düşük tansiyon kaderimmisin

ser_cin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
178
105
33
48
merhaba arkadaşlarım hipo tansiyonla(düşük tansiyon) başım çok dertte 8/4 ü buluyo bayıltıyo dr tuzlu ayran iç diyo çaresi yokmu bu illetin tuzlu ayrandan başka şimdiden cevaplarınız için çok tşk ederim ....

belki bana özgüdür ama sabah ekmek muhakkak yiyorum ben iyi geliyor. karbonhidrat.

17 yaşındaykende düşüktü tansiyonum 44 yaşındayım halaa düşük tansiyonluyum ,
hatta dün aksam bile tuzlu ayran yaptılar içtim

rabbim beterinden korusun benim bünyemde büyük sıkıntı yaratıyor sormayın tuz gölü ile akraba olucam yakında:)geçmiş olsun ssizede

Kahve sabah kalktiginiz zaman icilirse yukselmesini sagliyormus oyle okudum. Biraz arastirin. Ibrahim Saracoglu'nun bu konuda kürleri olabilir.

Benim de liseden beri düşük tansiyonum var. Şimdi 30 yaşındayım. Alıştım ya :)) öyle tuzlu ayran filan da içmiyorum özel olarak. Herkesin normali farklı oluyor demek ki benim de normal tansiyonum bu yapacak birşey yok. Ara ara baş dönmesi, boşluğa düşme hissi ve kesin deprem oldu durumu dışında bir sorunum yok :) Geçmiş olsun ..

benimde rutin tansiyonum 9/6 dir...
sorun olmuyor ama 8/5 oldu mu baya halsizleşiyorum...
bir de gebelikte son aylar da tansiyon artıyor ara ara aniden..
12/8 olunca bile dengem şaşıyor alışmış bünyem düşüğe...
düşüğün de yükseğinde derdi başkaymış yani...
tuzlu ayran vs bazen işe yarıyor bazen yaramıyor...
bence tamamen tansiyonun keyfine kalmış bi iş

Benim de liseden beri düşük tansiyonum var. Şimdi 30 yaşındayım. Alıştım ya :)) öyle tuzlu ayran filan da içmiyorum özel olarak. Herkesin normali farklı oluyor demek ki benim de normal tansiyonum bu yapacak birşey yok. Ara ara baş dönmesi, boşluğa düşme hissi ve kesin deprem oldu durumu dışında bir sorunum yok :) Geçmiş olsun ..

8/5,9/6 Olur benimki de. Ben tuzu çok severim bol bol tuzlu yerim

Düşük tansiyon esasında iyi benim de 3 lerde gezdiğim çoktur.
Şu an bile düşük. Yanımda mutlaka tuzlu birşey tutuyorum.
Leblebi yiyorum, bol su, yoğurt ve türevleri.

Ve inan kafaya taktıkca daha da düşüyor, biz de de genetık.

Aynen.
Kafaya taktıkca daha kotu oluyor demı

Bende düşük tansiyonlu kervanındayım halsizlik vs nin yanında dışarıdan yüzü asık mutsuzmuş gibi gözüküyor muşum. Elimde değil ki ya

Benimde normalde 9/6 gezerim şuan hamileyim inanılmaz düşük 7/4 6/5 falan soda ve tuzlu ayran diyo doktorum ama insanı hayattan soğutuyo gerçekten kaderimiZ

Bende 6/3 le çok gezmişimdir.
Hatta sistolojik depremleri bile hissediyorum çoğu zaman ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.

Salla gitsin konu sahibi
Kafana takıp büyütme at arkaya
Çoğu hastalık unutunca düzelir ya da insan alışır.

Olmasa çok iyi ama hipertansiyondan iyidir. Yükselmesindense düşsün bırakın
Doktorlar da öyle diyor ama hayat kalitesini çok düşürüyor. Herkes diyor ki “sen de hep yorgunsun.” Resmen tembel muamelesi yapıyor insanlar. İyi de elimde değil ki.

Bir arkadaş yanında tuzlu peynir taşırdı ve onu halsizleşince direkt dilinin altına koyardı. Tuz daha çabuk emiliyormuş oradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…