düşük tehdidi yaşadım

kova77

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
188
114
47
merhaba kızlar bende 1 hafta önce kanamam oldu.doktora gittim iğne yapıldı ve düşük tehdidi var dedi.en az üç gün istirahat et dedi.bende bir hafta dinlendim.iznim bitti.yarın işe başlayacağım.korkuyorum....aynı durum tekrarlarmı...bilmiyorum........ayrıca transferim 2 mayısta yapıldı....acaba kaç hftalık olmuşumdur..........

öncede hcg yapıldığında 236 ikigün sonra 526 ikigün sonra 1136 çıkmıştı

sanırım ikiz gebelik... cnm benimde tüp bebekle hamile kaldığımda düşük tehlikesiyle karşılaştım 13.haftama kadar bazı günler aşırı kanamam oldu.. 13.haftada ense kalınlığı testinde bebğin kesesinde olduğu fakat iyileşmesinden dolayı sorun olmayacağı açıklandı... umarım senin kanamanda geçer malesef ben kanamayla değil erken doğumla kaybettim bebeklerimi... inşallah sorun yaşamazsın........

Geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz, benimde transferim 8 Mayısta olmuştu, daha keseyi görmeye gitmedik ve bu hafta biraz kanamam oldu, dinlendikçe yattıkça düzeliyo ama ayakta kalınca veya fazla yürüyünce hafiften geliyo, süreklide yatamam çalışıyorum ne olacak bilmiyorum böyle

kuzicim hayırlı olsun canım doktorun ilaç vermedimi

Sağol canım, yok ilaç falan vermedi, bebe asprinini kesti sadece, daha ultrason günü de gelmedi diye çağırmadı bekliycez dedi, endişe içinde bekliyoruz bakalım hayırlısı

KOva ve Kuzi geçmiş olsun kızlar.

Kendinizi yormadan çalışın.Fazla yürümeyin bile gerekmedikçe.Bende 1 hafta rapor almıştım.Sonrasında ise ne evde ne okulda yorucu hiç birşey yapmaddım.ç

Hatta evde bi çaydanlık bile kaldırmadım.Çok şükür ben 4. ayı bitirdim.17.haftayadayız.

İnşallah sizde benim gibi bi sorun olmadan gelirsiniz bugünlere.Ama kendinizi yormayın ve iş yapmayın lütfen.Bi kaç ay eşinize atın topu.Benim eşim hala bana yaptırmaz hiçbirşey.Kendisi hazırlar herşeyi.Şimdi mesela ev dağılmış baya.Ama bi kaç ay daha dağınık kalsıun napim.
Bende az iş yapsam eğilsem karnım hemn ağrıyor.Eğilmek de çok zararlı.

İnşallah Allahım bebeklerinizi korur.

Kova Ve Kuzi Ikinizede çok Geçmiş Olsun Kendinze Dikkat Edin Doktorunuzun Uyarilarini Dikkat Edin Yerden Peçete Bile Eğilip Almayin En Fazla Kasila O Zaman Oluyor Allaha Emanet Olun

kova ve kuzi benim 2. mikro denemem şu anda 8 haftalık hamileyim ve ara ara kanmalarım oluyor benim ilk mikro denememde 6 haftalık düşüğüm olmuştu bundan dolayı çok tedirginim çok şükür yakın bir akrabam kadın doğumcu her kanamada gidip ultrasona giriyorum içim rahatlıyor.Yapmamız gereken bol bol dinlenmek hata yatarak dinlenmek ben kalma yatak anneme yerleştim şimdilik çok şükür onlar olsun bulunuyor bana birde doktorumuzun verdiği iğne ve ilaçları saati saatine kulanmak çok önemli.Stres yapmayın 12. haftadan sonra bu kanamalar kaybolurmuş Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

artık çok iyi biliyoruzki stres bizim en büyük düşmanımız...dua ile rahatlayın bence..bu günleri gösteren Rabbim kucağınıza aldığınız günleri de gösterecek inş....darısı başımıza...a.s.

kızlar geçmiş olsun her şey biraz dikkatle birazda sakin kalmakla yoluna girer merak etmeyin sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah yavrularınızı aminnn

öncede hcg yapıldığında 236 ikigün sonra 526 ikigün sonra 1136 çıkmıştı

Hayırlısı olsun endişelenme dr un bir risk görseydi raporunu uzatırdı. Dikkat et her hareketine yeter. Ve değerlerin muhtemelen ikiz gibi çünkü benimde 240 tı 12. gün testim sonraki test 710 ve ikiz bebeklerime hamileyim.Hayırlısı olsun. hiç endişelenme bebeklerinle mutlu olmaya çalış sakin ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…