Düşük tehlikesi

Merhaba kızlar ilk bebeğim kan pıhtılaşması nedeniyle düştü ikinci bebeğime hamileyim 6+4 bugün kalp atışlarını dinlemeye gittik çok şükür kalbi atıyo fakat hafif kanama var dedi doktor 10 gün rapor verdi evde dinleniyorum şimdi progestan zaten kullanıyordum devam et ona dedi başka önerebileceğiniz şeyler var mı yapmam ya da yapmamam gereken ayaklarımı yüksek bi yastığa mı uzatmalıyım mesela ?

Merhaba kızlar ilk bebeğim kan pıhtılaşması nedeniyle düştü ikinci bebeğime hamileyim 6+4 bugün kalp atışlarını dinlemeye gittik çok şükür kalbi atıyo fakat hafif kanama var dedi doktor 10 gün rapor verdi evde dinleniyorum şimdi progestan zaten kullanıyordum devam et ona dedi başka önerebileceğiniz şeyler var mı yapmam ya da yapmamam gereken ayaklarımı yüksek bi yastığa mı uzatmalıyım mesela ?

Aynı şey ben de de vardı çok şükür 7 aylık olduk sen de de bişey olmayacak inşallah sana şunu diyim sakin kaybetmekten korkma ben önce çok üzüldüm sonra kendimi toparladim moralini yüksek tut olumlu düşün dinlen ama ben öyle aşırı yatmadim ayak uzatmadim ama iyi olabilir.neye inanirsak öyle oluyor genelde.insallah sen de atlaticaksin bebeğini kucağına alacaksin

Ayy beni nasıl rahatlattın bi bilsen çok teşekkür ederim Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ayy beni nasıl rahatlattın bi bilsen çok teşekkür ederim Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım biraz olsun iyi geldiyse sevindim ben olumlu düşündüm olumlu oldu aynısını yasadim bende progestan kullandım kanama hafifte olsa önlem amaçlı veriyorlar bişey olmayacak korkma

Back
X