• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük tehlikesi geçiren ya da düşük yapmış olanlar ?

bu yerlesme kanamasi dedikleri daha gebe oldugunu ogrenmeden adet zamanin gelmeden olabilen hatta adetle karistirilan kanama degilmi bir cok konuda 5-6 haftalik gebeliklerdeki lekelenmeler icin yerlesme kanamasi olabilir yaziliyor. Ben mi yanlis biliyorum embriyo rahim duvarina tutunurken olan az bi kanama degil mi? Hatta genelde bir cok kisi bunu fark bile etmiyormus 🌸🌸🌸

Herkeste olmuyor iste o kanama.

Adetim üzerinden 6 gün geçmişti ve 30 Kasım da bhcg degerim 1387.9 çıkmıştı iki gün sonra 3275.3 çıktı ama 2 gündür kahverengi lekelenmem var. Onun öncesi 2 günde de pembe lekelenmem vardı. Düşük de bu tarz lekelenmeler oluyor mu ve bhcg degeri düsük tehlisinde bu kadar yükselebilir mi ? Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Evet maalesef bu lekelenmeler genelde düşük tehlikesi oluyor zaman kaybetmeden kadın dogum acil e gidin yada kendi dr unuza

Merhaba arkadaşlar bir düşük,bir dış gebelik yaşadım.Düşükte doktora ilk gittiğimde düşebilir demişti ertesi gün de düştü zaten.Yoğun pelte pelte geldi kanama.Dış gebelikten sonra bir kuzım oldu.En ufak sancı akıntı mide sorunu yaşamadan doğurdum.Şimdi yine hamileyim.Mide bulantısı kanama kahverengi akıntı ara ara geliyor.Progestan ve dinlenmeyle atlatıyorum.Kısacası aynı insanın bile her hamileliği bir değil.Bebek te sağlıklıysa yiyecek ekmeği varsa geliyor dünyaya.Alınabilecek tedbirleri alıp du etmekten başka yapacak birşey yok.Dolu test yaptırdım ne düşüğe ne dış gebeliğe bir neden bulunamadı.

Back