Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Mrb bende 1 agustos 2015 de evlendim inanamıcaksınız ama 17 agustosda hamile oldugumu ögrendim o kadar mutlu oldum o kadar mutlu oldum ki anlatamam hemn doktor kontrollerime başladım ama malisef nedenini dahi bilmiyorum 23 eylül aksamı hiç kanamam olmadan düşük yaptım. Ben onu o kadar benimsemiştim ki benden gitmesi çamaşırda onu görmem anlatılmıyo ya benim içim parçalandı canımdan can gitti şimdi istiyorum ama yok rabbim biran önce karnımı sonrada saglıklı bi şekilde kucagımı doldurur inş ben artık bi miniğim olsun istiyorum

İnşallah canim ya dün doktorum folik asit kullanmami söyledi de araştırıyorum en iyisini bende folbiol var ama kullanamaz mi bilmiyorum☺inofolic fiyati ne kadar

İnşallah canim ya dün doktorum folik asit kullanmami söyledi de araştırıyorum en iyisini bende folbiol var ama kullanamaz mi bilmiyorum☺inofolic fiyati ne kadar
Kullanıyorum 2 gün önce yumurtlama günümdü ovulasyon testi kullanıyorum doktor bide duphaston verdi onu kullanmaya başladım bugün

Eklentiler

• image.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba kızlar bende 2014 kasımda 10 haftalik, 2015 aralık ta 6 haftalık bebeğimi düşürdüm. Herşey allahtan biliyorum. çok üzüldüm, cok araştırdım ama kayda değer bişey çıkmadı. Yumurta rezervimde iyi gözüküyor. Dr. tamamen bebeklerde bi sorun olduğundan üstüste şanssızlık yasadigimi belirtti. suan allahtan bu sefer sağlıklı bir bebek diliyorum. Umarım burdaki herkes sağlıklı bebeklerimiz olur.

Gecmis olsun cnm. Dr un dedigi gibi sagliksiz gebelik veya pihtilasma sorunu da olabilir . Gerekli testlerini yaptir bnce cnm

Gecmis olsun cnm. Dr un dedigi gibi sagliksiz gebelik veya pihtilasma sorunu da olabilir . Gerekli testlerini yaptir bnce cnm
Pıhtılaşma da tek bir gen heterezigot mutasyon, onda da igneye gerek yok dedi Dr. 2.de kullandığım halde düştü, artık sağlıksız olduğuna emin oldum.inş Rabbim birdaha yaşatmasın. . .

Ben de Ağustosta evlendim Eylül'de hamile kaldım ve kalbi durduğu için 7 Kasım'da alındı. Doktorum 2 ay yeter dedi korunmak için ve ilk denememde tutmadı nakleden bugün hasta oldum. Sinirlendim ağlamaya başladım ben bir daha hamile kalamayacak mıyım diye. Biliyorum yıllarca bekleyen insanlara göre saçma ama varlığına az da olsa alışmışken ayrılmak zormuş. Benle aynı zamanda hamile kalan arkadaşlarım cinsiyetlerini öğrendi ve ister istemez kötü oldum. Allahım inşallah en kısa zamanda bu duyguyu yeniden tattırsın bize ve hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin bize.

Dun 3. Kez bebegimi kaybettim 1 ve 2. Sinde kirtajla aldilar kalbi durmasti. Testleri yaptrdik pibtilasma cikti. 3. De igne kullandim kalp atisini duyduk kanamali ni sekilde dusurdum bebegimi kuryaja gerek olmadigini soyledi doktr. Donuk bi vaziyetteyim ne oldugunu ne oldugumu sasirdim ne yapacagimi nilmiorum 2.5 sene de 3 kayip

Pıhtılaşma da tek bir gen heterezigot mutasyon, onda da igneye gerek yok dedi Dr. 2.de kullandığım halde düştü, artık sağlıksız olduğuna emin oldum.inş Rabbim birdaha yaşatmasın. . .
Amin cnm ins. Bn de temmuzda igneye ragmn kayip yasadim. Ins Rabbim nasip etsin bizlerede en kisa zamnda elimize bebislerimizi almayi.

Canım çok geçmiş olsun. Benimde iki dusugum var. İnş iyi bir Dr bulur onunla teşhisi koyar ve devam edersin. Allah birdaha yaşatmasın inş.

Amin cnm ins. Bn de temmuzda igneye ragmn kayip yasadim. Ins Rabbim nasip etsin bi
İnş canım senin ne çıktı pıhtılaşma testlerinde. ?
İnş canım senin ne çıktı pıhtılaşma testlerinde. ?
Bnm mthfr 1298 ve 677 heterozigot , pai homozigot cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…