Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım çok teşekkür ederim bende yormucam kendimi biraz hassas yapıda biriyim duygusallik yapıyorum inşallah bişey olmaz bende atlatirimCanım düşük aileyle ilgili değil ki boşuna kendine sıkıntı yapma benim bebeğim rahim agzina yakin bi yere yerleşmişti düşük tehlikem vardı işten bile çıktım sadece günde 3 4 litre su içip ayaklarım havada yattım sende öyle yap ve sakın sıkıntı stres yapma bebeğini kötü etkilersin ne igneler yedim ne progestanlar içtim benim şimdi çok şükür atlattık yukarı çıktı bebek
Bana hamileliğimin başından itibaren neler demediler şuana kadar 40 tan fazla iğne serumlar ilaçlar vs neler kullandım Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın canım dua et çok su iç ve hep dinlen..Anladım çok teşekkür ederim bende yormucam kendimi biraz hassas yapıda biriyim duygusallik yapıyorum inşallah bişey olmaz bende atlatirim
Teşekkür ederim Dr pek aciklama yapmadı kanaman var fitil yazıyorum dedi çok tehlikeli mi dedim yok sen dikkat et ama dinlen ilişki yasak filan dedi ozele gidiyorum ama yüzümüze bakmiyorlarBana hamileliğimin başından itibaren neler demediler şuana kadar 40 tan fazla iğne serumlar ilaçlar vs neler kullandım Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın canım dua et çok su iç ve hep dinlen..
Ay rahatladim ya teşekkürler bende kullancam bide baktım Dr fitil dedi bana hap vermişler yarın degistircem bitaneyi çıkardım içinden degismezler öyle de vermezler çünkü eczane hastanenin orda ben yakindakine gidebilirim para alırlar miKendine sakın boşuna stres yapma. Bana da aynısı denmişti bir kaç gün korktum böyle sonra baktım ki korkacak bir şey yok dinlenmeyle geçiyor diyor herkes. 3 hafta sürdü rahimde kanama, dışta yoktu günde 3 kez progestan kullandım. 3 hafta sonunda yok oldu :) Bol bol uzan, su iç. Stres yapma
Nasil ozelmis oTeşekkür ederim Dr pek aciklama yapmadı kanaman var fitil yazıyorum dedi çok tehlikeli mi dedim yok sen dikkat et ama dinlen ilişki yasak filan dedi ozele gidiyorum ama yüzümüze bakmiyorlar
Bende anlamadım pek aciklama yapmadı gulumseme yok bişey yok hayırlı olsun yok resmi bişey hiç sevmem böyle insanları paramizla rezil oluyoruzNasil ozelmis o
Nerde yasiyorsun ona gore belki doktor devsiyesi vereyimBende anlamadım pek aciklama yapmadı gulumseme yok bişey yok hayırlı olsun yok resmi bişey hiç sevmem böyle insanları paramizla rezil oluyoruz
Orda yaşıyorum ama suan hataydayim memlekete yerlescez dogum kismetse burda olacak hatay antakyaSimdi baktim istanbulda yasiyosin galiba bence imkanin cok iyi biyer arastir
Saol canım is yapmıyorum saolsun annem yardimci oluyor suan annemdeyim memleketimdeyim kendime iyi bakcam inş bişey olmayacakBenimde kese çevresinde kanamalar görülmüştü hemde çok fazla hatta hafiften kanamalar bile yaşadım bana da hap vermişti.. bol bol dinlendim yerimden tuvalet ve duş dışında kalkmadım 2.5 ayda tamamen kesildi kanamalar korkma canım dinlenip bol bol su iç şimdi yaz meyveleri de çıkmaya başladı onlardan da tüket hiç de kendini yorma yat gitsin bırak evi işi gücü...
Kendine dikkat et canım ben de sınırlı bir yapıya sahibim ama artık kendimi tutcam dünya yana umrumda olmucak sen de öyle yap bebeğimiz icinGecmis olsun canm insallah oyle bisey olmaz Allah korusun. Bgn bende snir krizi gecirdm hic bi sorunm yoktu hamilelikte dusuk olur diye korkuyorum cok ani hareketler yaptim cok agladm cok bagrdim cok tepindim korkuyorumseni anliyorum suan insallah hicbisey olmicak Allah in izniyle
Canım benimde düşük tehlikem oldu.aileyle alakası yok.cok yattım.sitres iyi değil. Bol bol yat dinlen.merak etme geçer.cok şükür 16 haftalik olduk.dusuk riskim 6 haftalikken başlamıştı.korkma geçer canım. Allah yardımcın olsun...Bugün Dr a gittim keseyi gördü 5 haftalik 5 günlük düşük tehlikesi var dedi fitil yazdı çok üzgünüm suan çok korkuyorum Bebeğimi kaybetmek istemiyorum ailem de düşük olmadı hic bende neden var çok üzülüyorum