erken bi zaman ona yormamda yanlıs olabılır ay ne blm yaa ıyıkı evde değilm cok kafam dolardı burda daha ıım kalabalıgızz relax peki sende durumlar neydi kızlar k bakmaın ben yeniyim ya burda karıstırıyorum hep
Asermek diye adlandirilamaz ama bende hamile oldugumu ögrendigim sabahi buzdolabini actigimda yarim sise limonsuyu ictigimi hatirliyorum :) ictikten sonra ayyy Ben hamilemiyim diye kendi kendime sordum cunku ac karnimla onu icmek gercekten normal degildi :) haydiiiiii hayirlisi haberini beklerim:)Ben suan tatildeyim ama yani eve gidince yapacagım zaten cumartesi dönüyoruz benm p tesi yada salı regl zamanım ama inşş olmamda bebiş haberi alrm saglıkla kızlar bende ck heyecanlıym yaa uc gündür canım oralet istedi bliomsnzz ben en son cocukken ıcmıstm onu resmde gördm aldım yani hemen yaptm aklımdanda cıkmadı enteresan sekılde ama tabi aşerme ıcın erken bi zaman ona yormamda yanlıs olabılır ay ne blm yaa ıyıkı evde değilm cok kafam dolardı burda daha ıım kalabalıgızz relax peki sende durumlar neydi kızlar k bakmaın ben yeniyim ya burda karıstırıyorum hep
Canım bugün ne oldu biliomusun ben bulasık yıkarken ablam arkamdan agzıma birşey uzattı al ye diye ve offf cek sunu ne ırenc kokulu bısı dedim megerse muzmuşş ben muz kokusunu cok severm ve kendısınıde severm o bana ekşi peynir koktu adeta şşaşırdım alla alla dedmm bunu. Psikolojik olma durumu yok anlık gelişen birşeydi.Asermeaser
Asermek diye adlandirilamaz ama bende hamile oldugumu ögrendigim sabahi buzdolabini actigimda yarim sise limonsuyu ictigimi hatirliyorum :) ictikten sonra ayyy Ben hamilemiyim diye kendi kendime sordum cunku ac karnimla onu icmek gercekten normal degildi :) haydiiiiii hayirlisi haberini beklerim:)
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ve inşallah hamilesindir yazılarınızı okuyorum aserme denilen şey aslında bebeğin sizin vücudunuzdan beslenmesi sonucu eksikliğini hissettiğiniz vücuda gerekli olan vitaminlerdir ve asermenin bebeğin büyüklük ve küçüklüğü ile alakası olmaz bende kızımda hamile oldugumu öğrenmeden önce pirzola çekmişti canım akşam 9 gibi heryer kapanmış bayağı aramıştım o akşam mantarla idare edip ertesi gün yemiştim bende kürtaj olalı 40 gün oldu yaklaşık 10 günden beri aşırı kanamam var kasık ağrılarım kimisi rahim temizleniyor derken kimide hamilesin diyor Rabbım hepimiz için hayırlısını nasip etsin hayırlı haberlerini bekliyorumBen suan tatildeyim ama yani eve gidince yapacagım zaten cumartesi dönüyoruz benm p tesi yada salı regl zamanım ama inşş olmamda bebiş haberi alrm saglıkla kızlar bende ck heyecanlıym yaa uc gündür canım oralet istedi bliomsnzz ben en son cocukken ıcmıstm onu resmde gördm aldım yani hemen yaptm aklımdanda cıkmadı enteresan sekılde ama tabi aşerme ıcın erken bi zaman ona yormamda yanlıs olabılır ay ne blm yaa ıyıkı evde değilm cok kafam dolardı burda daha ıım kalabalıgızz relax peki sende durumlar neydi kızlar k bakmaın ben yeniyim ya burda karıstırıyorum hep
Aa ciddimsn ozmn o sebeple olma ihtimali var kac evladın varMerhaba canım öncelikle geçmiş olsun ve inşallah hamilesindir yazılarınızı okuyorum aserme denilen şey aslında bebeğin sizin vücudunuzdan beslenmesi sonucu eksikliğini hissettiğiniz vücuda gerekli olan vitaminlerdir ve asermenin bebeğin büyüklük ve küçüklüğü ile alakası olmaz bende kızımda hamile oldugumu öğrenmeden önce pirzola çekmişti canım akşam 9 gibi heryer kapanmış bayağı aramıştım o akşam mantarla idare edip ertesi gün yemiştim bende kürtaj olalı 40 gün oldu yaklaşık 10 günden beri aşırı kanamam var kasık ağrılarım kimisi rahim temizleniyor derken kimide hamilesin diyor Rabbım hepimiz için hayırlısını nasip etsin hayırlı haberlerini bekliyorum
1 kızım var 5 yaşında ikincisi 3.5 aylık düştü çok zor bir durum Rabbım kimseye yaşatmasınAa ciddimsn ozmn o sebeple olma ihtimali var kac evladın var
Amin aminn ama her şerde bir hayır var sözü cok dogru benım dünden beri aşırı halsizliğim eklemlermde yorgunluk var belime sortıma bazen omzuma bacaklarma mınık mınık agrılar saplanıo krampımsı tatildeym acaba yataklardanmı yoksa baska sebebımı var blmem1 kızım var 5 yaşında ikincisi 3.5 aylık düştü çok zor bir durum Rabbım kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?