düsük yapan anneler bi akil verin :(((

iman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
287
41
43
34
Gaziantep
selam kizlar eski konularimdan bildiginiz gibi 21 gün önce düsük yaptim bebegim 12. haftalikti. simdi doktorlar üzerinde arastirma yapicaklar acaba bebegimde bi anormali var mi diye. daha sonra defnedicekler ama ben almanyada yasadigim icin bebegimi önce diyer düsük olan bebeklerle yakicaklarmis sonra küllünü gömüceklermis. bunu duydugumdan beri gözümün yasi dinmiyo icim yaniyo nasil yaparlar böyle bisey. esimde bana acaba orda mi biraksak demez mi tam bittim bunu duyunca tartistik. Allah askina siz bi fikir verin siz nasil yaptiniz memlekete nasil oluyo bu isler. bebek dört ayin altinda oldugu icin dinen yikanmaz namazida kilinmazmis ama nasil yapicam ben simdi hic bi fikrim yok esim bu zor günümde yanimda degil aglamaktan gözlerim sisdi ama onun umrunda degil bi akil verin lütfen (((

Canim öncelikle başın sağ olsun . Soruna gelince bebegini al orda birakma isim bile koyabilirsin mezar yaptircaksin cünki ve yikiyip kefene sarip gömuceksin sakın yaktirma . Cunki 4 uncu ayda ona ruh üfürmesi yapiliyo . Eger yasama belirtisi gosterip olseydi ozaman namazi kilinirdi suan sadece yapacagin sey isim koyup yikiyip kefenlemek allah sabirlar versin cnm bende dusuk yaptim sana bunlari zor yaziyorum ve cok ii anlayabiliyorum rabbime bol bol dua et ve sakın isyan etme her şerde bi hayır vardir unutma dualarim seninle :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

almanyada oyle bir uygulama oldugunu biliyorum duymustum. hatta sadece bebekler icin degil hayvanlar icinde yapiliyor. ve kullerini alip kavanoza koydurup saklayabiliyorsun. benim kopegim olmustu abim oyle yapmisti sebep olarakta burda bir mezarlik var her hayvani oraya gomuyorlar karma karisik demisti istememisti. ben istege bagli saniyordum. yanlis anlamayin acinizi anliyorum bende dusuk yaltim hemde benimki 5 aylikti ama gelisim geriligi vardi. burada nasil olur bilmiyorum. teste gonderdim bende bebeklerimi ama sonrasinda teslim almadim. almakta istemiyorum gorup psikolojim bozulsun istemiyorum. kaldiki dusuk yaparken bile doktor ebelere sıkı sıkı tembihlemisti hic birsekilde gostermeyin gostermeden goturun diye. bende bakmamistim korkmustum. annem gormus sadece o da doktor istememesine ragmen.

ama mezar yapiliyor diyebiliyorum.kefenlenebiliykr diyebiliyorum.

cok cok sagol canim sanada cok gecmis olsun cok zor bi durum bazen gazzede ki annelere bakiyorum onlar saglikli kac yasinda ki cocuklarini mezara koyuyorlar utaniyorum ben ozaman kendi üzüntümü düsünürken ama yine canim cok yaniyo icim aciyo bastiramiyorum bazi duygulari mevlam tez zamanda sana ve bana ve bizim gibi kucagi bos kalanlarin kucagini doldursun saglikli evlatlat nasip etsin insallah bendimde dualarim seninle canim arkadasim insallah yakin zamanda muradina erersin gönlünde ne isteyin varsa gerceklesin insallah aminnnnnnnnn

cok sagol canim cevapin icin üzüldüm sen ve bebeklerin icin Allah rahmet eylesin sanada sabir versin canim. ben herhalde bebegimi ordan alicam ve kendim gömücem icim böyle daha rahat edicek galiba

haaaaaa canim bide affina siginarak tekrar bisey sorucam kaynanam diyo kalbi atar atmaz ruhuda oluyomus ama ben internete okuduguma göre 16. haftada ruh üfleniyomus benim yavrum 12. haftadaydi yani yikayip kefenlemem gerekiyo mu bu durumda?

Amin cnm . Dogru diyosun gazzedeki analar . Allah kimseye yaşatmasin ama sende kendini fazla yipratma unutma daha genciz ve eşin var herseyden once kendini topla ve uzuntunu herseyini esinle paylas sakın sirtini donup uzaklastirma allah korusun esinide kaybetme :-(

haaaaaa canim bide affina siginarak tekrar bisey sorucam kaynanam diyo kalbi atar atmaz ruhuda oluyomus ama ben internete okuduguma göre 16. haftada ruh üfleniyomus benim yavrum 12. haftadaydi yani yikayip kefenlemem gerekiyo mu bu durumda?

Evet cnm yikiyip kefenlemen lazim ruh üflemesi 12 . Ayda oluyoki cinsiyetini belli ediyo o yüzden kefenlemen lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…