Düşük tehlikesi geçiren ya da düşük yapmış olanlar ?

Kedimekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
81
13
88
31
Adetim üzerinden 6 gün geçmişti ve 30 Kasım da bhcg degerim 1387.9 çıkmıştı iki gün sonra 3275.3 çıktı ama 2 gündür kahverengi lekelenmem var. Onun öncesi 2 günde de pembe lekelenmem vardı. Düşük de bu tarz lekelenmeler oluyor mu ve bhcg degeri düsük tehlisinde bu kadar yükselebilir mi ? Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bnm bir oglum var 4.5 yasinda gecensene uc aylik olmasi gerekirken iki aydan sonra gelismemsdi karnmda öldü düşük yptm oda pembemsi kan geldi dr gidince kalbi durmus dedi evde dusuk yptm dr gttm tekrr ilaclar verdiler smdi 13 haftaya gircem allah saglkla kucagmaza aldrsn telas ypma ama cok rahatszsan acil kadin doguma gdp gorunmelsin icin rahatlar

Ama bazi hamileliklrde yerlesmede diyrbiliyorlar bn bu ucuncude 10hftlk ogrendm betam hcg 120471 cikti normalmis bktm hftaligina gore artis olu yo r

Benim ilk gebeliğim cok tecrübesizim bu işlerde ve internette yazilanları okudukca kafam öyle karıştı ki yarın randevum var umarım güzel şeyler söyler cevabınız için tesekkürler

yerleşme kanaması olabilir benim adet kanamasi şeklinde oldu bi kaç gun sürdü bi sıkıntı olmadı.

Canım kahverengi ve pembemsi kanama implantasyon yani yerleşme kanamasıdır korkma rahat ol düşük olsaydı normal adet renginde kırmızı kanaman olurdu,ben düşük yaptım ordan biliyorum

Internette yerlesme kanaması 2 gün sürer diyor benim 4 gün oldu az az geliyor ama gördükce endiseleniyorum

Kızlar merhabalar 6 haftalık hamileyim. Gebeliğimde bir sıkıntı olmuyordu ama bu perşembe kanamam oldu. Açık kırmızı renkte çok yoğun değildi su gibiydi aynı. Hemen doktora gittim alttan muayene etti. Kanama keseden kaynaklı değil kesenin etrafında kanama var dedi. Progesteron iğnesi verdi 1 doz. Yaptırdım. Kanamam ksldi ama kahverengi akıntılarım var aynı sümük gibi. Bazen kesiliyor bazen geliyor düzensiz bi biçimde. Evde dinleniyorum sürekli ama hala belimde ve kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var çok korkuyorum düşük olur diye. Böyle birşey yaşayan var mı aranızda?

Aynı problemi yaşıyorum çok üzgünüm.. Son durumunuz nedir???

Aynı problemi yaşıyorum çok üzgünüm.. Son durumunuz nedir???
Öncelikle geçmiş olsun. Bunu yazdıktan sonra tekrar doktor kontrolüne gittim. Bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm. 1 doz daha progestan iğne verdi doktor. Onu yaptırdıktann sonda kahverengi akıntım tamamen kesildi. Allaha şükür o gün bugündür bişeyim yok. Şuan 16.haftadayız. Rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallah

Bana iğne vermedi

Kanamanız nasıldı? Hap falanda mı vermedi?
Aslında kanama ilişkinin ertesi sabahı oldu. Bundan kaynaklı kanama pek problem değil ama ağrılı kanamanız düşürür dedi. şuan ağrım yok. Kanamam da durdu. Kötü bişey olmaz inşallah

Bebeğim iyiydi çok şükür kalbi de kesesi de.
Allaha şükür. Sizin kanamanız az olmuş. Benimki nispeten daha fazlaydı ve kıpkırmızıydı. Progestan hapı yeterli görmüş demekki.

Sana tavsiyem 1 hafta 10 gün mutlaka dinlen. Sakın iş yapıyım evi temizleyim deme canım bol bolda su iç ve ayaklarını yukarı dikerek dinlen. Tedbir bizden takdir allahtan kuzum

Aslında kanama ilişkinin ertesi sabahı oldu. Bundan kaynaklı kanama pek problem değil ama ağrılı kanamanız düşürür dedi. şuan ağrım yok. Kanamam da durdu. Kötü bişey olmaz inşallah
Eğer ilişki sonrası kanamanız olduysa size tavsiyem 3 ayını bitirene kadar en azından ilişkiye girmeyin. Benimki ilişki dışında kanama oldu ama doktorum doğurana kadar kesinlikle yasaklıyorum birlikteliği riskli gebelik seninki dikkat et dedi

Benim de gebeliğimin 8.haftası. Dün yoğun kanamam oldu adet gibi. Ultrason ile baktı doktor. Bebekte sıkıntı yok olabiliyor bazen böyle dedi. Gün aşırı iğne ve günde iki kez fitil verdi. İnşallah sorunsuz devam eder gebeliğim. Sıkıntı yapmamaya çalışıyorum.

Herkese gore degisiyor. Benim.ilk gebeligimde pembe kahve lekelenmelerim oluyordu progestana ragmen kalbi durdu dusuk yaptim. Bazisi yerlesme diyor. Hersey olacagina varir

Herkese gore degisiyor. Benim.ilk gebeligimde pembe kahve lekelenmelerim oluyordu progestana ragmen kalbi durdu dusuk yaptim. Bazisi yerlesme diyor. Hersey olacagina varir
bu yerlesme kanamasi dedikleri daha gebe oldugunu ogrenmeden adet zamanin gelmeden olabilen hatta adetle karistirilan kanama degilmi bir cok konuda 5-6 haftalik gebeliklerdeki lekelenmeler icin yerlesme kanamasi olabilir yaziliyor. Ben mi yanlis biliyorum embriyo rahim duvarina tutunurken olan az bi kanama degil mi? Hatta genelde bir cok kisi bunu fark bile etmiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…