Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli yatacaksın başka yolu yok en azından 4. Ayı tamamla iş yapacaksan da bunu kendini yormadan yap Allah aşkına başka bir bebeğin çocuğun yoksa yat yani neden zorluyorsun ki doktorun dediğini yap13 haftalık gebeyim. Rahim açılması yaşıyorum kendimi çok yormuşum. İstirahat verdi doktor progestrron verdi. Bu süreçte ne yapmam lazım. Sürekli yatamıyorum yaşayanlar fikir verebilir mi nasıl geçirdiniz süreci
İlk gebeliğin mi kaç santim açılma olmuş13 haftalık gebeyim. Rahim açılması yaşıyorum kendimi çok yormuşum. İstirahat verdi doktor progestrron verdi. Bu süreçte ne yapmam lazım. Sürekli yatamıyorum yaşayanlar fikir verebilir mi nasıl geçirdiniz süreci
İlk gebelik 3 cmİlk gebeliğin mi kaç santim açılma olmuş
İlk gebelik 3 cm
Kaç cm açıklığınız olmuştuGecmis olsun
19 haftalık düşük yaptım seneler önce, doktor bana da yat demisti dinlemedim.
9 senelik evlilikte 6 kez tüp bebek denedim.
Bilseydim 9 ay boyunca yatardım.
Suyum geldiginde bebeğim doğum kanalına girmişti, hemsire elle muayene ettiginde bebegimin ayaklari hemsirenin eline degiyordu öyle demisti hemsireKaç cm açıklığınız olmuştu
Başka bebeğiniz var mı?13 haftalık gebeyim. Rahim açılması yaşıyorum kendimi çok yormuşum. İstirahat verdi doktor progestrron verdi. Bu süreçte ne yapmam lazım. Sürekli yatamıyorum yaşayanlar fikir verebilir mi nasıl geçirdiniz süreci
Şimdi noldu peki kuzum doktor nedediİlk gebelik 3 cm
Doktorda öyle söyledi ama sonraki kontrolümde açılma daha fazla olmamış dedi. 2 hafta sıklıkla muayenelere gidecekmişim artıkBaşka bebeğiniz var mı?
Rahim ağzı yetmezliği gibi bi durum varsa 12.haftalarda dikiş atılıp serklaj yapılması gerek diye biliyorum ilk gebeliğinizse geç kalmadan bi araştırın isterseniz..
İlk gebelikBaşka bebeğiniz var mı?
Rahim ağzı yetmezliği gibi bi durum varsa 12.haftalarda dikiş atılıp serklaj yapılması gerek diye biliyorum ilk gebeliğinizse geç kalmadan bi araştırın isterseniz..
sonraki kontrolde bir sıkıntı yok dedi açılma devam etmemiş yani. Muayeneleri sıklaştırdık işteŞimdi noldu peki kuzum doktor nededi
Ben de 26. Haftadayım aynı sorunu yaşıyorum rahim ağzı yetmezliği. Sık sık kontrole gidicez. Ve sürekli yatak istirahati olması lazım. Tuvalet dışında çok kalkmamaya çalışın. Şifa diliyorum hepimize.Doktorda öyle söyledi ama sonraki kontrolümde açılma daha fazla olmamış dedi. 2 hafta sıklıkla muayenelere gidecekmişim artık