Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13 haftalık gebeyim. Rahim açılması yaşıyorum kendimi çok yormuşum. İstirahat verdi doktor progestrron verdi. Bu süreçte ne yapmam lazım. Sürekli yatamıyorum yaşayanlar fikir verebilir mi nasıl geçirdiniz süreci
13 haftalık gebeyim. Rahim açılması yaşıyorum kendimi çok yormuşum. İstirahat verdi doktor progestrron verdi. Bu süreçte ne yapmam lazım. Sürekli yatamıyorum yaşayanlar fikir verebilir mi nasıl geçirdiniz süreci
Sürekli yatacaksın başka yolu yok en azından 4. Ayı tamamla iş yapacaksan da bunu kendini yormadan yap Allah aşkına başka bir bebeğin çocuğun yoksa yat yani neden zorluyorsun ki doktorun dediğini yap