Selam kızlarrr eski konularımı okuyanlar beni iyi bilir. Benim bundan once 3 hamileligim ve her hamileligimin sonunda dusuk ve Bebegin kalp atisi durmasi sonucu bebeklerimi kaybediyordum. Her hamileligimin sonunda ayni husran. Ilk bebegimi 4 aylikken dusuk sonucu kaybettim . 2 ve 3 bebegimi de 2 - 3 aylikk iken bebegin gelisimi durdugu icin ve kalp ritminin durmasi sonucu bebemlerimi kaybediyorum. Her hamileligim sonu ayni oldugu icin artik hamile kalmaya ve yeniden bebeklerimi kaybetmeye takatim kalmamisti ama Allaha cok sukur ki. 4 hamileligim beni annelige kadar goturdu. Yine hamile.oldugumu orendigimde her Zmnki gibi cok mutlu olmustum ve bu sefer hemen harekete gectim kendim internetten duydugum kadariyla edindigim bilgilere gore kan sulandirici ineler cok ise yariyormus bebege giden kan akisini hizlandirdigi icin bebek gelisimi daha duzenli oluyormus ve doktorum bu sefer hemen kan sulandirici igneler verdi kan sulandirici igneleri 8 ay boyunca kullandim ve bebegim cok iyi gelisiyordu hatta. 2 hafta onden gidiyordu. Kan sulandirici igneler benim gibi kac anneye yardimci olmuş bunu bir araştırın. Dogumumda biraz sikinti olsa da en sonunda bebegime kavustum. 8 aylik sezeryan dogum oldu bebegim erken dogdugu icin 1 hafta boyunca kuvezde kaldi. Ben her 2 saate 1 sut sagip bebegime goturuyordum ve canim oglum hemen toparladi ve annesine kavustu. Suan oglum 3 bucuk aylik ve bu dunyada yaşadıgım en inanilmaz duygu anne olmak. Onu okadar cok seviyorum ki hayatımı o kadar degistirdi ki. Okadar inanilmaz ki. Allah tum anne olmak isteyenlere bir an once bu duyguyu yaşatsın. Bana yaşatıgı gibi. Allahıma binlerce kez sukrediyorum iyiki o diye. Biricigim uyurken Bunları sizinle paylaşmak istedim. Daha erken vakit bulup yazamadım. Yasadiklarimi Benim gibi ayni durumda olanlar kadinlarla paylasmak istedim Sakın vazgecmeyin yaşadıklarım hepinize bir umit olsun.❤