- 5 Ağustos 2024
- 28
- 7
- 32
- Konu Sahibi utopyalarguzeldirbebeyim
Merhaba kız kardeşlerim..forumu sürekli takip ediyordum fakat yeni üye oldum. Hamileliklerimde sıkıntılar olduğunda hep buraya koştum biliyordum ki burda benle aynı şeyi yaşayanlar vardır belki bana umut olur okuduklarım diyerek. 3 kere hamile kaldım ilki düşükle sonuçlandı. 2. yi sağ salim kucağıma aldım çok şükür. İlk hamileliğim 6. haftada gelişim durması nedeniyle kürtajla sonuçlandı. Şuan 3. hamileliğimde 8+2 olmam gerekirken bugün doktor kontrolümde 6+0 da gelişim durması nedeniyle sonlanmak durumunda olduğunu öğrendim. Doktor bu hafta kanaman başlar büyük ihtimal başlamazsa kürtaj dedi. Kürtajın psikolojik olarak yıpratıcı olmasından dolayı tekrar yaşamak istemiyorum. Kendim düşürmek istiyorum. Bir kaç saat önce hafif pembe bir lekelenme olmuş devamı yok şuan. Acaba süreç nasıl ilerleyecek, kanama başlar mı, uzun ve sancılı mı olur? Bir yandan göreceklerimden çok korkuyorum ama kürtaja da çok uzağım. 2 yaşında bebeğim var eşim işteyken bu durumu tek başıma atlatabilir miyim bilmiyorum. Beni neler bekliyor yaşayanlar süreci anlatabilir mi?
Güncelleme
Pzts günü yani sağlıksız gebelik olduğunu öğrendiğim gün hafif pembe lekelenme başladı. Ertesi gün lekelenme koyulaştı artarak devam etti ağrım sancım yoktu. Çarşamba günü kanamaya döndü akşam sancım ve kramplarım başladı, gecesi 4 parça falan düşürdüm korktuğum için büyüklüklerine bakamadım. Ertesi gün özellikle “bel ağrısı” ve sancılarım devam etti şiddetli olmamakla beraber, kanama olarak devam etti. (bel ağrısı beni biraz zorladı). ****Düşük başlangıcından beri 12. gündeyim kanama lekelenme şeklinde devam ediyor bitti bitecek çok şükür
Güncelleme
Pzts günü yani sağlıksız gebelik olduğunu öğrendiğim gün hafif pembe lekelenme başladı. Ertesi gün lekelenme koyulaştı artarak devam etti ağrım sancım yoktu. Çarşamba günü kanamaya döndü akşam sancım ve kramplarım başladı, gecesi 4 parça falan düşürdüm korktuğum için büyüklüklerine bakamadım. Ertesi gün özellikle “bel ağrısı” ve sancılarım devam etti şiddetli olmamakla beraber, kanama olarak devam etti. (bel ağrısı beni biraz zorladı). ****Düşük başlangıcından beri 12. gündeyim kanama lekelenme şeklinde devam ediyor bitti bitecek çok şükür
Son düzenleme: