• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan bayanlar yardım lütfen

aybah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
180
10
28
Malatya
öncelikle herkese ii akşamalr
ben 6+4 günlük hamileyken 2 haziran pazartesi kan lekesi gördüm hemen dr a gittim bana düşük yaptığımı söyledi
eve geldim ertesi gün düşük yaptım ve hala farklı büyüklükte pıhtılar gelio , dr um pazartesi gelmemi parça kalıp kalmadığına bakacağını söyledi ,kürtja gerek var mı yok mu die
sizce hala pıhtı gelemsi normal mi , kürtajdan korkuyorum gerk kalır mı
ve ben kürtaj olmazsa adet görmeyi beklemeden denemeye devam etsem bir sakıncası olur mu , bununla ilgili acı deneyimi olan yada duyan var mı
ayrıca düşük nedenim de ne olduğu belli değil dr ilklerde olabilir demişti
ama ben hafta sonu çok gezmiş yorulmuştum ,yüzmeye havuza gidiodum ( haftada 1 gün 1,5 saat )
ve 8 nisan son adet tarihimdi 10 mayısta kan testinde hormaon değrlerim 98 çıkmıştı 20 mayısta ultarasonda bebek 4+4 günlüktü ( sat göre 6 haftalık olması gerekirken ultrason değerleri ile uymuyodu ) bunlarda düşük sebebi olabilir mi sizce

Geçmiş olsun öncelikle. Ben de benzer bir durum yaşıyorum arkadaşım. Sat ile bebeğin ultrason haftası tutmuyor. Ve 2 gündür kanamam var. Doktor bebekte bir şey yok yerleşme kanaması olabilir diyor. Progestan kullanıyorum dünden beri ama hafif kanama devam ediyor. Bu da. 5 ay önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim. Kürtaj ya da düşük fark etmez canım. Mutlaka 2 adet dönemi geçir sonra hamilelik düşün. Hem senin hem de bebeğinin sağlığı için rn iyisi bu. Bence acele etme. Ve lütfen iyi düşün. Kendini yıpratma. Sevgiler

mertan arkadaşım sana da çok geçmiş olsun cnm umarım sen de tekrar aynı durumu yaşamazsın, bilmiorum ama hmen olmayacak itimalini de düşününce şimdiden denemek istiyorum , dr um ilk düşüklerde korunma önermiyorum ilk adet sonra deneyebilirsin dedi ama ben ilk adeti de beklemek istmiyorum

Back