Düşük veye kürtajdan sonraki adet

adetin gelmesini beklemek çok zor
geldikten sonra da hesaplamalara başlamak tekrardan her ay umutlanmak ve de her ay sonunda umtların boşa çıkması çok zor ya
keşke ben adet olmadan tekrar hamiş kalabilsem
dr lar rahmin toparlanması gerekiyor diyorda bence benim rahmim de beynim de yüreğimde hamişliğe çok hazır

bence beklemelisin ya rahim toparlanmadıysa ...:1no2: tabi hayırlısı

55 gun sonra cok az geldi..kontrole gittim yumurta çatlamadığı için adet olamadım..ilaç kullandım şimdi oluyorum...stres yapma canım..kürtajdan sonra çok fazla uzulduğumuz için oluyor.

Aynen Benimde Bebeğimin Kalbi Durduğu Için Kürtaj Oldum . 33. Günü Adetim Başladi .şimdi 30 Güne Düştü..bi Problem çikmadi Bende . Stres Yapmamak Gerekio.

canım görmemişim yazını kusura bakma o yüzden hemen cevap veremedim. demek aynı şeyleri yaşamışız. ne kadar acı . senin adına da çok üzüldüm ama kader kısmet, yapacak birşey yok. Allah'tan gelene razı olmalıyız. hayırlısı buymuş demek. senin kürtajın daha çok yeni, bence ilk adetini bekle en azından. benim doktorum bana korunmana gerek yok demişti bende korunmadım, adetim gecikince acaba gebelikmi var dedim ama değil tabi.48 gün sonra adet gördüm. çok ağrım oldu. küçük pıhtılar da geldi ama doktorum normal olduğunu söyledi. senin bir sorunun varmıydı canım? tedavi falan oldunmu? bende pko var, dolayısıyla yumurtlama problemi. birkaç ay yumurtlama takibi falan yapıldı ama olmadı. sonra rahim filmi çektirmiştim o da normaldi. birde eşimin spermlerinde hareket ve morfoloji problemi varmış onuda sonradan öğrendik. aşılama yapacaktı doktor bu yüzden erteledi. o bu arada vitamin ilaçları kullanmaya başladı , keçiboynuzu falan. beklerken o ay hamile kaldım. mucize gibi birşeydi. ama kısmet değilmiş işte ne yapalım. ben bu ay da dinlenmedeyim kendiliğnden olması için uğraşıcaz olmazsa yine tedaviye başlanacak. hakkımızda hayırlısı olsun. Allah inşallah en kısa zamanda tekrar gebelik nasip eder ve sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza almak nasip olur inşallah.

Aynen Benimde Bebeğimin Kalbi Durduğu Için Kürtaj Oldum . 33. Günü Adetim Başladi .şimdi 30 Güne Düştü..bi Problem çikmadi Bende . Stres Yapmamak Gerekio.

Giznur sanırım sen de benim gibi gebeliği sonlandırmak zorunda kaldın stres yapmamak gerekiyo yazmışsın benim doktorumda bana öyle dedi
hatta eğer böyle devam edersen gebelik gitmez dedi
benim de moralim daha da bozuldu sen stres yapmadan durmanın yolunu biliyor musun ben biraz stres yapıyorum da senağlamabi de şunu düşünüyorum korunmam bittikten sonra tekrar hamile kadığımda plonol testinden 20 gün sonra kalp atışı dinlenebiliyormuş doktor bana o zaman gel dedi peki ben nasıl o 20 günü geçrecem lütfen yardım arkadaşlar ...:1shok:

Bu siteye yeni kayıt oldum bebeğimi kaybettikten sonra araştırma yaparken bu siteyle tanıştım bana yardımcı olursanınız sevinirim arkadaşlar.11 nisanda 19 haftalık bebeğimi sunni sancıyla kaybettim.hamile olduğumu öğrendiğim anda çok mutlu olmuştum ama 8 haftalık olduktan sonra kanamalarım durmadı doktorumda ne hastahaneye aldı nede ilaç verdi bu sitedeki arkadaşların yazdıklarını okuyunca doktordan mı kaynaklandı diye sorular oluştu kafamda daha sonra su kalmamış bebegin deyip sunni sancıyla bebegimi düşürdüm ama 2 gün karnımda çırpındı bu çok zordu benim için şimdi ne yapmam gerekli bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ler...

doktorunu değiştir stres yapma ALLAH GENE VERİR HEYIRLISIYLA VE 4 AY KORUN BAZI TESTLER YAPTIR ŞEKER VAR MI GUATR VAR MI TOKSOPLAZMADAN MI OLMUŞ RUBELLA GEÇİRMİŞ MİSİN ...VS KİB:smiley-cool:

selam 17kasımda kürtaj oldum kan pıhtılaşmasından dolayı 9haftalıkken bebeğimi kaybettim 2ay cok az adt kanaması oldu 3ncü ay normale döndü

bende düşük ve ardından kürtaj oldum doktora gittim bana stresten dolayı prolaktin hormonu yüksek dedi düşürmek için bir ilaç ve ardından adet olmam için bir ilaçverdi hala olmadım. düşükten bu yana tam 60 gün geçti hala regli olamadım. 10 gün daha beklicem olmazsa doktorumu değiştiricem. benim durumumda olan arkadaşlar varmıııııııı? lütfen yardımcı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…