Düşük veye kürtajdan sonraki adet

batxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
154
0
96
İzmir
arkadaşlar 22 şubatta bebeğimim kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım bu gün ayın 28 tam 35gün oldu adet görnedim adet belirtisi de yok aynı durumda olan arkadaşlar varsa kürtaj ya da düşükten ne zaman sonra adet gördünüz yazarsanız sevinirim:enbuyukkk:

sevgili batı, bende bebeğimin kalbi durduğu için geçtiğimiz yılın sonunda kürtaj oldum ve kürtajdan sonra 39. gün adet oldum. sonraki aylar düzene girdi ve yine 28 günde bir olmaya başladım.endişe etmene gerek yok kürtajdan sonra 45 gün içinde adet olursun; 45. güne kadar bekle olmazsan doktoruna danışırsın. bu arada çooook geçmiş olsun, allah başka acı yaşatmasın...

batı bende subat 25 te düşük sonrası kürtaj oldum ve dün yani 39 gün sonra adet gördüm kürtaj veya düşükten sonra 4 ila 6 hafta arasında adet görmek normal ama 6 hafta içindede adet olmazsan mutlaka dr a git canım gecmiş olsun

bende kürtajdan yaklaşık 28 gün sonra adet oldum.ama az az geldi.
rahim toparlanmaya çalışıyormuş.
bakalım nisanın ilk haftası ikinci adet dönemim.
bende onu merak ediyorum..nasıl olacak?gene az mı yoksa normal haliyle mi?

bende düşükten sonra 2 ay olmadım,dr.gittim ilaç kullandım hemen adet oldum,sonra da düzene girdi,telaş yapma

merhaba arkadaşlar bende 18 martta kürtaj oldunm çocuk cansızdı ve dokusu bozulmuş alındı 7 gün adet oldum ama normalden çok az sonra 3 gün olmadım bugün belimde ve karnımda bir adet ağrısıyla uyandım üç beş damla gene oldum acaba bu normal mi hala karnım ağrıyor çok korkuyorum lütfen yardım edin...

geçmiş olsun allah bir daha kimseye yaşatmasın bu acıyı benim kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı vakumla aldılar bu yüzden bilmiyorum ama gün içerisinde arkadaşlar sana yardımcı olacaktır

arkadaşlar kimse yokmu bi önceki soruma cevap verecek şimdi biraz kürtaj yazışmalarını karıştırdım moralim bozuldu kürtajdan sonra tekrar gebe kalınabilir değilmi ve ne zaman doktora gitmeliyim giden varsa muayenede neler oldu? yardımlarınız için teşekkürler

kürtajdan sonra gebe kalınabiliyor. hatta duyduğuma göre şöyle bir laf var kürtajın ya da düşüğün eli içeridedir diye adetin 50 gün içerisnde gelmezse mutlaka doktora git bildiğim kadarıyla öncelikle gebelik var mı diye bakıyorlar sonra gebelik yoksa ilaçla adet gördürtüyorlar benim bildiklerim bu kadar tatlım

ben öğretmenim ve yaşadığım yerde kadın doğum uzmanı yok kürtaj olalı 11 gün odu ve 4 gün aradan sonra buğün lekeler geliyo elim kolum bağlı doktora da gidemiyom pimpiriklilik de yapmak istemiyorum ama bu yapışıklık veya başka bir problemin belirtisi olabilir mi * herkese çok teşekkürler şimdiden BATI sanada çok geçmiş olsun

ben öğretmenim ve yaşadığım yerde kadın doğum uzmanı yok kürtaj olalı 11 gün odu ve 4 gün aradan sonra buğün lekeler geliyo elim kolum bağlı doktora da gidemiyom pimpiriklilik de yapmak istemiyorum ama bu yapışıklık veya başka bir problemin belirtisi olabilir mi * herkese çok teşekkürler şimdiden :tomato:

:enbuyukkk:kızlar hadi arkadaşımız sıkıntıda deneyimleri veya bilgisi olan lütfen paylaşsın ve yardımcı olsun

Canım çok geçmiş olsun.Bende aynı nedenden dolayı 26 ocakta kürtaj olmuştum 28 gün sonra ilk adetimi oldum canım ama şimdi ikinci adetim geçeli 1 hafta oldu.Ama üzülme kürtajdan sonra ilk adette sorun olabiliyo eğer adet görmezsen doktoruna danış canım.

canım bana doktorum ara ara kanaman gelebilir korkma demişti ama bende olmadı belki seninkide öyledir ben yapışıklıktan dolayı olduğunu sanmıyorum canım üzülme

arkadaslar ben 17 ocakta düşük yaptım kürtajla alındı sonrasında 45 gun kadar adet olmadım adet oldğumda ise hafif leke şeklinde ve cok az geldi..doktora gittim çok fazla stres yaptığım için 2 tane 4cm..kist oluşmuş yani yumurta çatlamamış bunun üzerine doktor primolut verdi 10 gun kullan dedi 2-3 gun içinde adet olucaksın dedi evet dun adet oldum feci sancım ve kanamamda var yani kürtajdan onceki adetlerim gibi biraz daha fazla...acaba o çatlamayan kiste donuşen yumurtalardamı çatladı ..??? inşallah onlardanda kurtulurum ...doktor bu ilaçla gecer dedi..adetten sonra tekrar kontrole cağırdı...arkadaslar eğer kurtajdan sonra adetiniz gelmiyorsa ya da az geliyorsa mutlaka ama mutlaka doktora gidinki ilaçla halledilebilsin...lütfen korkmayın ve gidin...çocuk sahibi olmak istiyorsak mecburuz...

Bende 24 nisanda bozulmuş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ve yaklaşık 28 gün sonra regl oldum

benim 7. haftamda kanamam başlamıştı. kalp atışları yoktu. kürtaj olmadım kendilinden düştü. 10 gün kadar sürdü kanamam. ve 48 gün sonra ilk adetimi gördüm. kanama biraz fazlaydı ve küçük küçük pıhtılar da geldi ve ilk iki gün çok ağrım oldu doktorum düşük sonrası ilk adet olduğu için normal olduğunu söyledi.

yapraknil mrb nasılsın cnm
seni yazılarını okuyorum da hemen hemen yaşadıklarımız aynı gibi
bende uzun ve endişeli 8 aylık bi bekleyişten sonra hamile kalmıştım ki 7+4günlükken embriyo görünmediği için 3 nisanda kürtaj oldum
daha adet olmadım ama ben hemen tekrardan hamile kalmak istiyorum dr 2 ay bekle dedi ama
sence bi sakıncası olurmu biliyormusun

bende tam 45 gün sonra adet oldumm dr gittimm adet söktürücü verdii ondan sonra geldii hattaa normal canım gelmemesii ama benimm geldikten sonra 10 falan sürdüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…