Slm Ben Bundan 2 Sene Once Iki Bucuk Hamileyken Kanamam Geldi Hemen Hastaneye Gittik Doktor Hastaneye Yatirdi Ama Kanamayi Durduramadi Kurtajda Yapmadi Aman Allahim Oyle Bir Sancim Olmustiki Dogum Sancisindan Beterdi Sanki Bagira Bagira Dusurdum Cocugu Aranizda Boyle Dusugu Olan Varmi Cok Kotu Oluyor Yaaaaaaaa Tipki Bu Sekildemi Oldu Normalmi Yani
Benimde 9 Haftalikken Kalbi Durdu Kanamam Falan Yoktu Ağrida Yoktu.genel Anestezi Ile Kürtaj Oldum.seninkide çok Küçük Değilmiş Normalde Kürtaj Olman Gerekirdi.bu şekilde Kendi Kendine Düşürmen Elbette çok Zor Olmuştur.uzun Zaman Olmuş Geçmiş Olsun Yinede.
evet canım o kadar çok ağrı oluyor ki anlatamam 8 haftalıktı benimki allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize...bende kürtaj olmadım kendi kendine düşsün dedi doktor.hepimize geçmiş olsun...
benimde 8 haftalık düştü aynı dogum sancısı cektim tuvaletim geliyomuş gibi oldu ayakta düşürdüm bazıları düşük yaptımı parca kalıyo icerde bende kalmadı ama cok agrım oldu kanamamda oldu ikinci düşügümde bir ucuk aylıkken düştü bunda okadar agrım yoktu kanamada fazla olmada encok dua etigim şey kürtaj olmamam kendiliginden düştü
bende 2 kere oldu gerçi ilki düşüktü 2, karnımda öldü kürtajla aldılar ama ilki çok kötüydü canlı canlı hiç uyuşturmadan kürtaj etti cani herif 2, de anestezi ile oldu onu hiç hatırlamıyorum bile anlamadım yani
merhabalar bende düşük yapanlardanım hemde 20 haftalıktım hiç ağrım olmadı sunni sancıyla normal doğum yaptırdılar daha sonra 2 saat anestezi verilerek içeriyi temizlediler hiç acı çekmedim çektiğim acı bebeğimi kaybetme duygusuydu şuan hissettiklerimizide paylaşalımmı ben çok mutsuzum oğlumu unutamıyorum onu çok özledim
üzülme cnm ya kıyamam allah inşallah gönlüne göre verir benimde 2 defa başımdan böle acı bir durum geçmesine rağmen çok güzel bi kızım var şimdi allah inşallah seninde gönlüne göre verir cnm benim
bende 12 haftalıkken bi düşük yaşadım. sabah evde düşürdüm.ama o anı yaşamak okadar kötüki psikolojim bozulmuştu. bide okadar çok parça düşürdümki yinede içerde parça kalmış. dr genel anestezi ile kalan parçayı aldı. her gece ağladım ama yapacak bişey yok hayat devam ediyo. bebişimi kaybedeli 1,5 sene oldu. ve şuanda 6 haftalık hamileyim ama okadar korkuyorumki yine bebeğimi kaybedicem diye. elimden gelse hep yatarak geçiricem hamileliğimi. ama tabiki olmuyo. allah bebişlerimizi korusun. tekrar isteyenlere allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.
çok acı bunlar ama bende yaşadım.hamileliğimin çok iyi bulantısız ilerlediğini düşündüğüm 8.haftasında hafif leke geldi.doktora gittiğimizde 5 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik.rahim kanallarım çok dar olduğu için anestesi uygulanarak alındı.şimdi hamileyim ve tam o günlerdeyim.aynı şeyleri yaşamaktan o kadar çok korkuyorumki..ne yazıkki düşüklerin neden olduğu hala tam olarak bulunamamış...allah yardımcımız olsun..