- 7 Haziran 2016
- 2.297
- 3.185
- 83
- 36
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #21.341
benim ki kürtaj değildi ben tuvalette düştüğünü gördüm o acıyı birebir yaşadım. ilk 5 haftalıkken kahverengi akıntım vardı sonra arttı kırmızıya döndü 8 de kaybettim. ilk adetten sonra yine hamile kaldım. ilk 3 ay leke kontrolü yapmaktan bunaldım acaba yine olacakmı diye. ama 30 haftadır hiç bir leke bile görmedim. herşey yolunda. umarım sizlerinde bir an önce yoluna girer. tekrar hamile kaldığında Unutursun diyorlardı haklılar mış. acısı var tamamen unutulmuyor ama yeni hamilelik o kadar güzelki geçiyor hepsi. sağlıkla ve mutlu hamiş kalmanız dileğiyle
Okurken gözlerim doldu. Ben de birebir aynısını yaşadım. Tuvallette kendiliğinden gitti yavrum. Kahverengi akıntılar, zamanla kırmızıya dönüştü vs. Bir dahaki hamilelikte şimdiden ya yine lekelenme olursa diye korkmaya başladım. İnşallah ben de senin gibi güzel ve rahat bir hamilelik geçiririm bir dahakine. Bir hafta doktor kontrollerim var farklı hastanelerde, onların dediklerine göre kısmetse yeniden bir hamilelik düşünüyoruz en kısa sürede. Sizin de Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.