Adetim üzerinden 6 gün geçmişti ve 30 Kasım da bhcg degerim 1387.9 çıkmıştı iki gün sonra 3275.3 çıktı ama 2 gündür kahverengi lekelenmem var. Onun öncesi 2 günde de pembe lekelenmem vardı. Düşük de bu tarz lekelenmeler oluyor mu ve bhcg degeri düsük tehlisinde bu kadar yükselebilir mi ? Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Canım kahverengi ve pembemsi kanama implantasyon yani yerleşme kanamasıdır korkma rahat ol düşük olsaydı normal adet renginde kırmızı kanaman olurdu,ben düşük yaptım ordan biliyorumAdetim üzerinden 6 gün geçmişti ve 30 Kasım da bhcg degerim 1387.9 çıkmıştı iki gün sonra 3275.3 çıktı ama 2 gündür kahverengi lekelenmem var. Onun öncesi 2 günde de pembe lekelenmem vardı. Düşük de bu tarz lekelenmeler oluyor mu ve bhcg degeri düsük tehlisinde bu kadar yükselebilir mi ? Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Aynı problemi yaşıyorum çok üzgünüm.. Son durumunuz nedir???Kızlar merhabalar 6 haftalık hamileyim. Gebeliğimde bir sıkıntı olmuyordu ama bu perşembe kanamam oldu. Açık kırmızı renkte çok yoğun değildi su gibiydi aynı. Hemen doktora gittim alttan muayene etti. Kanama keseden kaynaklı değil kesenin etrafında kanama var dedi. Progesteron iğnesi verdi 1 doz. Yaptırdım. Kanamam ksldi ama kahverengi akıntılarım var aynı sümük gibi. Bazen kesiliyor bazen geliyor düzensiz bi biçimde. Evde dinleniyorum sürekli ama hala belimde ve kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var çok korkuyorum düşük olur diye. Böyle birşey yaşayan var mı aranızda?
Öncelikle geçmiş olsun. Bunu yazdıktan sonra tekrar doktor kontrolüne gittim. Bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm. 1 doz daha progestan iğne verdi doktor. Onu yaptırdıktann sonda kahverengi akıntım tamamen kesildi. Allaha şükür o gün bugündür bişeyim yok. Şuan 16.haftadayız. Rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallahAynı problemi yaşıyorum çok üzgünüm.. Son durumunuz nedir???
Bana iğne vermediÖncelikle geçmiş olsun. Bunu yazdıktan sonra tekrar doktor kontrolüne gittim. Bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm. 1 doz daha progestan iğne verdi doktor. Onu yaptırdıktann sonda kahverengi akıntım tamamen kesildi. Allaha şükür o gün bugündür bişeyim yok. Şuan 16.haftadayız. Rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallah
Kanamanız nasıldı? Hap falanda mı vermedi?Bana iğne vermedi
İlk başta pembe sonra kırmızı ve akşama kahve oldu. Progestan hap verdi.Kanamanız nasıldı? Hap falanda mı vermedi?
Bebeğim iyiydi çok şükür kalbi de kesesi de.Kanamanız nasıldı? Hap falanda mı vermedi?
Aslında kanama ilişkinin ertesi sabahı oldu. Bundan kaynaklı kanama pek problem değil ama ağrılı kanamanız düşürür dedi.Kanamanız nasıldı? Hap falanda mı vermedi?
Allaha şükür. Sizin kanamanız az olmuş. Benimki nispeten daha fazlaydı ve kıpkırmızıydı. Progestan hapı yeterli görmüş demekki.Bebeğim iyiydi çok şükür kalbi de kesesi de.
Eğer ilişki sonrası kanamanız olduysa size tavsiyem 3 ayını bitirene kadar en azından ilişkiye girmeyin. Benimki ilişki dışında kanama oldu ama doktorum doğurana kadar kesinlikle yasaklıyorum birlikteliği riskli gebelik seninki dikkat et dediAslında kanama ilişkinin ertesi sabahı oldu. Bundan kaynaklı kanama pek problem değil ama ağrılı kanamanız düşürür dedi.şuan ağrım yok. Kanamam da durdu. Kötü bişey olmaz inşallah
bu yerlesme kanamasi dedikleri daha gebe oldugunu ogrenmeden adet zamanin gelmeden olabilen hatta adetle karistirilan kanama degilmi bir cok konuda 5-6 haftalik gebeliklerdeki lekelenmeler icin yerlesme kanamasi olabilir yaziliyor. Ben mi yanlis biliyorum embriyo rahim duvarina tutunurken olan az bi kanama degil mi? Hatta genelde bir cok kisi bunu fark bile etmiyormusHerkese gore degisiyor. Benim.ilk gebeligimde pembe kahve lekelenmelerim oluyordu progestana ragmen kalbi durdu dusuk yaptim. Bazisi yerlesme diyor. Hersey olacagina varir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?