• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Sağol canım bu arada hepnizin ramazanlari mubarek olsun. Gecmis olsun sanada inşallah bebislerimiz olur en yakin zamanda. Simdi ilk adet gec geldi 37 gun normal 30 32 beklicem bakalim mecbur 2 3 ay daha allahim sabir versin bize hepimize
Sagolcanim ramazan hurmetine insallah Rabbim.cifter ciftrversin hepimize :) sabir acidir ama meyvesi tatlidir derler oyle bsydi galiba :)

Ben hemen istiyorum ama hamile olduğumu dusununce tabi korkularim olur yine acaba buda boyle mi sonuclanir diye ve ikiciyi kimseye soylememeyi dusunuyorum herkes sorunca daha kotu oluyorum cunki
3kere dusuk yapmisimdir hepde demisimdirki kimseye soylemicem :)) genede dayanamam yani suan olsa yayilmayi bekliyo haber :-)

Kızlar merhaba bugün kan testi sonuçlarım çıktı ve pıhtılaşma riski taşıdığımı öğrendim ve çok üzüldüm.bebeğimi muhtemelen bu yüzden kaybettim.dr um 3 ay korunma süresi verdi fakat ben korunmama kararı aldım.cesurca bir davranış biliyorum ama böyle yapmak istedim.adetim düzenli geldi bedenen ve ruhen toparlandığımı hissediyorum.hayırlısıyla artık ne Zaman gebe kalabilirim bilmiyorum

Kızlar merhaba bugün kan testi sonuçlarım çıktı ve pıhtılaşma riski taşıdığımı öğrendim ve çok üzüldüm.bebeğimi muhtemelen bu yüzden kaybettim.dr um 3 ay korunma süresi verdi fakat ben korunmama kararı aldım.cesurca bir davranış biliyorum ama böyle yapmak istedim.adetim düzenli geldi bedenen ve ruhen toparlandığımı hissediyorum.hayırlısıyla artık ne Zaman gebe kalabilirim bilmiyorum
Pihtilasma ciktiysa iyi canim onun tedavisi kolay bebe aspirini veriyorlar en azindan ogrenmissin bu da guzel bisey korunma yaa yap gitsin doktorlarda bi yere kadar herseyi bilen goren Rabbimiz var O ol deyince dasin dibindenn cicek cikartir o yuzden Rabbim daha iyi bilir insallah hemen hamile kalirsin

Benim doktor neden böyle dedi senin doktorun çok ıyimis keşke benimkide öyle deseydi? Ayın sonuna randevum var 3 ay geçmiş olcak zaten. Bakalım hayırlısı olsun ama 3 ay dan veya 4 aydan sonra bırakırım diye düşünüyorum allahım sabır versin inşallah
Canim tabii bunyeden bunyeye fark var ama doktorlar zaten ikilemde beklwyip beklwmeme konusunda. Bunda da kararsizlik yasiyorlar. Anladigim kadariyla eskiden kazima yontemiyle yapiliyormus kueraj boylece rahim yipraniyormus. Bekle diyorlarmis. Arrik vakumla yapuyorlar ondan rahim cok yipranmiyormus.
Bwbislerimiz saglijli gelsin de bir ay.gec gelsin onemli degil

bnde 2 kere düşük yaptım yaşayan yavrum yok ve cok korkuyorum tekrardan aynı seyşerı yaşamaktan ama bebegım olmasınıda o kadar cok ıstıyorum kı kucagım boş kalmadın dıe hep dua edıyorum 3,5 aylık sunı sancıyla sonlanmıstı gebelıgım daha 2 ay oldu korunuyoruz ama hep bole gıtmez tabı tekrar denıcez ama cok korkuyorum cok:(

Canim tabii bunyeden bunyeye fark var ama doktorlar zaten ikilemde beklwyip beklwmeme konusunda. Bunda da kararsizlik yasiyorlar. Anladigim kadariyla eskiden kazima yontemiyle yapiliyormus kueraj boylece rahim yipraniyormus. Bekle diyorlarmis. Arrik vakumla yapuyorlar ondan rahim cok yipranmiyormus.
Bwbislerimiz saglijli gelsin de bir ay.gec gelsin onemli degil
Amin allah razı olsun canım inşallah öyledir ama bana kurtaj olmadan once anlatilar nasil yaptığını once vakum la bebegi cekip sonra etrafi kaşık gibi bir ucla temizleceklerini yani kazıma yapacaklarını söyledi belkide iki yöntemi bir kullandılar ondanmi bana 5 6 ay diyor ki neyse olsun bekledim 2 ay 3 ay ne var beklenir

bnde 2 kere düşük yaptım yaşayan yavrum yok ve cok korkuyorum tekrardan aynı seyşerı yaşamaktan ama bebegım olmasınıda o kadar cok ıstıyorum kı kucagım boş kalmadın dıe hep dua edıyorum 3,5 aylık sunı sancıyla sonlanmıstı gebelıgım daha 2 ay oldu korunuyoruz ama hep bole gıtmez tabı tekrar denıcez ama cok korkuyorum cok:KK43:
Cok gecmis olsun korkma biraz vakit geçsin yine yapıninşallah sende bebeğini sağlıklıca kucağına alırsın 2 ay once bende bebeğimi kaybettim zaman çabuk geçiyor ama farkında değiliz.ben korunmam lazim sana bişey demediyse deneyin inşallah bubsefer sana bebişin tutunur

Bende demeye basladim şimdi aman soylemim aileye bile soylememek istemiyorum bakalim neyapicam olunca hic bilemem
Soylememek tabikide cok iyi aslinda bakilirsa herkese yayilmasi bile ayip yani erkekler neler dusunur :) bu da iyi bisy dgil

bnde 2 kere düşük yaptım yaşayan yavrum yok ve cok korkuyorum tekrardan aynı seyşerı yaşamaktan ama bebegım olmasınıda o kadar cok ıstıyorum kı kucagım boş kalmadın dıe hep dua edıyorum 3,5 aylık sunı sancıyla sonlanmıstı gebelıgım daha 2 ay oldu korunuyoruz ama hep bole gıtmez tabı tekrar denıcez ama cok korkuyorum cok:KK43:
Sen kendini iyice toparlan bence canim bi tane olmus gene olur kafana kotu seyler sokma hem onu verecek Rabbim biz kafaya taksakda verir takmasakda bazen sabirla beklemek guzeldir .

Cok gecmis olsun korkma biraz vakit geçsin yine yapıninşallah sende bebeğini sağlıklıca kucağına alırsın 2 ay once bende bebeğimi kaybettim zaman çabuk geçiyor ama farkında değiliz.ben korunmam lazim sana bişey demediyse deneyin inşallah bubsefer sana bebişin tutunur
genetık ıncelemeye verdık kanlarımızı canım bıdakı ay cıkcak sonuc belkı sıkıntı vardır bızde bebegımn vucudunda ödem oldugu ııcn öldü karnımda cok zor gunlerdı ya hala atlatamadım ruyalarımda hep bebekler goruyorum cok ıstıyorum ıste bakalım tedavı olmam gerekır belkı bı sonuclansın denıcez tekrardan inşahah hayırlsı olur hepmız ıcın ..

genetık ıncelemeye verdık kanlarımızı canım bıdakı ay cıkcak sonuc belkı sıkıntı vardır bızde bebegımn vucudunda ödem oldugu ııcn öldü karnımda cok zor gunlerdı ya hala atlatamadım ruyalarımda hep bebekler goruyorum cok ıstıyorum ıste bakalım tedavı olmam gerekır belkı bı sonuclansın denıcez tekrardan inşahah hayırlsı olur hepmız ıcın ..
Ah canım bende hamileyken ve kurtaj olduktan sonrada 1 aya kadar hep bebek gördüm ruyamda şuan görmüyorum kendimi iyi hissediyorum. İnşallah sende iyi olursun atlatırsın canım cok dua edin hepinizde hepimiz için insallah hayırlısağlıklı evlatlarımız olur. Benim bebegimi kontrol etmediler. Ilk düşük olunca pek üstünde durmuyorlarmış. Böylesi hayırlıymış verende allah alanda allah inşallah nasip eder hepimize

Ah canım bende hamileyken ve kurtaj olduktan sonrada 1 aya kadar hep bebek gördüm ruyamda şuan görmüyorum kendimi iyi hissediyorum. İnşallah sende iyi olursun atlatırsın canım cok dua edin hepinizde hepimiz için insallah hayırlısağlıklı evlatlarımız olur. Benim bebegimi kontrol etmediler. Ilk düşük olunca pek üstünde durmuyorlarmış. Böylesi hayırlıymış verende allah alanda allah inşallah nasip eder hepimize
ınsalah kuzum genelde ılk dusuklerı ıncelemıyolar dogru dıyosun ama keske bn ınceletseydım dıyorum sende ıstersen esınle bırlıkte arastırma hastanelerınden bırınde genetık ıncelemeye ver kanını her ıhtımale karsı ınsalah tekrar yasamasın tabıde genede uzuluyo ınsan tekrarlandıgında bnce ımkanın varsa ıncelemeye ver kanını

cnm testının sonuçlarını yzrmısın rca etsem

ınsalah kuzum genelde ılk dusuklerı ıncelemıyolar dogru dıyosun ama keske bn ınceletseydım dıyorum sende ıstersen esınle bırlıkte arastırma hastanelerınden bırınde genetık ıncelemeye ver kanını her ıhtımale karsı ınsalah tekrar yasamasın tabıde genede uzuluyo ınsan tekrarlandıgında bnce ımkanın varsa ıncelemeye ver kanını
Canım sorduk ama yapmadılar birşey 2 veya 3. Düşük diyorlar neyse hayırlısı inşallah birdaha hiç birimiz yaşamayız

Merhaba. Bende bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Size umut olsun diye yazıyorum. Ben 2014 yılında 1 boş gebelik ve 2 düşük geçirdim. Yapılan tetkiklerde mthfr heterozigot pozitifliği dışında herhangi bir problemim saptanmadı. 2015 de tekrar bebek düşündük ve gebe kaldım. Gebeliğim sırasında vitamin dışında ilaç kullanmadım ve şu an yanımda 40 günlük güzeller güzeli bir kız bebiş uyuyor. Kötü düşünmeyin inşallah en kısa sürede evlatlarınızı kucağınıza almanız dileğiyle...

Merhaba. Bende bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Size umut olsun diye yazıyorum. Ben 2014 yılında 1 boş gebelik ve 2 düşük geçirdim. Yapılan tetkiklerde mthfr heterozigot pozitifliği dışında herhangi bir problemim saptanmadı. 2015 de tekrar bebek düşündük ve gebe kaldım. Gebeliğim sırasında vitamin dışında ilaç kullanmadım ve şu an yanımda 40 günlük güzeller güzeli bir kız bebiş uyuyor. Kötü düşünmeyin inşallah en kısa sürede evlatlarınızı kucağınıza almanız dileğiyle...
Amin Allah bağışlasın canım maşallah insallah bizde bebeğimizi alırız sağlıklıca kucağımıza

Canim belirtilerini yazarmisin merak ettim bende 3kere dusuk yaptim kismet bakalim 4uncu insallah saglikli olur

Back