Düşük sonrası

İlk çocuğunun sağlığı yerinde mi peki?
Dogrusunu istersen bu yasadikparimdan sonra ondan bile suphe ettim. Cok sukur fiziksel gelisimi yerinde, zihni de iyi kizimin. Ama ona da yapilmasi gereken testler var mi diye soracagim.

sizin oglunuz kucuk galiba. Siz herhangi bir test yaptirdiniz mi?

18 aylık oğlum.
Ben sağlıklı sonlanan bir gebelik sonrası ve bebeğimin kalbinin durması sonucu düşük yaptığım için "bir düşüğü normal görüyoruz takdiri ilahi olarak gör" dedi doktorum. İki ve daha fazlası olsaydı test isterlerdi diye düşünüyorum.

Tabi yine incelemeye götürdüler bebeğimi ölüm nedenini öğreneceklermiş. Sonuçlarım çıkmış ama telefonu açacak sekreter mi bulursun...
Gidip onu öğreneceğim.

Bu sabah aklıma geldi, o haftalarda çok büyük bir korku yaşamıştım elim ayağım titredi kalbim durdu o an korkudan. Acaba bebeğim bundan etkilendi mi diye düşünmedim değil.

Tabi herşey bir vesile, alacak nefesi yokmuş buna da şükür beterin beteri var.

tam anlayamadim neyi taddiri ilahi olarak gor dediler ne testi yaptilar.

benim gecen sefer gayet normal bir hamileligim vardi. Zamani gelince nipt test yaptirdim hem genetigini hem cinsiyetini öğrenelim diye. Meğer 1 kromozomu eksikmiş. Dediler ki bu çok karşılaşılan bir şey, son derece sıradan, bu sefer sizin başınıza gelmiş ama asla extra bir risk altında değilsiniz, tekrar hamile kalmanız güvenli. Ben de 2 kez regl olup hamile kaldım. Tek bir sefer ultrason hakkım var, o yüzden 9 haftalık randevu aldım ki herseyi iyice görelim. Gittik embrio yok dedi. Yine de ümitsizliğe kapılmayalım 2 hafta sonra bir daha kontrol edelim dedi. Şimdi ben örnek götürrsem yine genetik test yapılacak. Kocam ve benden test alınacakmış ama ne olduklarını daha bildirmediler.

şimdi 36 yaşındayım. Demek 5yılda yumurtalarım kalitelerini kaybettiler. Allah daha beterinden saklasın.

Merhaba canım. Ben de 7. Haftada düşük yaptım. Doktor kürtaja gerek yok vücut kanamayla atacak dedi, dediği gibide komple düştü 1 hafta sonra kontrol etti hiçbişey kalmadığını söyledi. Kanama az az 15 gün sürdü. Ama hala adet olamadım bugün 43. Gün

Neden tek bir sefer ultrason hakkınız var anlamadım?
Ben hiç-bir test yaptırmadım 1 düşük normal dedi doktor. Sadece bebeğimin ölüm nedenini arastirmak için düşükten sonra bebeği incelemeye götürdüler.

Olursunuz inşallah bu pskilojiyi atmak lazım kafadan. Oluruna bırakın 2-3 ay olmayan var

Sizede çok geçmiş olsun

Doktor size hangi ilacı verdi . Ben de sizinle aynı durumdayım

Doktor size hangi ilacı verdi . Ben de sizinle aynı durumdayım
ilacın ismini hatırlamıyorum 3 yıl önce idi cnm ama adet söktürücü gibi kanamayla temizler 2 gün içip bırak demişti siz dusukmu yapıyorsunuz geçmiş olsun

Bende 5+3 te düşük yaptım ve düşük başladıktan sadece bir gün sonra çok berbat bir durumda hastaneye zor yetiştim kürtaj yaptılar hemen(kan pıhtıları bütün vajina içimi kaplamış alttan muaneyı bıle yapamadı onları temızlemeden dr)ve ben çok hastalandım tamsiyonum aşırı yükseldi,belki bekleseydim evde gitmeseydim kendi canımı tehlikeye atacaktım,bence bu düşük olayı riskli sakın kontrolü elden bırakmayın lütfen.bizim saglıgımızda çok ama çok önemli,mutlaka düşük basladıktan sonrakı gunlerde dr a görünun,ayrıca tıp artık gelişmiş eskısı gıbı kazıma tarzında değil plastık kanulle ıcerıyı vakumla temızlıyorlarmıs,kürtaj yapmazlarsa asıl ıcerdekı pıhtıların rahım yapısıklıgına neden olacagını belırttıler.Herkese saglıklı günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…