Düşük yapan anneler için dua 🤲

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
33
Kızlar merhaba benim 3 ay önce bir düşüğüm oldu ve simdi tekrardan hamıleyım Allah nasıp ederse düşük yapan kadınlar için faydalı bir dua var sizinle paylaşmak istedim 🤲

Eklentiler

• Screenshot_20190417-151801.jpg
    Screenshot_20190417-151801.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 857
Herhangi farklı bişey yaptınmı akışına mı bıraktın
Acıkcaaı klomen kullandım yumurtlama takıbı yaptırdım ama catlatma ıgnesı kullanmadım kendiliginden catladı bır de adetın ilk gunu den başladım 13 gun boyunca sogan suyu içtim bır de yumurtlama gunu sut buharı yaptım o kadar 🤗

Acıkcaaı klomen kullandım yumurtlama takıbı yaptırdım ama catlatma ıgnesı kullanmadım kendiliginden catladı bır de adetın ilk gunu den başladım 13 gun boyunca sogan suyu içtim bır de yumurtlama gunu sut buharı yaptım o kadar 🤗
Anladım cnm ben üçüncü adetimi olucam kürtajdan beri... kaçırdım bu ay yumurtlamyı.. denemye korkuyorum da açıkcası ya tuttmassa ya olmazsa ya bi sorunum oluştuysa öff öff

Anladım cnm ben üçüncü adetimi olucam kürtajdan beri... kaçırdım bu ay yumurtlamyı.. denemye korkuyorum da açıkcası ya tuttmassa ya olmazsa ya bi sorunum oluştuysa öff öff
Bende senın gıbı cok düşündüm cnm ama cok şükür bir sorun yokmuş Allahım ol derse olur canım 🙏

Kızlar merhaba benim 3 ay önce bir düşüğüm oldu ve simdi tekrardan hamıleyım Allah nasıp ederse düşük yapan kadınlar için faydalı bir dua var sizinle paylaşmak istedim 🤲
Merhaba bende 5 Temmuz da kürtaj oldum ne yazık ki 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu... Şimdi ise ilk adetimin sonundayım doktor 3 ay korunun sonra bırakın dedi siz de mi 3 ay korundunuz ?

X