- Emoji Skoru
- 437
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.301
Pardon yanlis oldu!!!!Neyin belirtisi anlamadım ?
düşüğün nedenıne bağlı olarak coraspınde verıolar canımKızlar dusuktn sonra kullandığınız ilaçları yazarmisiniz yani tekrar hamile kalmak icin
Amin Canım inşallah hepimize allahim hayırlı Salih eli ayağı düzgün evlatlar versin. Çok geçmiş olsun canım benim. Banada doktorum 6 ay korun dedi gun sayıyorum hep 2.adetimi görüyorum suan vakit geçiyor ama zor allahım sabir versin hepimize inşallahkızlar bende 2 ay önce 7 haftalık ikizlerimi düşürdüm nedenide guatr çıktı ve bana atom ilacı verildi bende atomu içtiğimde yeni gebeymiş atomu içtiysen 6 ay bebeğin olmasın korun dedi kadın doğum doktoru ve ben o ay hamile olduğumu oğrendim ama sonuç hüsrandüştü sonra 2 ay korundum şu an adein 7 günündeyim 2 gündür klomen içiyorum istiyorum inşallah rabbim sizede banada nasip eyle
Geçmiş olsun canım benim ilk adetin normal oyle gelmesi hatta ilki geç oldu bende ama ikincide yine erken eski döngüye donuyor galiba tekrar hamile olucaz inşallah hayırlısıyla allahım bize nasip edecek herseyin bir vakti var allah bilir inşallah cok uzun sürmez bekleyişlerimiz en kısa zamanda hamile oluruz inşallahHayırlı günler kızlar. Bende sizler gibi 1 ay önce düşük yaptım ve kürtaj oldum. Verende Allah alanda ALLAH. Çok üzüldüm günlerce rüyalar gördüm. Ama böylesi hayırlısıymış. Rabbim kimselere yaşatmasın. 2 Gün önce ilk adetim başladı az az oluyor bu normal mi acaba sizlerinde tecrübelerinden faydalanmak isterim. Doktorum bekleme süresi vermedi istediğin an tekrar gebe kalabilirsin dedi. Dualarınıza benide katın Alllahın izniyle tez zamanda tekrar bebeğimizin haberini alalalım.
Benimde öyle olmuştu canım ilk üçgün az leke şeklindeydi sonrasında baya fazla geldi ve 10,11gun felan sürmüştü 2.reglden sonra herşey düzene bindi şimdi. 5.reglimi bekliyorum aslında mayısta deneme düşünüyorduk bazı nedenlerden erteledik inşaallah rabbim en doğru zamanda hepimize hayırlı salih evlatlar nasip etsinDediğin gibi değişiklik kişinin yapısına bağlı galiba. 3 gündüz lekelenme şeklindeydi bugun arttı. Tez zamanda güzel haberlerimizi paylaşalım.
Vallahi bilmiyorum nedenini bi kac arkadaşdanda duydum bu cevredeki hepsine 6 demişler yurtdışındayım burdaki doktorlar galiba farklı düşünüyor keşke demeseydi ama bende galiba dinlemicem en fazla iki ay sonra korunmayı bırak camhayata umut
neden altı ay korun dedi
2 ay oldu tam ikinci adetim geliyor yani suan once leke geliyor göğüslerim cok sızlıyor arada bazen düşünüyorum acaba hamilemiyim diye gobegimin etrafinda agri oluyor arada giriyo ağrı sonra gidiyor ama korunuyorduk. Kafam karıştı hiç istemiyorum zaten korunmak 3 ay en az korun bırak diyen oldu bu ayıda atlatayım bakalım hayırlısı olsun inşallahbence korunma canım bi sorun yoksa 6 ay uzun bi süre kaç ay oldu korunalı
canım bir sorun olmadığı halde neden korun dediler2 ay oldu tam ikinci adetim geliy adador yani suan once leke geliyor göğüslerim cok sızlıyor arada bazen düşünüyorum acaba hamilemiyim diye gobegimin etrafinda agri oluyor arada giriyo ağrı sonra gidiyor ama korunuyorduk. Kafam karıştı hiç istemiyorum zaten korunmak 3 ay en az korun bırak diyen oldu bu ayıda atlatayım bakalım hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?