düşük tehlikem var

japongulu

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
208
27
50
arkadaşlar 1 hata önce hamile olduğumu öğrendim dün akşam aniden kanamam başladı
acile gittim progestan diye destekleyici bir hap verdiler bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum bu ilaç etkili olurmu dersiniz aranızda aynı duruma düşen varmı

canım moralini bozma yat bol bol dinlen bekle bakalım inşallah bişey olmaz bebeğine

evet canim progestan cok iyi bi ilac
bende 3 dusuk asadim.
4. ye hamile kaldigimda kanamam falan basladi
internetten arastirdim builac cokiyimis ayrica tup bebek yaptiranlarada veriyolar bebek tutunsun diye.
ben yurt disinda yasiyorum burada pek ilac vermez doktorlar. cok israr ettim aldim. kanamam durdugu halde 15 gun devam ettim her gece fitil olarak aldim. gun arasinda kanamam gelincede aldim ama hic kipirdamadan sirt ustu yattim. hep.
Allah yardimcin olsun canim insallah BEBEGINI SAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN.
RABBIM BEBEKLERIMIZI KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN.

bende kullandım iyi bir ilç olduğunu söylüyollar sakın moralini bozma canım bol bol yat dinlen eğer yiyicek ekmeği varsa bişey olmaz

çok teşekkür ederim inanın moralim yerine geldi dünden beri ruh gibi dolaşıyordum çünkü sağolun

canım bende 6.haftamda kanama yasadım. ılk 3 ayı az hareketle ve mumkun oldugunda yatarak atlattım. ıgne de vuruldum progesteron jel de kullandım. sana tavsıyem bol su ıc ve mumkun oldugunca ıstırahat et. ayaklarını havaya dık yat.cok yorma kendını. ılaclarınıda sakın ıhmal etme. cok gecmıs olsun ıyı haberlerını beklıyoruz...

X