- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #20.221
Teşekkür ederim ☺
Mrb bende 1 agustos 2015 de evlendim inanamıcaksınız ama 17 agustosda hamile oldugumu ögrendim o kadar mutlu oldum o kadar mutlu oldum ki anlatamam hemn doktor kontrollerime başladım ama malisef nedenini dahi bilmiyorum 23 eylül aksamı hiç kanamam olmadan düşük yaptım. Ben onu o kadar benimsemiştim ki benden gitmesi çamaşırda onu görmem anlatılmıyo ya benim içim parçalandı canımdan can gitti şimdi istiyorum ama yok rabbim biran önce karnımı sonrada saglıklı bi şekilde kucagımı doldurur inş ben artık bi miniğim olsun istiyorum[/QUOTMerhaba canım çok geçmiş olsun aynı acıları yaşadığım için seni anlıyorumn once içini rahat tut sıkıntı yapma folik asit kullan derim iki ay önceden başla ☺
Kullanıyorum 2 gün önce yumurtlama günümdü ovulasyon testi kullanıyorum doktor bide duphaston verdi onu kullanmaya başladım bugünİnşallah canim ya dün doktorum folik asit kullanmami söyledi de araştırıyorum en iyisini bende folbiol var ama kullanamaz mi bilmiyorum☺inofolic fiyati ne kadar
Bugünleri iyi değerlendirin canım insallah hayırlısı olur ☺Kullanıyorum 2 gün önce yumurtlama günümdü ovulasyon testi kullanıyorum doktor bide duphaston verdi onu kullanmaya başladım bugün
İnofolic ben eş son 32 tl ye aldım 30 toz paket var için deİnşallah canim ya dün doktorum folik asit kullanmami söyledi de araştırıyorum en iyisini bende folbiol var ama kullanamaz mi bilmiyorum☺inofolic fiyati ne kadar
Gecmis olsun cnm. Dr un dedigi gibi sagliksiz gebelik veya pihtilasma sorunu da olabilir . Gerekli testlerini yaptir bnce cnmMerhaba kızlar bende 2014 kasımda 10 haftalik, 2015 aralık ta 6 haftalık bebeğimi düşürdüm. Herşey allahtan biliyorum. çok üzüldüm, cok araştırdım ama kayda değer bişey çıkmadı. Yumurta rezervimde iyi gözüküyor. Dr. tamamen bebeklerde bi sorun olduğundan üstüste şanssızlık yasadigimi belirtti. suan allahtan bu sefer sağlıklı bir bebek diliyorum. Umarım burdaki herkes sağlıklı bebeklerimiz olur.
Pıhtılaşma da tek bir gen heterezigot mutasyon, onda da igneye gerek yok dedi Dr. 2.de kullandığım halde düştü, artık sağlıksız olduğuna emin oldum.inş Rabbim birdaha yaşatmasın. . .Gecmis olsun cnm. Dr un dedigi gibi sagliksiz gebelik veya pihtilasma sorunu da olabilir . Gerekli testlerini yaptir bnce cnm
Amin cnm ins. Bn de temmuzda igneye ragmn kayip yasadim. Ins Rabbim nasip etsin bizlerede en kisa zamnda elimize bebislerimizi almayi.Pıhtılaşma da tek bir gen heterezigot mutasyon, onda da igneye gerek yok dedi Dr. 2.de kullandığım halde düştü, artık sağlıksız olduğuna emin oldum.inş Rabbim birdaha yaşatmasın. . .
İnş canım senin ne çıktı pıhtılaşma testlerinde. ?Amin cnm ins. Bn de temmuzda igneye ragmn kayip yasadim. Ins Rabbim nasip etsin bizlerede en kisa zamnda elimize bebislerimizi almayi.
Canım çok geçmiş olsun. Benimde iki dusugum var. İnş iyi bir Dr bulur onunla teşhisi koyar ve devam edersin. Allah birdaha yaşatmasın inş.Dun 3. Kez bebegimi kaybettim 1 ve 2. Sinde kirtajla aldilar kalbi durmasti. Testleri yaptrdik pibtilasma cikti. 3. De igne kullandim kalp atisini duyduk kanamali ni sekilde dusurdum bebegimi kuryaja gerek olmadigini soyledi doktr. Donuk bi vaziyetteyim ne oldugunu ne oldugumu sasirdim ne yapacagimi nilmiorum 2.5 sene de 3 kayip
Amin cnm ins. Bn de temmuzda igneye ragmn kayip yasadim. Ins Rabbim nasip etsin biPıhtılaşma da tek bir gen heterezigot mutasyon, onda da igneye gerek yok dedi Dr. 2.de kullandığım halde düştü, artık sağlıksız olduğuna emin oldum.inş Rabbim birdaha yaşatmasın. . .
İnş canım senin ne çıktı pıhtılaşma testlerinde. ?
Bnm mthfr 1298 ve 677 heterozigot , pai homozigot cnmİnş canım senin ne çıktı pıhtılaşma testlerinde. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?