- Emoji Skoru
- 2.229
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.321
Canim burda hastanede 2 3 ay korun demişti ilk doktorum ama kürtaj yapan doktor 6 ay dedi hem psikolojikmen hemde eğer hemen hamile kalirsan düşük riski yüksek olacağını söyledi. Aynısını kendi doktorumda dedi. Ama burda bakıyorum kimseye koruma vermiyor doktorlarınız ama bu Avrupa da farklı düşünüyor doktorlar galiba ama bende istemiyorum hiç korunmayı adetim geliyor şuan ama az az leke gibi hamile değilim yani test yaptım suphelenmistim ama değilim bu ayda korunup sonra bırakırım yani tam korunma yapmıyorum hap falan hic bisey kullanmıyorum zaten.canım bir sorun olmadığı halde neden korun dedileranlamış değilim amaa arada bir kaçamak yaptıysan hamile olabilirsin adetin ne zaman
sezeryan icin 4 yil deniyor canim yaa bebegin buyukmuydu gecmis olsun basn sagolsunbende iki ay önce bebeğimi kaybettim.Genetiktede bişey çıkmadı tekrar hamile kalırım yine kaybederim bebeğimi diye çok korkuyorum ama istiyorumda.Doktor tekrar olacak diye bişey yok diyo ama bilemiyorum ne yapmalıyım sizcesezeryan olmuştum en erken ne zaman olabilir ki
Sagolun 17 gunluktu cok ufak dogdu ben en az iki diye duydum 4 yilda cokmussezeryan icin 4 yil deniyor canim yaa bebegin buyukmuydu gecmis olsun basn sagolsun
Başın sağolsun canım çok üzüldüm senin için bende 2bay once kurtaj oldum 3 buçuk aylikti ama bebegim hiç gelişmemiş banada doktor 5 6 ay bekle dedi bakalım hayırlısı inşallah allahım sana sabır güç kuvvet versin hepimize insallah tekrar hamile oluruz sağlıklı hamilelikler sağlıklı salih eli ayağı düzgün evlatlarımiz olur inşallahbende iki ay önce bebeğimi kaybettim.Genetiktede bişey çıkmadı tekrar hamile kalırım yine kaybederim bebeğimi diye çok korkuyorum ama istiyorumda.Doktor tekrar olacak diye bişey yok diyo ama bilemiyorum ne yapmalıyım sizcesezeryan olmuştum en erken ne zaman olabilir ki
Amin inşallah acısı dinmez ama kardesini severken onuda sevmis gibi oluruz Rabbim nasip eder inşallah tüm isteyenlereBaşın sağolsun canım çok üzüldüm senin için bende 2bay once kurtaj oldum 3 buçuk aylikti ama bebegim hiç gelişmemiş banada doktor 5 6 ay bekle dedi bakalım hayırlısı inşallah allahım sana sabır güç kuvvet versin hepimize insallah tekrar hamile oluruz sağlıklı hamilelikler sağlıklı salih eli ayağı düzgün evlatlarımiz olur inşallah
İnşallah canım benim amin hayırlı cumalar dua edelim hep birbirimizeAmin inşallah acısı dinmez ama kardesini severken onuda sevmis gibi oluruz Rabbim nasip eder inşallah tüm isteyenlere
Sizin Îçin hayır sandığınız belki serdir,şer sandığınız hayırdır siz bilmezsiniz Allah bilir. Diye buyuruyor rabbim yasadiklarimizda ne hayırlar gizli biz bilemeyiz canım bunlar hep zor sınavlar allah hepimize sabırla beklemeyi nasip etsin ve inşaallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin kûn fe yekûnSelam kizlar
Ben 5 yildir evliyim ilk gebeligim 2011 düsük ile sonuclandi ikinci gebeligim gecen sene bitti kalbi durdu yavrumun 2,5 aylikdibu senede bos gebelik gecirdim bu iki gebeliklerim tedaviyle olmustu.
Kendimi o kdar caresiz yanliz hissediorum ki kimse görmesin bilmesin diye susuorum ama icimde ne firtinalar ne haykirislar kopuo bazen gözümü kapayip kucagimda bebegim varmis gibi hayal ediorum kokusunu icime cekiorum simsiki beni en iyi sizler anlarsiniz hergün rüyalarimda ya hamileyim yada bebegim var ismini bile koyuyorum dayanamiorum artikher ay bu sefer tuttu oldu demekden yoruldum Allahim sabir versin hepimize kaldiramicagimiz yükler vermesin ..Allahim isteyen herkeze versin kimsenin kucagini bos birakmasin . Kün fe yekün
Sizin Îçin hayır sandığınız belki serdir,şer sandığınız hayırdır siz bilmezsiniz Allah bilir. Diye buyuruyor rabbim yasadiklarimizda ne hayırlar gizli biz bilemeyiz canım bunlar hep zor sınavlar allah hepimize sabırla beklemeyi nasip etsin ve inşaallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin kûn fe yekûn
Her şerde bir hayır vardır allahım sana vermiş neguzel inşallah bizlerinde olacak tekrar dan inşallah sağlıklıca kucağına alırsın bebeğini allahım saglikli hayirli eli ayagi duzgun evlatlar verisn inşallah hepimize. Bu ay bende korunmayı bıraktım bakalım hayırlısı allahim ol derse olur doğru vakti o bilir. Hayirli gecelerherkese merhaba bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim. hem de gözlerimle gördüm bire bir hissetim. günlerce ağladım sanki hep yalnız kalacakmışım hissine bile kapıldım. düşükten sonra ilk adetten sonra korunmasız birlikte olduk ve hamile kaldım. şuan 30 haftalığım ve inanır mısınız hala tek bir iğne bile alamadım birşey olur mu korkusuyla. çok büyük bir stres. elinizden geldiğince kafanızı rahat tutun. umarım sağlıklı hamilelik dönemine bir an önce girersiniz. sağlıkla mutlu umutla kalın
herkese merhaba bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim. hem de gözlerimle gördüm bire bir hissetim. günlerce ağladım sanki hep yalnız kalacakmışım hissine bile kapıldım. düşükten sonra ilk adetten sonra korunmasız birlikte olduk ve hamile kaldım. şuan 30 haftalığım ve inanır mısınız hala tek bir iğne bile alamadım birşey olur mu korkusuyla. çok büyük bir stres. elinizden geldiğince kafanızı rahat tutun. umarım sağlıklı hamilelik dönemine bir an önce girersiniz. sağlıkla mutlu umutla kalın
benim ki kürtaj değildi ben tuvalette düştüğünü gördüm o acıyı birebir yaşadım. ilk 5 haftalıkken kahverengi akıntım vardı sonra arttı kırmızıya döndü 8 de kaybettim. ilk adetten sonra yine hamile kaldım. ilk 3 ay leke kontrolü yapmaktan bunaldım acaba yine olacakmı diye. ama 30 haftadır hiç bir leke bile görmedim. herşey yolunda. umarım sizlerinde bir an önce yoluna girer. tekrar hamile kaldığında Unutursun diyorlardı haklılar mış. acısı var tamamen unutulmuyor ama yeni hamilelik o kadar güzelki geçiyor hepsi. sağlıkla ve mutlu hamiş kalmanız dileğiylecanım Allah onu sana bağışlasın inşallah. Şu zor günümde okuyunca biraz olsun içim rahatladı. Darısı başımıza artık. Bu arada bize doktor 6 ay korunacaksınız dedi. Zaten çok acı bir de üstüne ceza gibi 6 ay beklemek çok ağır geliyor bana. Sen hamileliğin nasıl geçti, her şey yolunda mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?