- Emoji Skoru
- 969
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.241
Oyle canim daha dun konustuk esimle. Dedim kimisi neler yapar cocuk dussun diye ben yattim is yapmadim gitti bebegimHerşey bir sınav canım sabret kimisi istemez rabbim ona evlat verir kimisi ister vermez herşey imtihan rabbimin vardır bi bildiği hemde uzun uğraşlar sonucu gelen bebekte çok kıymetli olur bence :)
Nasipse o bebek gelir her şekilde canım benim bi akrabam 45 yaşında kazara hamile kaldı ilk çocuğu ile bu bebeğin arasında 20 yaş var o nedenle de aslında bu istenilmeyen bir bebek ama olmuş işte ve yiyeceği ekmek varmış düşün o zaman bilmiyormuş ve bir sürü iş yapmış yorulmuş düşse düşerdi yani ama düşmedi. Doğumuna az kaldı şimdi.Oyle canim daha dun konustuk esimle. Dedim kimisi neler yapar cocuk dussun diye ben yattim is yapmadim gitti bebegim
Doktor kurtaj sonrasi korunma vermedi korkuyorum. Insallah bebislerimizi aliriz kucagimiza
Ne guzel canim darisi basimiza insallah. Dedigin gibi yani yiyecek ekmegi varsa bi sekilde gelir o.Nasipse o bebek gelir her şekilde canım benim bi akrabam 45 yaşında kazara hamile kaldı ilk çocuğu ile bu bebeğin arasında 20 yaş var o nedenle de aslında bu istenilmeyen bir bebek ama olmuş işte ve yiyeceği ekmek varmış düşün o zaman bilmiyormuş ve bir sürü iş yapmış yorulmuş düşse düşerdi yani ama düşmedi. Doğumuna az kaldı şimdi.
Bencede korunma kürtaj sonrası kolay hamile kalınıyormuş stres yapma onda sorun oldu diye bundada olacak diye birşey yok dua et bol bol canımNe guzel canim darisi basimiza insallah. Dedigin gibi yani yiyecek ekmegi varsa bi sekilde gelir o.
Bi yandan korkuyorum ara versem nu diye ama doktor artik beklemeye gerek yok dedi korunma onermiyorum dedi. Korkuyorum insallah aynilarini yasamayiz
Benim rahimde septum olduğu keseyi görmeye gittiğimizde belli oldu genelde hamileyken görülüyor ama çok inceyse belli olmuyor sanirimEvet çok zor canım ama Allah yardım ediyo çok şükür inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz. Sana da çok geçmiş olsun.. MOL gebelik hakkında hiçbi bilgim yok nasıl bişi acaba?
Maalesef normal muayenede belli olmuyor Septum canım. Belli oluyor diyen doktora itibar etme. Rahim filmi çektir orada herşey görünür. Septum gebe kalmanın zorlaştırıyor ve bebeğin düşmesine yada gelisim geriliği sebep olabiliyor. Tüm arkadaşlarıma söylüyorum zaten mutlaka gebelikten once hsg çektirin. Asprin de iyi gelicektir inş canım. Hayırlı haberler alırsın inşallah
Insallah canim insallah. Allah kimseye yasatmasin yani kucuk buyuk farketmiyo sonucta bebegimiz yani.Bencede korunma kürtaj sonrası kolay hamile kalınıyormuş stres yapma onda sorun oldu diye bundada olacak diye birşey yok dua et bol bol canım
Amin amin öyle tabi küçüğü büyüğü yokInsallah canim insallah. Allah kimseye yasatmasin yani kucuk buyuk farketmiyo sonucta bebegimiz yani.
Yeni yapılan bir calismaya göre düşük yapan kadınların ilk 6ay içinde gebe kalanların düşük riskinin daha az olduğu saptanmış daha sağlıklı gebelik yaşadıkları gözlemlenmiş tabi rahmi çok yıpranmış ve ileri yas grubu dışındakiler o yüzden drların çoğu beklemeyi önermiyor zaten kismette varsa başa gelecekse 1yip sonrada olur sağlık olarak sorun yoksa korkmana gerek yok Allahın izniyle inşallah sağlıkla kavusursun bebegineOyle canim daha dun konustuk esimle. Dedim kimisi neler yapar cocuk dussun diye ben yattim is yapmadim gitti bebegim
Doktor kurtaj sonrasi korunma vermedi korkuyorum. Insallah bebislerimizi aliriz kucagimiza
Insallah canim. Doktorum da oyle diyor iste ama korku ister istemez oluyor. Yasim 26 alkol sigara yok yani hep dikkat ediyorum. Hayorlisiyla isteyen herkese nasip etsin rabbimYeni yapılan bir calismaya göre düşük yapan kadınların ilk 6ay içinde gebe kalanların düşük riskinin daha az olduğu saptanmış daha sağlıklı gebelik yaşadıkları gözlemlenmiş tabi rahmi çok yıpranmış ve ileri yas grubu dışındakiler o yüzden drların çoğu beklemeyi önermiyor zaten kismette varsa başa gelecekse 1yip sonrada olur sağlık olarak sorun yoksa korkmana gerek yok Allahın izniyle inşallah sağlıkla kavusursun bebegine
Seni cok iyi anliyorum canim. Zaten en ufacik sey kaybettigmiz melegimizi hatorlatiyor bize. Bi umut yeniden diyorsun ve olmiyor. Rabbim kisa zamanda nasio etsin insallah.ama en onemlisi moral bozmamak.Bu ay biraz olsa umutlanmıştım hamile kaldığım zaman ki gibi rahimde kıpırtılar kahverengi lekelenmeler bel ağrısı vs... ama olmadı hastalandımkendimi çok güçsüz hissediyorum kızlar her ay aynı şeyleri yaşamak tam toparladım hadi başlıyoruz herşey iyi olacak derken hoop yine başa sarmalar...
Sağol canım aklıma geliyor benim de ama haklısın güçlü olmak zorundayız. Allah hepimize sabır versin güzel haberlere inşallahSeni cok iyi anliyorum canim. Zaten en ufacik sey kaybettigmiz melegimizi hatorlatiyor bize. Bi umut yeniden diyorsun ve olmiyor. Rabbim kisa zamanda nasio etsin insallah.ama en onemlisi moral bozmamak.
Evet ben de dualara sığınıyorum. Bazen de bir boşluk oluyor elbette. İnşallah hamilesindir canımBende 3kere dusuk yaptim kizlar senede bir kere dogurganligim tutuyo surekli Hamile kalabilen biri degilim zaten tadavide goruyorum . insallah bu ay hayirlisiyla hepimizin olsun saglikli bebeklerimiz . her ay beklemek cok zor yasiyorum ve.biliyorum ama bi namaz kilip kuran okumak tesbih cekmek dua etmek insani guclendiriyo tekrrdan umutlandiriyo uflayip puflamak yerine bunlari yapsak daha az hasar goruruz . kac aydir kafam rahatti doktor duphaston verdi nerdeyse 1.hamileligimden beri ilk defa adetten once goguslerm aciyor belim agriyocok halsizim bilmiyrm insallah bu sfer olmustur diyorum ama kendime hamileligi nedense konduramiyorum
Amin canım Amin İnşallahŞu mübarek cuma vakti rabbim dileklerimizi kabul etsin inşallah. Birbirimize dua edelim arkadaşlar rabbim evladı olmayanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Olanlarınkini de hayırlısıyla kucaklarına almak nasip etsin.
Amin canim insallah herseyin bi vakti zamani vardirŞu mübarek cuma vakti rabbim dileklerimizi kabul etsin inşallah. Birbirimize dua edelim arkadaşlar rabbim evladı olmayanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Olanlarınkini de hayırlısıyla kucaklarına almak nasip etsin.
İnsallah canim.daha adetime var ama.bugun test yapcam sabir yokki sonucu soylerim sizeEvet ben de dualara sığınıyorum. Bazen de bir boşluk oluyor elbette. İnşallah hamilesindir canım
Amin canim insallah nasip olurda biz de kucagimizda goruruz esimde cok istiyo elimizden dua etmekten baska birsey gelmiyor herseyin hayirlisi sizinle konusunca biraz daolsa kafam rahatliyoAllahım inşallah nasip eder öyle olumsuz düşünme benceNamaz kılarak dua ederek sen elinden geleni yapmışsın Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı hayırlı verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?