Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hipoglisemim var ekmek malesef yasak allah sizinde şifanızı versin...belki bana özgüdür ama sabah ekmek muhakkak yiyorum ben iyi geliyor. karbonhidrat.
17 yaşındaykende düşüktü tansiyonum 44 yaşındayım halaa düşük tansiyonluyum ,
hatta dün aksam bile tuzlu ayran yaptılar içtim
rabbim beterinden korusun benim bünyemde büyük sıkıntı yaratıyor sormayın tuz gölü ile akraba olucam yakında:)geçmiş olsun ssizede17 yaşındaykende düşüktü tansiyonum 44 yaşındayım halaa düşük tansiyonluyum ,
hatta dün aksam bile tuzlu ayran yaptılar içtim
malesef yok düşü tansiyonun ilacı yokmuşBunun icin kullandiginiz bir ilaciniz yok mu?
Aynen.Benim de liseden beri düşük tansiyonum var. Şimdi 30 yaşındayım. Alıştım ya :)) öyle tuzlu ayran filan da içmiyorum özel olarak. Herkesin normali farklı oluyor demek ki benim de normal tansiyonum bu yapacak birşey yok. Ara ara baş dönmesi, boşluğa düşme hissi ve kesin deprem oldu durumu dışında bir sorunum yok :) Geçmiş olsun ..
Bende 6/3 le çok gezmişimdir.Düşük tansiyon esasında iyi benim de 3 lerde gezdiğim çoktur.
Şu an bile düşük. Yanımda mutlaka tuzlu birşey tutuyorum.
Leblebi yiyorum, bol su, yoğurt ve türevleri.
Ve inan kafaya taktıkca daha da düşüyor, biz de de genetık.
Doktorlar da öyle diyor ama hayat kalitesini çok düşürüyor. Herkes diyor ki “sen de hep yorgunsun.” Resmen tembel muamelesi yapıyor insanlar. İyi de elimde değil ki.Olmasa çok iyi ama hipertansiyondan iyidir. Yükselmesindense düşsün bırakın