Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kızlarbuovulasyon testınde bı yanlışlık var snaırım ya sureklı tek cızgı ıkıncı cızgı sılık hiçmi yumurtlamıorum benyanı

laboQuıck dıe bı test o bahsettıgım arkadaşım bunu kullanarak gunlerını uttutrdu gebe ay anlamadım gbttı
bnm arkadaşımada doktor ovulasyon yapıpta aklınızı karıştırmayın haftada düzenli olark 3 kere ilişkiye girmeniz yeterli demiş

bnde o yüzden aklımı karıştırmamak için hiç kullanmıyorum olacağı varsa olur inşallah

bnde o yüzden aklımı karıştırmamak için hiç kullanmıyorum olacağı varsa olur inşallah
ay tam dert yakınıodum şimdi yaptım hafıf koyu ıkncı cızgıyı gordum dur canım Allahın ıznıyle hem ramazan ayı bu testde bi işe yararsa diğer ay sızde kullanın derım mujdelerım baktım olmadı testlerı çöpe atcam :)

Sevindim canim insallah aliriz guzel haberlerini su mubarek gunlerde

Hayırlı ramazanlar inşallah hepinize kızlar bende 2 ay önce bebeğimi kaybettim. Birşey merak ediyorum benim doktorum 5 6 ay kesinlikle korun dedi. Bende istemiyorum korunmak ama mecbur kaldım herşey iyi yolunda eğer ki hemen hamile kalırsan düşük riski yüksek olur diyor. Burda çevremde tanıdığım düşük yapanlarda 6 ay demişler acaba korunmasam nolur sanki?

Canim benim dojtorum kesinlikle korunma dedi. Kurtaj olali 3 hafta oluyor korunmuyorum. Annenin psikolojisi icin ve vucudun toplanmasi icin ne kadar cabuk gebe kalirsan o kadar iyi olur dedi.
Hatta bi oneriniz var mi yapmam gereken dedim gebe kal dedi bana :) :)

Benim doktor neden böyle dedi senin doktorun çok ıyimis keşke benimkide öyle deseydi? Ayın sonuna randevum var 3 ay geçmiş olcak zaten. Bakalım hayırlısı olsun ama 3 ay dan veya 4 aydan sonra bırakırım diye düşünüyorum allahım sabır versin inşallah

Canim bazi insanlarin mesela benim her dusugumden sonra hormonlarim bozulur adet duzensizligim olur o yuzden doktor bana korunun dedi yani hormonlarim yerine gelsn diye eger senin oyle bir sorunun yoksa yapabilirsin .Allahin izniylr hic bsy olmaz

Senin dusugunun nasil olduguda onemli cnm bnmki kimyasaldi bir ay korunacagz onuda adet duzenlemesi icin demisti doktor

Canım bnmkıde 3 ay korun dedı sonrada korunmayı2 ay yaptm bıraktım aha 5 ay olacak daha bebek yok vucut kednını hazı r hıssetmezse zaten gebe kalamz dıye düşünüyorum ve bugun cok moralım bozuldu bıa rkadaşım 2. gebelıgıde husranla sonuçlandı yıne 9.haftada kalp atışı durmuş yıne husran bnde artık cok cok korkuyorum

Canim bazi insanlarin mesela benim her dusugumden sonra hormonlarim bozulur adet duzensizligim olur o yuzden doktor bana korunun dedi yani hormonlarim yerine gelsn diye eger senin oyle bir sorunun yoksa yapabilirsin .Allahin izniylr hic bsy olmaz
Biraz dengesiz adet oluyordum kahverengi leke sonra adet kanamasi ve bu duzelmesi lazim dedi ama hala oyle ve hamileligim dede ayni oyle o lekeyi gordum progestan kullandım bebegim 6 haftalik boyutta ama ben 3 aylik hamileydim aldigindada 3 buçuktu. Doktorum yani bastan beri düşük tehlikesi var diyordu ama kurtaj oldum

Senin dusugunun nasil olduguda onemli cnm bnmki kimyasaldi bir ay korunacagz onuda adet duzenlemesi icin demisti doktor
Benim normal gebelik ama düşük tehlikesi vardı kahverengi lekem olmuştu. Sonra kalp atisi yok dedi kucuk kalmis almaliyiz dediler 12 bucuk haftalikken cok uzulmustum ama zamanla alisiyorum 2 ay gecti bile ikinci adetimi bekliyorumsimdi zaman cabuk gecsin istiyorum 4 ay korunurum daha fazla istemiyorum

Olsun canim hayirlisi boyleymis ben 3kere dusuk yaptim seni suan cok iyi anliyorum ama adeti duzene girsin oyle cocuk yap derim kafan daha rahat oluy

Ben hemen istiyorum ama hamile olduğumu dusununce tabi korkularim olur yine acaba buda boyle mi sonuclanir diye ve ikiciyi kimseye soylememeyi dusunuyorum herkes sorunca daha kotu oluyorum cunki

Olsun canim hayirlisi boyleymis ben 3kere dusuk yaptim seni suan cok iyi anliyorum ama adeti duzene girsin oyle cocuk yap derim kafan daha rahat oluy
Sağol canım bu arada hepnizin ramazanlari mubarek olsun. Gecmis olsun sanada inşallah bebislerimiz olur en yakin zamanda. Simdi ilk adet gec geldi 37 gun normal 30 32 beklicem bakalim mecbur 2 3 ay daha allahim sabir versin bize hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…