• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük tansiyon kaderimmisin

Günaydın hamileyken çıktı ama ilaç almadan süreci tamamladık. 28 29 haftalarda çıktı. Sürekli hastanede yatıp çıktım. 15 i pek geçmedi o yüzden ilaç verilmedi. Zaten suyum az olduğu için 36,4 de doğum oldu.
Ama doğumdan sonra 18 e kadar çıkınca ailede de olunca emzirdiğim için adalat aldım 2 sene. Emzirme dönemi bitti ilacım da değişti. Kilo fazlam var baya. Şu an aldığım ilacın dozu baya düşük. Doktor kilo vermem durumunda ilacı bırakma yoluna gidebileceğimizi ilacımın çok hafif olduğunu söyledi. umarım sende yoktur.
çok büyük geçmiş olsun arkadaşım bende de sizin aksine tansiyonum düşüyo 8/5 8/4 ekseriyetle bende de bayılma oluyor ilacıda yokmuş rabbim yardımcımız olsun

merhaba arkadaşlarım hipo tansiyonla(düşük tansiyon) başım çok dertte 8/4 ü buluyo bayıltıyo dr tuzlu ayran iç diyo çaresi yokmu bu illetin tuzlu ayrandan başka şimdiden cevaplarınız için çok tşk ederim ....
Sabah sağlam bir kahvaltı yapmak , ayakları havaya dikmek ama ben yine de özellikle yazın dışarı çıkmadan bir tuzlu ayran içiyorum. Genelde sağlam bir kahvaltı işimi hallediyo

çok büyük geçmiş olsun arkadaşım bende de sizin aksine tansiyonum düşüyo 8/5 8/4 ekseriyetle bende de bayılma oluyor ilacıda yokmuş rabbim yardımcımız olsun
Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa tez zamanda gidersin inşallah. Size de çok çok geçmiş olsun. Eğer illa biri olacaksa varsın düşsün yükselmesinde. Bayılma olmasa iyiymiş ama dediğim gibi rabbim beterlerinden esirgesin.

Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa tez zamanda gidersin inşallah. Size de çok çok geçmiş olsun. Eğer illa biri olacaksa varsın düşsün yükselmesinde. Bayılma olmasa iyiymiş ama dediğim gibi rabbim beterlerinden esirgesin.
amin güzel arkadaşım amin

Baya erkenmiş senin ama Allahın izniyle sağ salim tamamla inşallah. Çok ama çok su iç Sürekli tuvalete git idrar ile tuz çıksın vucudundan. tuzu çıkar hayatından.Kusmak ta rahatlatır seni. Mutlaka kardiyolojiye git sana tansiyon holteri takarlar 24 saat için. Alet sanırım 5 10 dk da bir tansiyonunu ölçüyor cihaz kaydediyor biliyorsundur. 24 saat içindeki tansiyon durumuna göre ilaca bağlıyorlar.İnşallah hiiç gerek kalmaz ama Günde 8 ilaca kadar içenler vardı hastanede yatarken gördüm. Preeklampsi olmasın gerisi kolay.
Yürüyüş yap hafif hafif. Aman arkadaşım sakın haa ihmale etme bu laneti. Gün içinde sabah öğle akşam ölç evinde. Allahım minik kuzunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Benim tansiyonumun yanı sıra nabzım da yüksek ki zaten hamileyken nabzımın sesinden anladım sıknıtı olduğun öyle ölçmeye başlamıştım.
Yürüyüş yapsam kilo versem sanırım ilacı bırakabilirim (doktor tavsiyesi ve kontrolünde tabiki)
Adı batsın lanet bişey ama allah beterinden saklasın.
Kendini sıkıntıya sokma düşünme.Panikledikçe 13 14 15 diye tık tık yükseliyor.

Sormak istediğin ne varsa sor bildiklerimde yardımcı olurum.
Sürekli yüksek seyretmiyor aslında ...
Şimdi kadın dopumcum ile görüştüm , şuan tansiyon olmaz sende dedi , ortalıkta bi salgın varmış o olabilir dedi , kustuğun için yükselmilmolanilir dedi
Şuan ölçüyorum 110 larda çıkıyor tansiyonum ...
Bir daha olur yükselme direk giderim kardiyolojiye...
Dün akşam kızartma yeniştim ondan mu tüm bunlar başıma geldi acaba ya :(
Benim neyime kızartma , Dr um patates haşla ye dedi bol su iç dedi

Benimkide dusuk ne yazikki hep 10 a 7 9 a 5 felan cikar bu yuzden asiri basim donuyor hatta bayiliyodum bugun midem felanda cok bulaniyor tuzlu ayran yapsamda gecmiyor

Annemle disarida gezerken neredeyse bayiliyodum kendimden gecmistim valla

Çok geçmiş olsun. Benim kızımda da var ayrıca hep Çok yorgun. Sizde de var mi böyle Bi sorun

Back